Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x11 - Puhapöcsű kommandós a panoptikumból

2017. szeptember 12. 10:13 - sixx

Ott állunk a dombtetőn, és várjuk az újraosztást, amit Feri egy olyan biccsplíz fejjel konstatál, hogy ihaj, a paliból sugárzik a beleszarás, ő MEGOLDJA bazdmeg, MINDENÜTT. Klau be van szarva, Tamás meg nem ért semmit. Na, osztás. Ja, hogy Bencus mondja, ki merre? És nem húznak? Ó, akkor ez csak egy belenyúlás? És nem merjük a sorsra bízni a tartalmat? Csak nem olyan jó a casting? Ez lett a vége:

Ibon: Feri, Klau, Bianka, Barbi, Benedek, Zoli, Tamás
Buwaya: Iliász, Krisztián, Gergő, Doktoranita, Szandi, Adri

Most figyelj: Tamás önként csatlakozott az Ibonhoz, választhatta volna a másikat is, de ő nagyon jóban van Zolivak, aki elárulta és a kiszavazásában mesterkedett. Eszem-faszom megáll, ez a faszi hülyébb, mint Erik, a fagyisember, aki egy (amerikai) törzsi tanácson átadta a védettségi nyakláncát egy csajnak, mert az szépen mosolygott rá. Barbi nem örül a váltásnak, Doktoranita sem, mert a pinamelegítője ugyan megvan, de Klau és Benedek nincs, és szívecske a levegőbe, baszki, na jó, nem rajzol, de gondol. És a szerelmespárok maradtak, csak nem egy törzsben, broáf. Mondjuk azt sem értem, miért nem szedik szét őket a társaik, ja, mert nem látták, ahogy Amber és Rob megnyert egy (amerikai)all-star évadot kettesben, azért. Feri nem örül annak, hogy a beruházások, amiket a Buwaya-parton eszközölt, odavannak. Meg Szandi is távolra került, jaj.

Az új Buwayában két, merőben ellentétes iskola mentén megy a vendégfogadás: Krisztián ellenséges, Iliász befogadó, hogy aztán az újoncok ezzel mit kezdenek, majd kiderül, mindenesetre Doktoranita és Szandi azonnal elmegy a susnyásba, de nem a felcsatolható műpéniszért (tényleg, mi van, ha valaki azt akart vinni magával személyes tárgynak???) hanem beszélgetni, avagy magyar valóságsónyelven: taktikázni. Doktoranita sok mindent akar, de kiesni nem, be akarja húzni Adrit maga mellé, és akkor Adri, Szandi, Gergő meg ő, és pikkpakk, meg is vannak. Szandi mindezt, mármint a titkos tervet az első adandó alkalommal elpofázza Adrinak, és jelentőségteljes pillantásokat vetnek egymásra, de nem úgy, hanem konspiratíve. Gergőnek az a legnagyobb baja, hogy baszki, ezek nem egymás szájában alszanak, és Feriről kérdezi a többieket, ááááá, Feri az lófaszjóska, csak ő üvöltött a leghangosabban, egy nímand, csak azt hiszi, ő Rambó.

Ibon, Feri a teljes idegösszeomlás szélén az első percben, ez meg mi a faszom, itten SEMMI nincs, baszki, SEMMI, se egy szék, se egy csipesz, se egy ágy, nyista. Azt nem kérdezi üvöltve, hogy kinek volt az a barom ötlete, hogy a ponyvát a homokra tegye, mert volt gyerekszobája.

Odaát kókusztejben fürödtünk. Nekem csak a bambuszágyam felülete 32 négyzetméter volt.

Feri a kihívást látja az Ibonban, barátom, megkapod, azt asszem garantálhatom. Jó katonának tartja magát, így megoldja, mondja, és folytatódik a terepszemle. És végre kiderül, hogy nem volt és nem is nagyon lesz kuresz Szandival, mert barátok, oszt annyi. Bianka közben a parton Klaunak magyaráz, azaz kavarja a szart, ahogy szokta, Feri egy elviselhetetlen fasz, Barbi egy suniygeci, a szokásos. Emelje fel a kezét, aki a Feri iránti gyűlöletén csodálkozik, ami, szerintem a vesztét okozhatja, csak annyira ostoba, hogy ezt nem fogja fel. Benedek is megszólal, I love Feri, nagyjából ennyi a mondandó, az Ibon felemelkedése innentől borítékolható, szorgos népünk győzni fog, és így tovább.

vlcsnap-00017_33.png

Buwayán a tűz ég Iliászban, aki meg akarja mutatni, hogy. Krisztián is mutogatós kedvében van, és ezt is tuti félreérti valamelyik perverz olvasó, de nem, nem a testépítés szigetkirályáénak a pélójáról beszélek, hanem a virtusról, amit egyébként kurvára hátráltathat a lábán egyre nagyobb kelés vagy seb, amit én nem nagyon piszkálgatnék koszos kézzel, de mit értek én a szigetes túléléshez.

Ferinek már kibújt a foga fehérje. (Iliász)

Az ki, baszki. Mert nem nézett rá Iliászra az újraosztásnál. Igen, ez egy ilyen óvodás társulat, itt minden pillantásnak súlya van. Ibon, Barbi érdeklődik Klaunál, hogy oszt baszás lesz-e Gergővel, vagy nem, nem lesz. Közben Tamás egyre szarabbul van, de olyan látványosan szenved, mintha csak azt akarná kierőszakolni valakiből, hogy tutujgassa. Sok sikert, ha sokat nyígsz, Feri levágja a lábadat. Az viszont kiderült, hogy Bianka közellenség státusza átjött ide is. Feri és Barbi ellentmondást nem tűrő hangon kutyázzák, Benedekéknek meg úgyis mindegy, nem az ő kutyájuk kölke, mehet. Bianka közben a kamerába aszongya, hogy nem tart senkitől. Az jó, mármint az ilyen elvakult ostobaság. Buwayán áthelyezik Feri ágyát, remélem eljut a merge-ig, ami hátha ezen a parton lesz, és megnyúzza, aki ilyet tett.

vlcsnap-00022_30.png

Másnap reggel. Az Ibon parton Feri kb. 3 másodpercig bírja elviselni, hogy Bianka kínlódjon a tűzgyújtással, elveszi tőle a kovát és máris lobog a tampon lángja. Tamás, a testén rajzfilmfigurákat viselő magas katonaember (gondolom, valami panoptikumban állították ki) aszongya hirtelen, hogy neki akkor mostan annyi vót, ő feladja. Mert kaja. Mert nincs erő. Mert kedvtelen. Mert fizikailag készen van. Egészségből csak egy van, mondja. A társai közben olyan egykedvűen hallgatják, mintha csak azt jelentette volna be, hogy a bokorba szart egy nagyot, és nem volt benne kukorica, pedig. Jó, akkor szevasz, kb. ez a hozzáállás, én meg várom mán Bencust, hogy vigye már innen ezt a rakás szerencsétlenséget, de nem jön, mert mittudomén miért nem.

vlcsnap-00023_32.png

Na, védettségi basz, a totemet nem látom sehol, az ilyen játékelemeket nem kellene kikerülni. Ferit az orvosi stáb elviszi, mert a csípés randa a térdén, kórház lesz belőle, ja, és a játékban nem vesz részt. Megint csak az amerikai műsort említeném, amiben Penner szegény úgy szállt ki egy all-star évadból, hogy elfertőződött a sebe. Mert ott, aki kórházba megy, az nem jön vissza. MINDEGY, ez a miénk, hol van ennyi feladás egy amerikai évadban, hö? Bencus előkapja Tamást, na, akkor ennyi vót? Ennyi. Jó, akkor szevasz. DE, ha itten valaki felad, akkor a helyére érkezik egy korábbi kieső. De hát Bálint helyére sem jött senki, oszt ő is feladta, mi ez a kamuság? Eszem megáll, hogy nem képesek konzekvensek lenni a saját szabályaikban sem, tényleg hihetetlen. Nóri jön vissza, akit látva Klau elmormol egy nemárbazdmeget és Benedek is kibírja röhögés nélkül a dolgot, csak Zoli áll egykedvűen, mert ő ugye nem volt sáros a hátbadöfésben. Bosszulni jössz? Nem. Küzdeni és bizonyítani. Na persze, a kamerába azt mondja, perszehogy bosszulni.

A játék nem túl bonyi, ész nem kell hozzá, csak erő, azaz a frissen feritlenített Ibon megint szopni fog? Barbi természetesen ebben sem játszik, elképesztő, ahogy kihúzza magát MINDEN alól. Egy bambuszketrecet kell kicipelni a vízben álló bambusztoronyhoz, rákattintani, majd a víz alatt beúszni a toronyba, felmászni, leszedni egy zászlót, kirohanni a partra és örülni. A móka képekben:

Szóval a Buwaya nyert, az átok tovább ül az Ibonon, ráadásul most majd Ferinek is el kell számolni a szopóról, nem lennék a helyükben.

Címkék: survivor
68 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hogy kerültem én ide? 2017.09.12. 10:33:06

Ez a műsor egyre nagyobb fos. A társaság negyede feladja, a másik negyednek amputálni fogják a lábát az elgennyesedett pattanásaik miatt, a többi meg - ha ennyi ellátmányt kapnak - hamarosan azért kerül kórházba, mert elhájasodik a szíve. Ez Survivor? Az az egérarcú szőke a sárgáktól (képtelen vagyok még a nevét is megjegyezni) esküszöm ki volt festve a játék tizensokadik napján. Honnan a picsából van még sminkkészletük is? Survivor, mi?

Diótörő46 2017.09.12. 10:43:49

Nagyon rosszul sikerült a casting. Talán ha az RTL tovább tudna lépni egyszer a pornós, drogos-alkoholista, meleg Bermuda-háromszögön és nem ez lenne a lényeg, hanem az, hogy végre olyan embereket választanának be, akiknek némi sütnivalója is van, akkor talán műsort is lehetne készíteni belőle.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.12. 10:56:36

Puhapöcsű kommandós tényleg feladni kényszerült mert korgott a poci, meg itt ugye nem adják a kartúnnetwörköt, lemarad a Gyalogkakukkról, és akkor szomi lesz....ehh

Meglepetésként ért Ferkó sérülése, én azt nem is tudtam hogy bibis, mindig a homoszexuált hallottam sírdogálni hogy gennyedzik, és meg fog halni, Feritől egy mukk nem sok, annyit nem hallottam.
Kicsit belenyúlósnak hatott ez hirtelen mikor kitették mert az ápolónénik már várják.

A feladatnál Ibolya csapat hogy indított ?
Lejtőn teljes lendülettel start, az agyunkat ne használjuk gyerekek mert mi vagyunk a sárgák, max megint kikapunk mint mindig, de ha lesz fosturmix ivó verseny azt újra nyerjük !
Nem kicsit szánalmas ez, de félek ezt is így akarta az ertéel, az utolsókból is lehetnek elsők szlogennel fogják átnyújtani a 20 misit az egyik Ibonos tagnak a legvégén, érzem hogy ezt megbundázták.

Szonjabarbi 2017.09.12. 11:04:20

A Tamás nem csak valami kamu játékos volt? Túl gyorsan fogyott az Ibon,ezért beküldtek valakit egy hétre,hogy bohóckodjon...
Valamitől olyan kamuszagú ez az egész,amit Nóri "visszahozása" még jobban tetéz...

Hogy kerültem én ide? 2017.09.12. 11:04:34

@szociál: remélem, a 20 misiből levonják az ellátmány árát; ha beszámlázzák a győztesnek a sok kaját, naptejet, sátrat, tüzifát, sminkkészletet, szúnyoghálót, kispárnát, minibárt, stb, még a végén plusszosra jön ki az RTL.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.12. 11:11:45

@Hogy kerültem én ide?:

Ha így nézzük már az nyeremény hogy egy paradicsomban tölthetnek el pár napot, fogyókúrával egybe kötött kalandtúra, ezért nekik kellene fizetni, ráadásul benne vannak a tévében :)
Azért azt a néhány kókuszt nem számláznám ki nekik :))
Szúnyoghálót meg a többi bizbaszt se öribe kapták.
De a kásztinggal tényleg gondok vannak, lehetett volna profibb csapatot összeszedni, kizárt hogy nem jelentkeztek jobbak, életképes túlélő típusú formák.

Nem Penny hajója 2017.09.12. 11:12:26

@szociál: "Meglepetésként ért Ferkó sérülése, én azt nem is tudtam hogy bibis"
Már múlt hét közepén egy betadine-os gézlappal ápolgatott valamit a lábán. Feri mondjuk tipikusan az, aki addig kezelget egy apró sérülést, amíg amputálni nem kell az adott testrészt...

Krisztián meg a fordítottja, a szimulálás bajnoka. A csapatok elosztásánál alig bírt odavánszorogni a kendőért, amikor pedig visszaértek a szigetre, akkor vidáman szökdelt.

Tamás tetkói: azt hittem, hogy tegnap nem láttam jól... Mondjuk azért kíváncsi lennék, honnan lett ennyi Disney figurás tetkója. Álmában rátetoválták a seregben?

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.09.12. 11:15:15

@szociál:
Tamás ilyen stílusos ekézéséért jár a piros pont :) ! Még az egy dolog, hogy rajzfilmfigurák (bár arról is szívesen megkérdeznék egy pszichológust), de legalább lennének valahogy elrendezve, mert így olyan, mint gyerekkoromban a szekrény oldala, amit telenyomtam matricákkal.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.09.12. 11:18:42

Kórházas kieső volt a magyar verzióban is, amikor Péter volt kénytelen feladni vesekő miatt. Még egy dolog, amiben nem sikerült következetesnek lenni, de hát a stáb is tudhatja mostanra, hogy a pusztai Rambó nélkül a műsor csak ennél is nagyobb kínódás lenne.

ThomastheBuzz 2017.09.12. 11:21:23

A 31. évadban volt hasonló, több embernek gennyedzett a laba, de végül csak Neal kényszerült feladni.

kisbutters 2017.09.12. 11:23:49

@Nem Penny hajója: Ezt a Krisztián rinyál miért írjátok? Egyszer mondta, hogyha nem javul a lába lelép, de se előtte se utána nem halottam, hogy sajnáltatta volna magát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.12. 11:36:48

@Nem Penny hajója:

Múltkor a betadinos kenőcs nekem is feltűnt, de gondoltam ettől még nem rohad le a lába, bár a trópusokon egy fekélyes fertőzés tényleg haza vágja az embert.

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Ez tényleg olyan mikor az ovisok tele ragasztják magukat tetkó matricával.
Az is lehet hogy már gyerekkorában rávarratta magára, nem tudhatjuk :))
Jelzem még Amy Winehouse karjára is meztelen pitsák vannak felvarrva, ezért különös hogy egy pali Én kicsi pónival küldi :)

@kisbutters:
Iliász mondta homoszexuálról hogy mindig a rinya megy nála, ő van 0-24-ben vele, nem a nézők.
Érdekes összefoglaló lenne hogy Krisztiánt csak sírni látnánk, a szerkik dolga kivágni azt a sok sírást amit leművel :)

Rudeboi_ 2017.09.12. 11:39:04

Bálintnak is kijárt volna egy kollektív fakkjú az egész bagázs előtt, ha már Tamást is alázgatták kicsit.

Nevetséges ez a játék a scriptelt csapatokkal, új játékos bevonással és a régiek visszaküldésével együtt. Nórika két hét hoteles habzsi-dőzsi után jött bosszút állni (miután 3 napot "túlélt"), gondolom ő is kapott egy grátisz védettségi idolt, ha már a többi bohócnak eszébe sem jut keresni.

Ja, és kösz rtl az újabb fasza előzetest, már két szavazatot láttunk is. Kibaszott vicc.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.09.12. 11:50:31

@Rudeboi_:
Ez abszolút jogos, a hosszú felvezetések meg cliffhangerek után rendszeresen kiderül a nagy titok az előzetesből.

fran7 2017.09.12. 12:04:48

Az én kérdésem az lenne, csak a második hét felétől követem nagyjából a műsort, hogy Feri tényleg ennyire leuralta a csapatát, mint ahogy Iliász előadta. Miközben egész idejét a saját ágya összefarigcsálásával töltötte. Ahány ember annyiféleképp értékelte a tevékenységét. Vajh, melyik az igaz?

Baaden 2017.09.12. 12:34:51

Most komolyan, miért nem húztak a kendők közül??? A szerencse-véletlen faktor lett volna a lényeg, erre Bencus dönt?
És Bálint helyére tényleg miért nem jött senki? Annyian szerkesztenek, és senkiben nem vetődött fel, hogy ez így nem jó?
A katonát meg hagyjuk, biztos marha nehéz ráguglizni, hogy hova is megy az ember, de hogy már a második "pasi" adja fel 6-7 napok után, azért ez gáz.

Baaden 2017.09.12. 12:37:30

@fran7: Szerintem simán az van, hogy az embereknek kell a vezető, ő meg ott volt, egyszerűbb volt elfogadni a katonásdit, aztán hátulról kibeszélni, mint magunktól csinálni bármit is. Szerintem erre ennyi a logika, itthon ezt szoktuk meg, hogy kell valaki, aki ugat, nem kell hozzá nagy teljesítmény, csak jó kiállás, aztán ha hárman elhiszik, te vagy a góré, nyert ügyed van.

Winter is coming 2017.09.12. 12:42:51

nem nézem elejétől a Survivort utóbbi két hetet követtem, de pár dolog feltűnt:

- valamelyik csajnak sminkelve van a szeme, ő a szemceruzát vitte saját tárgyként?
- tegnap Anita a feladatot végigkamuzta, egyik kezével az orrát fogta be a víz alatt a másikkal kapaszkodott a ketrecbe... a többi Buwayás meg küzdött :)
- sárgáknál szerintem a visszatérő csaj emelt túl nagyot hátul, azért borult be a ketrec :)
- katona csávó tényleg durva, hogy nem bírja, habár láttam már olyan férfit, aki nagy egészségesen akart étkezni, vega is volt, de ha reggeli után nem délben kapta az ebédet, akkor kibírhatatlan hisztit csapott. Biztos más az anyagcseréje az ilyennek, de ennek tudatában szopás jelentkezni egy ilyen műsorba (vagy tanuljon meg halat fogni rendesen)
- a Barbi az leszbikus? nagyon rárepült a Klaura és, hogy mi van közte meg Benedek között...

ja, és Feri a király :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.12. 12:49:41

@Baaden:

Feri összerántotta a csapatot, mindenki belátta a búfaszáknál hogy ezzel a hozzáállással lehet nyerni.
Az hogy farigcsált magának ágyat hogy kényelmesebbé tegye az életét még mindig jobb mint egész nap banánt szedni és locsizni.
A sárgáknak pont a Feri hiányzott, vesztükre pont beszopták hogy vele éppen a Vészhelyzetet forgatják egy kórházban, ahol még mindig kisebb a fertőzésben való elhalálozásának esélye mint itthon nálunk, pedig itt nem trópusi az éghajlat :)

Baaden 2017.09.12. 12:55:33

@szociál: Ezt mondom, hogy kell a főnök :) Egyedül nem megy, ilyen a magyar virtus. Szerintem nem viszi el Ferit ez a kis fertőzés, itthon tényleg nagyobb veszélyben lenne :D

katemoss 2017.09.12. 13:00:47

Ezzel a Nóri visszaküldő projekttel kezdett az az érzésem lenni, mintha az Éden Hotelt nézném.. ez meg most mire volt jó??

ewita 2017.09.12. 13:38:42

Kiakadtam tegnap a Nórika visszaküldésen, brutál ellenszenves a csaj, és akkor már miért nem Lilla??? Nagyon gáz ez a belenyúlkálás, megfordul az ember fejében,hogy már el volt döntve ki nyer! Klau jól összefoglalta a véleményemet a katonáról! 6 nap baszki???

Bianka azért szarkavaró, mert nem hódolt be a Feriéknek? Én azt láttam abból amit megmutattak nekünk, hogy állandóan piszkálták, meg szerintük nem tette oda magát a zsákos feladatnál...nyilván nem hagyja magát!
Barbika nem sokat tett hozzá még a csapathoz, mindig azzal jön h ő nem sportol, szeret kimaradni.
sztem a lányoknak tartós szempilla, szemöldök festése van, azért látjuk úgy hogy ki vannak festve, bár tegnap asszem Adri nyögött be egy olyat, hogy "utána megyünk tusolni"... :P
Ja és az előzetes alapján : végre megjön az eső is ,erre vártam a ponyva alulra vagy felülre vita óta! :D kicsit gonosz vagyok! Feri visszajött és vízhatlan kabátban gubbaszt!

2017.09.12. 13:48:02

Valaki ma megint feladja, gyanítom Feri, bár sajnálnám, megnéztem volna a nagy egóját az új csapat mennyire tolerálja.
Lassan már csak csajok lesznek, hú de izgi lesz ...
Az RTL -t meg kéne újítani, mert már mindent Győzike show szintjére visznek le, akinek agya van azokat castingon páros lábbal rúgják ki, ami érthetetlen egy olyan játéknál ahol kéne némi gógyi.
Tényleg kár, pedig azt hittem ez jó lesz....

malevil2050 2017.09.12. 13:48:34

Nahhh megnézve felvételről, nagyon summás véleményem van : Ezeknek annyi köze van a túléléshez , mint nékem a kvantumelmélethez. Pedig aszittem,,,,, de nem. Részemről bevégeztetett ,ámen. Tschilke ha erre jársz, akko üdv!!

katemoss 2017.09.12. 13:52:21

@ewita: a tartó szempilla festék is lejön egy idő után, nekem konkrétan a 7 nap intenzív tegnerben ázást nem bírta, szóval.... jah, és műszempilla hegyek is vannak. sztem az sem bír 2-3 hétnél többet, hogy ne kezdjen el potyogni. úgyhogy majd kiderül a végére. :)

fran7 2017.09.12. 13:54:26

Akkor összegezve, azt láthattuk, hogy miként reagálják le az emberek, ha van egy valós vezető a közelükbe. S mindenhol szükség van vezetőre, nem csak mi magyarok várunk erre minden helyzetben. Tehát nem az derült ki, milyen vezető Feri, hanem hogy milyenek a beosztottjai.

ewita 2017.09.12. 14:04:23

@katemoss: na igen, majd meglátjuk, itt írta valaki a múltkor, hogy a lábszőr nem hazudik! :D
De szerintem is túl sok kényelmi dolgot kaptak, láttam pár amcsi szezont, hát ott aztán zéró cuccuk volt, konkrétan csak amiben épp voltak! Meg ez a két naponta rántott csirke, torta, terülj asztalkám ...hát a túléléshez nem sok köze van eddig.

kisbutters 2017.09.12. 14:34:32

@SmittyB: Legalább annyi lenne bennük, hogy nem feladják, hanem magukra kérik a jelet. Én elfogadom, hogy meg lehet ennyire zuhanni, de ne mond, hogy Tomi is fél napot még nem bírt volna ki. Lehet ma a pirosak közül adja valaki fel, talán Krisztián.

Öribari Szerivan 2017.09.12. 14:48:50

@kisbutters: Remélem. És akkor jöjjön vissza Lilla!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2017.09.12. 16:00:08

@katemoss: Nekem már Tamás beküldésénél ez volt az érzésem. Túlélés az Éden Hotelben :)

penna 2017.09.12. 16:39:44

@ewita: "miért nem Lilla???" miért ez a kis kiutált Nóri? pont ezért. feszkógenerálás, balhéban, nézettségben reménykedés. nagy gáz, amit az rtl művel, beavatkozik, durván, önkényesen, láthatóan napról-napra változtatnak a szabályokon. nem vagyok egy Survivor néző, ami pár részt láttam az amcsikból, ott ezt nem éreztem, tapasztaltam.
@kisbutters: ez a mesefigurás Tamás engem is kiakasztott, persze, ám, menjen, ha "nem bír" 6 napnál többet. de legalább végigtolta volna velük a védettségi játékot, adjon bele apait-anyait, aztán jelentse be, hogy oké, részéről ennyi volt. és a csapata is többet ért volna vele egy erőfeladatnál, mint a töpszli Nórival.

doktor faktor 2017.09.12. 18:58:01

@ewita: En irtam. :D en valahol ott mondtam ra anno az elso evedra, hogy ez igen, amikor siman mutogattak nem csak a negyvenes Sue, de a jocsajok ( akik attol voltak jocsajok, hogy toknormalis fiatal lanyok voltak)Colleen, Jenna retkes szoros labat is es ez oket sem zavarta. Valoszinuleg ezek a nok, mikor bekerultek, nem szemhejtetovalast mentek csinaltatni - valaki mondta a sminket, mar nem csak szemoldok, meg szemkihuzos tetolvalast lehet csinaltatni, hanem komplett sminket is - hanem felcsaptak a googlit, ahhpardon, elmentek a KONYVTARBA.

2017.09.12. 19:15:31

a tűzlegyek/egyebek, csak a pasikra buknak-csipkodnak-fertőznek össze, a csajokat kikerülik? kisgecók!

Chuck Νorris 2017.09.12. 19:39:51

@Biriksz_Krokiksz!: a doki azt mondta vmi homokbolha csipés volt

Chuck Νorris 2017.09.12. 19:41:41

ebbe az ibonba az a fura hogy a 4 csaj a 4 legunszimpatikuabb nöi versenyzö, a fiuk meg pont nem. :)

2017.09.12. 19:44:39

@Chuck Νorris: akkor a homokbolhák is kisgecik!

(most zoli játékát figyelem, hogyan fog dönteni a szavazásnál)

csillagporszem 2017.09.12. 19:46:24

Szerintem Bianka megy haza és Feri Barbara miatt húzza fel magát. Biztos mondják neki hogy minden feladatból kihúzza magát és a végére tartogatja az erejét. Mondjuk ennyi észt nem nézek ki a csajból.

Chuck Νorris 2017.09.12. 20:01:32

micsoda egy megrendezett szarságot csinált a retekklub, borzaszto

2017.09.12. 20:05:02

bzdmg. visszajön lilla is. de akkor nevezzék ki egy wannabe lájtos 'Száműzöttek Szigetének' a helyet, ahol a kiesettek pihiznek, és ahonnan harc nélkül visszatérhetnek, rtl döntés alapján.

Chuck Νorris 2017.09.12. 20:08:10

@Biriksz_Krokiksz!: ÉNSZ - Éjjel nappal Szigetek lehetne a cim,

csillagporszem 2017.09.12. 20:12:55

Tökmindegy kit szavaznak ki, pár adással később majd visszajön :D
Kezdem unni ezt a sok lelkizést, drámát. Versenyeket akarok, harcot, nem pedig a valóvilág dzsungeles kiadását. Értem én, hogy drága a műsor, hogy sok részt kellett produkálni, de így még azoknak is elmegy a kedve az egésztől, akiket tényleg érdekelt is. Feri is kezd megszelídülni, kérem vissza a régiFerit. Jó a végén lenyomott egy pondróelnyomásos-dumát, de már veszített sokat a varázsából, mást se látok csak mosolyog meg jólérzi magát az új, nyugisabb táborban, na ne már. Kár hogy kitették Biankát, az egyetlen embert akivel nem jött ki. Csicska vagy Beni.

2017.09.12. 20:13:41

@Chuck Νorris: a száműzött szó is legyen ám benne!
vagy
SzSFEKSz
(SzartSeFogszEngemKiSzavazni, baszod!)

jasszgeri 2017.09.12. 20:21:46

@csillagporszem: persze, hogy mosolygott feri. felhizlaltak a korhazban.

amugy egyre kevesbe hiszem el, h tobbnyire csak rizst, babot, kokuszt es banant esznek. cirka ket het utan azert nem igy neznenek ki. szerintem meg dohanyzasra kijelolt terulet is van.*

*asszem krisztian ismertetojeben van, h a cigi fog neki hianyozni. ahhoz kepest eleg jol birja.

Léna a démon 2017.09.12. 20:23:00

Haliho Mindenki! Nagy valosagshow rajongokent eddig csak olvasgattam a hogyvoltokat, meg a kommenteket, de ma teleszaladt a bugyrom. Mi a jo szar ez, mert, hogy nem survivor, az biztos! Ennyi puhapocsu idiotat mar reg lattam egy helyen. Az RTL direkt cseszte el ennyire a castingot, vagy megneztek, milyen melyre tudnak sullyedni!? Ez valami katasztrofa. Az meg okes, hogy nem olyan kemeny, mint az amcsi. Egy Tony vagy egy Aubry megenne oket reggelire, de amit ezek muvelnek, az mar kiakaszto. Ugy szopkodjak Feri faszat, mintha nem lenne holnap, majd megpusztulnak, hogy vezessek oket. Neha az az erzesem, hogy levegot venni sem tudnanak egyedul. Az meg, hogy a 3, pasi adja fel, az dobbenet! Bencuska nem egy Jeff Probst, annyi karizmaja es stilusa van ennek a gyereknek, hogy kb azt se vennem eszre, ha nem allna ott. Az meg, ahogy a csatorna non stop belenyulkal, na az valami dobbenet. En szegyenlem magam, hogy egy ilyen szuper musorbol csak ezt a szart sikerult csinalni. Gratula RTL!

enzo23 2017.09.12. 20:34:20

3x10 (hétfői)
1. Bazzeg, megint osztás volt húzás helyett? Meh. Még jó, hogy nem láttam...
2. Tamás...hát maradjunk annyiban, hogy érdekes figura volt :D Ez a szóról szóra elismétlés volt a kedvencem tőle :D
3. Szerencsétlen Klaun már kínomban röhögtem, amikor a challenge-re érkezve elsőként elvesztették Tamást, aztán Ferinek ki kellett állnia, majd végül megjött Nóri :DDD Még azt is elviseltem, hogy visszahoztak egy kiesőt, ami amúgy nettó baromság megint, mert még egy nyamvadt Redemption Island se volt.
4. A challenge egész jó volt, azért jár a keksz.
5. Az előzetesek viszont egyre jobban felb@sznak, pedig aztán én vagyok az, aki sose bírja megállni, hogy ne nézze meg... de itt már inkább kinyomom, a szavazatmutatás a másnapi részből az tényleg a legalja volt.

"Talán ha az RTL tovább tudna lépni egyszer a pornós, drogos-alkoholista, meleg Bermuda-háromszögön" :DDD adom!

3x11 (mai)
Az esőnek örültem, mert már el is felejtettem, hogy a nagyeszűek tényleg alulra rakták a ponyvát. Feri egyre normálisabb, esküszöm, imádtam amikor belül szétröhögte magát a ponyvás eset miatt, Nóri érkezését is hogy reagálta már le :DDD meg a végén is tök igaza volt abban, hogy ha valaki tudja magáról, hogy szar egy bizonyos típusú feladatban, akkor inkább álljon ki, mint hogy kolonc legyen. (Mondjuk nemtom itt is él-e a "nem lehet egymásutáni challenge-eket kihagyni" szabály, de nem ártana.)
Benedek meg sutyiban Biankára szavazott, gondolom ezzel Klaut is átb@szva.

enzo23 2017.09.12. 20:34:55

ó faszom, mármint 3x11 és 3x12 a fenti respectively, természetesen.

csillagporszem 2017.09.12. 20:37:32

@Léna a démon: Mondjuk az ibonosokat megértem, számukra tényleg nincs holnap, ha elvesztenek minden versenyt :D Nagyon kell nekik egy vezető, aki gondolkodik helyettük és végre nem potyognak ki egyesével a játékból :)

Öribari Szerivan 2017.09.12. 20:38:20

Én élvezem a műsort, minden játékost szeretek, és külön örülök Lilla visszatérésének.

2017.09.12. 20:38:30

@Léna a démon: +10000000
és sixxfaternak sem adok igazat az előző posztban írt kommentjének, h a külföldi első pár évad sem volt zökkenőmentes, mert az ezer éve volt már, azóta lement huszonpár évad (és most csak az usa verzióról beszélek, a többi országéról nem is), illett volna tanulmányoznia az rtl-nek, h ne ilyen sikítóan átlátszóan manuperált, szerkesztett, belenyúlós fércmű legyen az eredménye.
És igen, az a kurva casting, hihetetlen...

2017.09.12. 20:40:43

Ez már tényleg röhej, minek ez a kiszavazósdi, menjen vele az adásidő?
Akinek már koszos a haja, puha ágyikóra vágyik kirakják pár napra welnessezni aztán jön vissza?!
Eddig csak sajnáltam hogy ezt a játékot is tönkre vágta az RTL, most már dühít, amatőr balfaszok, mint azok akiket kivittek magukkal "játékosnak"
Elmennek a...csába!

2017.09.12. 20:48:05

@enzo23: az az! a Redemption Island! csak itt Resurraction Islandnek hívhatnák...
*mérges*

Léna a démon 2017.09.12. 20:52:12

@csillagporszem: Oke, ebben van valami :D De mar annyira szerencsetlenek es benak, hogy nekik es nekunk is jobb lenne, ha ez az uccso holnap nagyon hamar eljonne!

Léna a démon 2017.09.12. 20:55:27

@Biriksz_Krokiksz!: Pont ezert vagyok en is ennyire duhos. Mert ha ez egy elso probalkozas lenne, akkor okes. De basszus, tenyleg nem volt egyetlen egy szerki sem, aki vegignezte az elso 34 evadot???? Vagy legalabb az utolos parat. Nem annyira nehez melo ez. Gyakorlatilag csak le kellett volna koppintani, azt csokolom. De nem. Az RTL oda van az ex pornos, szerelmi haromszog, agressziv barom vonalert, ahogy valaki mar elottem irta is. Csokolom, ez nem a Valo Vilag! Nem hittem volna, hogy az Exek az edenben utan meg lesz szarabb iden, de lett.

Rudeboi_ 2017.09.12. 21:02:13

Bálint helyett miért nem küldtek be senkit? És Nóri után miért nem Gergely került vissza?

Öribari Szerivan 2017.09.12. 21:10:21

@Rudeboi_: Szemcsgeri? Mert őt kivételesen nem szerettem.

HufnágelSteve 2017.09.12. 21:39:05

Azért elég nyilvánvalóan a feszültség generálása a cél a szerkesztőknek. Nórit védettséggel visszaküldik az Ibonba, hogy Klau kiakadjon és esetleg az ő helyére később Benedek mellé beférkőzhessen, ha sikeresen megbontja a párocskát szövetségek kötésével. Lillát meg az előzetes alapján a Buwayába, hogy az ott kovácsolódott drAnita, Szandi, Gergő szövetséget kissé fellazítsa az árulás miatti bosszúját beteljesítendő. Eléggé Éden Hoteles szerkesztői húzások ezek. Az RTL részére úgy tűnik nem a túlélő képességek bemutatása, hanem a kavarás és az érzelmi manipuláció a fontosabb.

Rudeboi_ 2017.09.12. 21:50:08

@Öribari Szerivan: Igen. Az lenne akkor logikus, hogy a kiesés sorrendjében küldik őket vissza. (Ilyet leírni Survivorrel kapcsolatban, uhh, de rosszul esik.) De hát azt már tudjuk, hogy a szerkesztők meg se próbálnak konzisztensek lenni.

Öribari Szerivan 2017.09.12. 22:13:25

@Rudeboi_: Persze hogy nem próbálnak! Azt csinálják, amit @HufnágelSteve: mond: direkt kavarják a szart. De ez nem baj.

kisbutters 2017.09.12. 22:50:13

Ezek komolyan Biankát szavazták ki Feri vagy a szövetségeseik helyett?
Feritől még az egyéni játékok előtt meg kell szabadulni, ezt még az is tudná, aki soha nem látott survivort.

Tomás Németh 2017.09.12. 23:02:02

Tudja esetleg valaki, hogy milyen tetkó volt Tamáska bal vállán, amit mindig kitakartak? Hitler, horogkereszt, kis kuki, esetleg "I love TV2"?

Egyébként tényleg egy rakás szar ez a magyar Survivor, hihetetlen belenyúlások, egy eleve elbaszott casting még tovább rombolása, érthetetlen (lenne, ha nem ismerném olyan jól a gyártó országot és az ottani viszonyokat...)

Nem Penny hajója 2017.09.12. 23:13:01

Most néztem meg a mai részt és tök jó, hogy az előzetesben Lilla szótagolva kutyázza Doktoranitát: Panyik "Júdás" Anita. A BKK-nál dolgozik. :)
Van jó kis Instagram oldala és ez alapján tartom, hogy a csajok között neki van a legjobb teste.
Remélem azért Lilla nem csinálja ki.

2017.09.12. 23:13:12

@Öribari Szerivan: de, baj. a játékosoknak kell(ene) kavarniuk, egymással ill egymás ellen, mert ez IS része kell legyen a játékuknak, és nem pedig a belenyúlásoknak, depláne nem ennyire nyilvánvalóan. most ők játszanak vagy az rtl??

Nem Penny hajója 2017.09.12. 23:45:23

Megtaláltam Adrienn oldalát is... Nem tudjátok, hogy mikor forgatták a Survivort? (Valamikor májusban kezdték, az biztos). Mindenesetre Adri június 8-án már itthon volt.

2017.09.12. 23:55:48

@Nem Penny hajója: május 31 körül jöhettek haza. A stáb legalábbis júni01, IBence instája alapján. Jujj mit találtál? Izgis-szpoileres? Priviben várom *-*

Nem Penny hajója 2017.09.13. 00:02:38

@Biriksz_Krokiksz!: sajnos semmi szpoileres nincs benne... gondolom azért figyeltek erre.

Azért elég fapados "kórházba" vitték Ferit. Egy faház volt a kórterme:
rtl.hu/rtlklub/fokusz/akarata-ellenere-sem-folytathatja-tovabb-a-survivort

2017.09.13. 00:27:38

@Nem Penny hajója: vmelyik nap egyik site-on volt riport #aferyvel meg a szandrával, ott se lehetett megtudni semmit sem azon túl, h feri a legfaszább, szandrának pedig nem kell szoliznia, mert lámpafénytől lebarnul, és gáspár evelin keményen fittnesszezik. mondjuk csak a riporterek kérdéseire válaszoltak, ilyeneket kaptak, ehhhh. jahhh, meg szandi combjából kivágtak egy darabot, mert összecsipkodták a rovarok.
#napibiri #bulvárhíradója

Proxymus1 2017.09.13. 16:48:26

Feri rulez... :)
Ez a műsor ennél manipulatívabb nem is lehetne.
1. Az újraosztást, azt hittem kihúzzák valami dobozból, ki hova kerül. Erre már előre le van osztva. Néztem, hogy mifa...
2. Ferit offolják, pont játék előtt.
3. Utána régi játékos vissza, ja pont IBON-ba, nem Bálintka helyett a pirosakhoz.
Mi ez ha nem bunda.
Ennyire nem kéne belenyúlkálni teljesen nem fair módra. ha van szabály, legyen, de az akkor mindig éljen.
Szerintem az előzőek nem voltak tele ilyen agyhalott, puhapöcsökkel, meg a szerkesztők se nyúlkáltak így bele.
süti beállítások módosítása