Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 3x10 - Vízpara

2017. szeptember 12. 13:00 - Chat Géza

Nick  arról haluzgat a napra kirakott bódéban, hogy Troy haverja visszatért és szopatja. Mármint nem úgy, hanem azzal, hogy cicázik vele a bódé kulcsával. De ő sincs ott, meg a kulcs se. Eközben Madison elviszi terepszemlére a törzsfőnököt és megmutatja a természet nyújtotta szopóálarcot, amit pár hét múlva az egész kolónia közösségileg fe is húzhat, mivelhogy a vízgyűjtő eléggé kiapadóban van. Semmi gond, innen két napnyi kocsikázásra van egy bolt, ahol lehet venni MINDENT. El is indulnak hát. Alicia azért még megkapja az infót a pár hét múlva csak szép emlékként létező vízgyűjtőről, plusz egy katonai cb rádiót is kap, amint dumálhatnak, mint anno Viberen.

kepernyofoto_2017-09-12_7_29_22.png

Nicket kiengedik a fogságból, aki nyelné is a vizet, mint kacsa a nokedlit, de Alicia szól, hogy csak ésszel, mert be kell osztani. A szomszéd, 120 kilós Jóska sem pancsolhat el többet, csak napi 8 litert, ami meg hónaljgelázásra se elég neki. Így hogy el lettek zárva a csapok és cak egy kútról lehet vizet merni, már megy is a fúrkálódás, hogy bezzeg az agyik mamóka ma már a második vödörrel vitt haza vizet. Alicia próbál őzikeszemekkel nézve meggyőzni Oféliát, de nem nagyon megy. Közben a mutert is elvesztette walki-talkin, és rohadtul elege van, hogy neki kell az erős gyereknek lenni, közben meg azt is gyűlölné, ha ő lenne anyuci kiskedvence, mint Nick, akinek amúgy nagyon maximum két nap alatt lett egy zsebhadserege a pincében. Mert az éjszaka leple alatt meglátogatták Troy haverjai és megválasztották a helyi Betyársereg vezetőjének, Troy utódjának, hogy ő lesz, akit megjövendölt a prófécia, akinek a vezetésével itt Indiánvérben való medencés fürdőzős buli lesz.

 

Nick próbálja elkummantani ezt a dolgot, hogy de nincs is fegyverük, szóval nagyobb hülyeség lenne késsel és macsétákkal lerohanni a gépfegyveres ombrékat, mint Havas Jonnak és barátainak kimenni a Falon túlra, hogy elhozzanak egy zombit mutatóba. Persze akkor már tököt kell növesztenie, amikor a közkútnál kialakuló bunyónál a rézbőrűek fegyverrel akarják einstandolni a vizet. Hülyeséggel tokáig fevértezve kommandóznak a domb oldalában, amikor Nick jobbra néz és látja, hogy Alicia ott ássa a gödröt az ellenséggel. Na, itt adja át a pisztolyát a második legmegbízhatatlanabb pszichopatának, hogy beállhasson ő is segíteni. A többiek is követik, és az esetleges új forrás reménye, a jó kerti munka egyből bűbájos hippi kommunává avanzsálja az imént még egymásnak feszülő két tábort.

Közjáték. Eközben Madisonék elértek a boltba, ahol felismerték Strandet, akit épp agyon akarnak verni. Pedig már épp le volt ütve az üzlet, hogy másnapra lesz 20 ezer liter vizük, de úgy nem, ha a doktor kalapos csávóval, a helyi atyaúristennel rosszban vannak. A rézbőrű elintézi a víz dílert, mégis lesz áru másnapra, szóval sunynak egyet. Reggel el is viszik Strandet, aki valamikor elejtett egy olyan félmondatot, hogy a közeli gátnál van ám neki egy-két haverja, szóval Madison inkább beáll rabszolgfelszabadítónak, a 20 ezer liter vízért cserébe adott cumóval inkább kivásárolja barátját a büntetésből, akinek így nem kell tovább 0-24 üzemelő élő zombiriasztónak lennie a kerítéshez láncolva. Hurrá!

Jövő héten folyt. köv.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása