Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x10 - Hullik a férgese

2017. szeptember 09. 09:09 - sixx

Lilla kiesésének estéjének vagyunk, akkor, amikor Zoli tök jogosan van beszarva, mert egy nálánál másfél fejjel magasabb katonaembert baszott át a védettségi amulettel, de Tamás fején látszik, hogy egyszerre csak egy dologra tud koncentrálni, és mivel a lélegzés most felülír mindent, Zoli megnyugodhat, Tamás csak a tévé előtt, itthon fog rájönni, hogy elárulta. Az agytröszt ürességet érez Lilla nélkül, hát teccettek vóna nem kiszavazni, talán úgy ez a tátongó rés be lenne tömve, mondjuk egy Lillával, de most már mindegy. (Technikai háttérinfó: mivel a csónakok itt nem közlekednek naplemente után, a törzsi tanács után a delikvensek maradnak annak környékén, egy izolált táborban éjszakáznak, és csak hajnalban viszik haza őket.) Klau Zolinak aszongya, hogy nem érzi magát jól, mert miatta szavazta ki egy barátját, Zoli meg aszongya, hogy ő már semmit nem ért, hiszen megmondta, hogy Tamás kiszavazható, de szartak rá.

Szemétládának érzem magam. (Klau)

Buwayával nyitjuk a reggelt, ahol a várakozásaimmal ellentétben mindenki túlélte az éjszakát, lehet Bálintot megkötözték vagy gödörben tartják, más lehetőséget nem látok megakadályozni a baltás ámokfutást. Kajagate-tel indulunk, a nyers, meleg bab láttán Bálint idegesebb lesz, mint amikor felkérték sofőrnek a Budapest Pride bulikamionjára, pedig. A rokonság, ha már kamionoknál tartunk, a tengeren átvágtatna kamionostul, ha látná, mit eszik, inklúding nagymama. Bálint kilátásba helyezi, hogy őtet innen egy mentőhelikopter visz el. (Technikai háttérinfó: mire az odaér, Bálint pípet kap.) A többiek a monológot egykedvűen hallgatják, Iliász arcán látszik leginkább, hogy ha nem lenne kamera a közelben, akkor nem lenne már Bálint se', de egyelőre visszafogja magát. A kamerába Bálint lekövérezi a csapattársakat, akik biztos örültek ennek, amikor visszanézték a részt.

Én nem súlyfelesleggel érkeztem ide, rajtam nincs zsír meg egyéb tartalék, nekem az izmaimat kezdte el felemészteni a szervezetem. És ez engem zavar.

Bálint a kajálásra ráunva feltesz egy kérdést, kinek kell a bab, majd a választ meg sem várva kiönti, amire Iliász kiakad, fasznak pazarolsz, mert nem szóltatok és amúgy is elegem van már belőled. A többiek hallgatnak, Feri figyel, pl. akkor, amikor Bálinton megint eluralkodik az üldözési mánia, kemény fal vagyok, gyertek nekem bármilyen kossal. Ez az önként vállalt mártírszerep nagyon nem áll jól Bálintnak. Iliász szerint Bálint menthetetlenül ostoba, akinek nem lehet mondani semmit, mert mindent jobban tud, természetesen szenvedni is.

vlcsnap-00014_33.png

Fuckyeah, a mai zsákmányszerés gusztustalandologevés lesz, a nyeremény két tyúk, ami ugye jó, de annyira mégsem, mert kakas nélkül tojás sem igen van, de ha mégis, majd kommentben ki tetszenek javítani. A feladat egyszerű, egy-egy delikvens kijön Bencus asztalához, választ 3-3 hozzátevőt a kínálatból (hernyó, giliszta, tintahal, lótetű, bikahere, bikafasz, tehéntőgy, sertésvér, szárított hal) és azokat némi vízzel összeturmixolják, majd megisszák Nem időre megy a dolog, pont akkor van, ha a pohárból minden szirszart megittak, a zabálás 4 pontig tart. Bálint, az okos hangosan kijelenti, hogy ő ezeket a dolgokat nem bírja megenni, bocsesz. Itt jön be a képbe az, mennyire naivak ezek a mi survávorjaink, hiszen meg sem fordul a fejükben, hogy ezt a másik oldal felhasználhatja.

Mindegy is, Szandi és Gergő kezd, úgy letolják a tintahal miatt fekete színű löttyöt, mint a szart, 1-1. Adri és Doktoranita jön, nem fogom taglalni a koktél összetevőit, de az riasztó, hogy a here és a pénisz az szerintük gusztustalanabb, mint egy marék lótetű vagy még élő hernyó. Doktoranita leküzdi a dolgot valahogy, de Adrinak nem megy le a sűrűje, 2-1 Ibon. Bálint és Klau jön, utóbbi úgy veri be a cuccot, mintha Mojito lenne, egy pici koktélcseresznyével megbolondítva, Bálint viszont kortyonként öklendezi vissza a mannát, miközben Iliász rosszalló tekintettel méregeti és a fejét csóválja, MÁSUTT MEG ÉHEZNEK AZ EMBEREK, TE GECI, áll a fején, Bencus meg a csapatérdekkel nyomasztja a macskabajszos nyikhajt, de hiába, nem megy neki. 3-1 Ibon. Utolsó kör, Iliász vs. Zoli, Zoli lendületesen nekilát, Iliász, akinek van esze,egy kortyot sem tol le, Bencus kérdezi is, hogy miafasz, mire rámutat, hogy egyrészt neki van esze, másrészt meg 3-1 az állás, ha Zoli letolja, akkor 4-1 lesz, amivel buknak, miért enne mindenféle gusztustalanságot? Zoli megissza, Iliász nem, de nem is kell neki, 4-1 az Ibonnak, lehet vinni a tikokat haza.

vlcsnap-00027_25.png

vlcsnap-00025_29.png

A Buwaya-táborban nem jó a hangulat, mondjuk ez ott alapvetés, ki a fasznak lenne jó kedve Bálint közelében? Adri bocsánatot kér, sajnálom, Bálint meg nem kér, mert nem érzi, hogy kéne, leszarom, mondja, nem vagyok hibás, oszt kalap. Best teammate evör bazdmeg. Iliász összefoglalja, ami mindenkinek a fejében van: ez az ember úgy jött el Survivorra, hogy fogalma nem volt, mire/hova jön. Aztán Bálint kijelenti, hogy ő 25 éves, és az embereknek hozzá KELL alkalmazkodniuk, én meg úgy döntöttem, hogy faszom a Bálint fülébe, nem foglalkozom vele tovább, mert ennél a pöcsnél irritálóbb, idegesítőbb faszfejet még nem láttam a tévében, abban a tévében, amiben Alekosz és Hajdú Péter is benne van ugye. Háistennek nem sokáig kell, mert ugyan Feri igyekszik a lelkére beszélni amolyan feris módon, odavetve egy mondatot neki, de Bálint haza akar menni, mert az egészsége fontos. Hálistennek.

vlcsnap-00028_24.png

Ibonék örülnek a tikoknak, kikötik őket, Doktoranita azért kis híján képes elhagyni az egyiket. Kapnak vizet, mást ugye nem nagyon, mert nincs, majd kapirgálnak maguknak. Doktoranita szerint kéne nekik fészek kókuszizéből, és akkor majd lesz tojás. Ja. Közben Bencus elmegy Buwayára, és elhozza onnan Bálintot, aki nem bírta a Survivort, és simán feladta. Muhahahaha. Krisztián egyetért a döntésével, neki is tiszta seb a lába, ha nem múlnak el ő is megy, mert nem tud se aludni, se ülni, se semmi. Igazad van, menjél.

vlcsnap-00031_22.png

Vissza Ibonra, a vörös bab finom, állapítja meg Dokoranita, egy fokkal másabb, mint a fehér, mondja Tamás, aki DETTÓ fel akarja adni. MI A FASZOM VAN ITT? Tamás azt hitte, hogy változatos lesz az étel, OSZT NEM LETT. Gyengének érzi magát, zombiüzemmódban működik. Mindezt mondja Klaunak és Benedeknek, és Klau egy ponton megszólal, hogy OSZT TEGNAP ESTE AMIKOR KISZAVAZTUK LILLÁT, AKKOR NEM TUDTAD VOLNA EZT MONDANI??? Hát férfi vagyok, nehezen beszélek az ilyesmiről. Klau legszívesebben Tamás heréiből csinálna nyakláncot.

vlcsnap-00035_20.png

Reggel mail, újraosztás jön, a két törzset összekeverik. Ah, a szerkesztők nem bírják nézni az Ibon vergődést és a szerelmespárokat. Én sem, csak üdvözölni tudom a dolgot, annak fényében meg pláne, hogy az Ibon tagjai SÍRNAK BAZDMEG a kéthetes ismeretségek elvesztése miatt, eszem megáll.

Hát nehéz lesz, nem lesz egyszerű. Elvesznek a szeretteimtől. (Klau)

A Buwaya is megkapja a levelet, Feri ideges lesz, mert a kurvaélet, épített egy csomó dolgot, ha itt kell hagynia, az szopó. És Szandit is sajnálná. A többiek leginkább vigyorognak. Szandi ad egy madzagot Ferinek, két csomót köt rá, hogy vigyázzon a faszira, de ez NEM babona, mert azt Feri nem állja, hanem csak úgy van. És ezek ketten mint a tiniszerelmesek, oszt Feri már 47. Szandi ráadásul Feri előző karkötőjét is megleli, mert ügyes. Vágás, Bencus baseballsapkás Luke Skywalkernént várja a törzseket egy dombtetőn, jön az újraosztás, de majd csak hétfőn, mert ennek a résznek itt a vége. Faszom, ez most rendesen érdekelt volna!

Címkék: survivor
58 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chuck Νorris 2017.09.09. 09:26:16

tojás az lenne, csak csirke nem kel belöle, kakas nélkül.
nem sok értelme volt a nyereménynek, mikor másnap ujrafelosztás volt. :)
megjegyzem sixx az iboni szerelmespárok pont nem kerültek szét ugyhogy nézheted a dzsungelromantikát tovább :)

Chuck Νorris 2017.09.09. 09:31:22

Zoli nekem egyre szimpibb, a vacak kaját is huzásra beverte, még a szája szélét is megnyalta :)
Iliász nagyképü pücs, de az szimpi benne hogy nem hodolt be a generácios tetkomániának.
Robertának a lábán ugyanakkora kráterek vannak mint a homlokán, de hát ha Benöt ez nem zavarja akkor engem se :)
a mostani favoritjaim Zoli + Feri

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.09. 10:33:14

Tegnapi kiszavazóst többféle szemszögből is lehet értékelni.
Zoli Júdást mert elárulta SpongyaTomit, viszont a csapat érdekeit szem előtt tartotta.
Júdás a kis négyes akik a barinőjüket képesek voltak kitenni, mert nem bíztak Zoliban.
SpongyaTomi is felfogja adni a versenyt, egy olyan szervezet ami napi szinten rengeteg fehérjét kap, mert ugye az izmait nem a vegán ételek növesztették az nehezen tud alkalmazkodni az ilyen éhezéshez.
Klaudia gondolom nem eszik napi szinten húst, ő el van a müzlijével is, szóval neki sokkal egyszerűbb babon és rizsen tengődni.
Bálintkán semmi fölösleg nem volt, így elindulni egy survivoron a vicc kategória, persze hogy megmakkant.
Értem én hogy kicsit kivannak a csapatok szétosztása miatt, de gondolhatták hogy ez lesz, a végén 1 fogja nyerni, nem a 4 legjobb bari, a végére mindenki ellenfél lesz.
Feri és Iliász a legsanszosabb a főnyereményre, ha fosási megfontolásból nem szavazzák ki őket a többiek, mert túl erősek, akkor ők a legesélyesebbek.

,, 2017.09.09. 10:48:15

@szociál: Benedek is esélyes ha a végére sikerülne neki tököket növesztenie. Mert az adottságai megvannak a győzelemhez: megfelelő fizikum, jól megtalálja a hangot mindenkivel, nem gyárt ellenségeket magának, nem is hülye
de az vicc volt tőle ahogy 5 perc után kinevezte Tomit főnöknek, meg az is h úgy tűnik mintha a csajok (Anita és Klau) szoknyája mögé bújna.. mondjuk lehet ez taktika, nem baj ha most még kicsit láthatatlan a többieknek
Feri meg egyre szimpibb, mondjuk az elején a szerkik elég durván vághattak, mert az utóbbi pár napban azért látszik h tök normális, sőt visszafogott is tud lenni

djmarco 2017.09.09. 11:15:00

Az hogy Bálint hazament a legjobb dolog volt ami történhetet!
Sajnálom hogy nem Bemedek és Iliász került egy csapatba, mondjuk drAnitával, kiváncsi lettem volna hogy hármuk közül ki lett volna a "falkavezér"

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.09. 12:20:53

@,,:

Igen Benedek is esélyes, de pont amiket felsoroltál miatt nem lett nálam szimpatikus, ellenben Iliásszal és Ferivel akik nem sumákolnak, és megmondják a frankót.
Szerintem még Bálint se nevezte volna ki egyből csapatfőnöknek VikingTomit, csupán azért mert kétszer akkora mint ő :))
Feri az én szememben is sokat nőtt, szerintem bárkiről lehetne hisztis összefoglalót szerkeszteni, mert a fáradtság és az éhezés mindenkiből kihozza a depressziót, lehangoltságot...mondjuk néha a hangnemmel voltak gondok, mert ugye nem a légióban van, de hátrány nem érte a csapatot, erősek lettek és mindent nyertek, csak a fosevő versenyt bukták, de azt is azért mert a sárgák éhesek voltak, és azok ilyenkor bármit megesznek :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.09. 12:23:00

@PeniValdes:

Hát igen Bálintka nem egy fekvenyomó világbajnok, lehet a civil szakmája könyvtáros, vagy sakk klubot vezet.

kisbutters 2017.09.09. 12:44:29

"mert kakas nélkül tojás sem igen van, de ha mégis, majd kommentben ki tetszenek javítani."

Nő is mestruál pasi nélkül csak baba nem lesz. Ez a tyúkoknál is pont így van. (tojás=petesej).

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.09. 13:21:34

@szociál: hát a konditermek tele vannak irodistákkal.

mindenesetre miatta érdemes lett volna nézni a műsortz

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.09. 13:25:34

@PeniValdes:

Bálintka csak hisztizett, legalább itta volna meg a foshturmixot mint a csajok, akkor emelt fővel léphetne le.
De így elkullogni, mert nincs rántotthusi, meg memória matrac.. :)

nick papagiorgo 2017.09.09. 13:36:56

Nagy gratula a szervezőknek, megpróbálják az elég selejt alapanyagból kihozni a legtöbbet.
Az ugye biztos, hogy ha minden így megy, akkor a Buwaya lemészárolja az Ibont kb. Ezért is kellett a váltás. Aki itt érdekes, az Feri, Iliász, talán Benedek meg Anita, a többiek az előbbieket követik. Plusz beindult a nyavalygás a sebek, kevés kaja stb. miatt, itt max annyi az érdekes, hogy ki és milyen indokkal fog lelépni. Ha szerencsénk van, akkor a fenti négyes tagjai eljutnak elég sokáig és van miért izgulni. Ha meg nincs, akkor valami "szürkeeegérke" elkezdi a "játékot játszani" ami azt jelenti, hogy kiszavaztatja a rá veszélyt jelentő (De amúgy érdekes) karaktereket, és a végén a hogyishíjják, az izé , meg a tökömtudjamárki fognak versengeni a fődíjért.
Ennek szép példája, hogy az ibonból kiszavazott csaj visszatért. Ha van egy kis eszük, megint ki is teszik. Már a becsatlakozott "IQ fighert "is ki kellett volna tenni a legelején.

bElannaTorres 2017.09.09. 13:39:37

az vicces volt, mikor illiász okosan kivárta, hogy a másik megigya a fosturmixot, Bence meg nem értette - ő megitta volna

HufnágelSteve 2017.09.09. 13:42:57

@kisbutters: Igen, kakas nem kell, tojás anélkül is lehet, ha elég a táplálék, elegendő mész és egyéb anyagok kerülnek a magok és férgek mellé, azaz ha szednek pár csigát, férget és a rizsből a tyúkoknak is szórnak kiegészítésnek, mert őket is kell etetni. A kikötözött tyúkok a tengertől pár méterre kérdéses mennyi táplálékhoz jutnak.
@PeniValdes: Mindenki a fogyás első szakaszában az izomzatból veszít, mert a zsírhoz nehezebben fér hozzá az emberi szervezet. Ha van mozgás, akkor a zsír átalakítható izommá, ha csak hempergés van, akkor gyengül a test fizikálisan is. Bálint 40 kg volt vasággyal, így nála nem volt szinte semmi, amiből fogyhatna, amit átalakíthatna.

bElannaTorres 2017.09.09. 13:51:46

@HufnágelSteve: amerikaiba voltak nála vékonyabb versenyzők is (jóval idősebbek is), mondjuk ha nem hisztizett volna, hogy ő nem bírja megenni a kaját, akkor nem lett volna annyira éhes. nem tudom minek jelentkezett

mindegy jó hogy elment és visszahozták Nórit, akiből nem nézek ki sokat, bár csinált egy hamis medált, de azt is elmondta és végül nem is használta - pedig ha titkolja, aztán megvillantja még hittek is volna neki.

Mutyuer 2017.09.09. 14:32:55

Balint nem volt vekonyabb mint pl klau. Azert szenvedett mert valszeg sok hust eszik, sot lehet hogy sok szenhidratot is vesz magahoz, valszeg jo az anyagcsereje. Ha valaki vekony nem biztos hogy azert mert keveset eszik. Nekem pl a pajzsmirigyem szar, mig balint megeszik mondjuk 2000 kaloriat (2500 az atlag) en pl hiaba eszek 1000-1200at lassabban bontja le a szervezetem. Magyarul, balint napi 2x elmegy sz*rni egy embereset. Valszeg nem is tud hizni emiatt. Egy igazi agressziv fasz egyebkent, de siman lehet h a testalkatahoz kepest sokat eszik. Amugy sztem annal a jelenetnel senkit nem koverezett le, ott csak tenyszeruen mondta hogy volt aki tobbet evett elotte direkt, pl feri. O mondta is, gondolom balintnak is kifejtette parszor.

Sanda.Ipse 2017.09.09. 17:18:42

Ez a bárgyú Tamás éppen annyira haza akar menni és éppen ugyanúgy fel fogja adni a játékot, mint Bolond Bálint. Sok eszük nincs, de annyi igen, hogy nem sok sanszuk van a fődíjra. Mondjuk B. Bálint már akkor felfoghatta volna, amikor benevezett.

qwertzu 2017.09.09. 19:08:12

"Fuckyeah, a mai zsákmányszerés gusztustalandologevés lesz, a nyeremény két tyúk, ami ugye jó, de annyira mégsem, mert kakas nélkül tojás sem igen van, de ha mégis, majd kommentben ki tetszenek javítani. "

Hát sixx, asszem ékesen bizonyítottad, hogy nem mindenki paraszt a körúton kívül. Van tojás kakas nélkül. Csak nem kel ki belőle semmi.
De ezek aligha tojnak bármit is, szvsz fiatalok még hozzá: csirkék.

2017.09.09. 19:20:15

Amikor ez a Bálint nyomta, hogy ő a 20 millióért - vagy 25, nem tudom, mennyi a nyeremény, nem figyeltem ezt, meg nem ez a lényeg nekem - jött, akkor senki nem volt ott, aki benyomta volna az arcába, hogy: emberke, és te azt hitted, hogy idejössz és a kezdbe nyomják majd és nem kell érteni tenni semmit, vazze, egy valóságshowban? Meg, hogy mit hittél, itt naponta svédasztal lesz válogatott fogásokkal?
Hogy senki nem küldte el a picsába szó szerint ezt a hisztis gyökeret, azt nem értem.
Csak hallgatták a baromságait és néztek ki a fejükből....

enzo23 2017.09.10. 02:05:58

Az első blindside komoly volt, én is néztem rendesen a végén. A gusztustalan kajálós feladat is nagyon kellett már, direkt visszanéztem, mert érdekelt. Bálint egy büdös gyökér, örülök hogy lelépett.
Viszont:
Faszság #1: nem mutatni az újraosztást a rész végén, majd utána benyomni a köv.rész ajánlóját, amiből úgyis kiderül valamennyire. Ki ez az idióta, aki ezt a döntést hozta?
Faszság #2: ez a kiesett játékosok visszahozása ez így mi? Már önmagában az hülyeség, hogy a kvázi első évadban ellövik a kint sok évad alatt kitalált összes játékelemet + még újat is (a kamuidoltól kezdve a swap-en át az új játékos behozásáig)...a faszért nem lehet egy rendes szimpla egyszerű évadot lenyomni, aztán apránként ráépíteni az extrákat...

Dirty Dettiy 2017.09.10. 08:14:12

@doktor faktor: És azt is meséljem el, ki nyerte a játékot, igaz?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.10. 09:03:01

@enzo23:

made in hungeráj
Szerintem a csapatok szétosztását a végére akarták tenni, de közben rájöttek hogy jobban várják a hétfőt ha nem tudják ki hova került....de akkor meg nem kellett volna előzetest nyomni a hétfői adásból, fullba nyomják a kretént.

doktor faktor 2017.09.10. 09:43:15

@Gonosz Thorpe: Veletlenul se, ha kerhetunk! :D

doktor faktor 2017.09.10. 09:47:26

@enzo23: Nem tudnak a valovilag sormintakrol leszakadni. Meg aztan, ennek az egy nap egy resz felallasnak nincs meg az a feszessege, mint az amerikainak. Lehetne a maradek idoben karaktereket epiteni, de ahhoz ennel jobb felhozatal kene, igy maradnak a veletlenuldirekt megrendezett eventek, a nagyon direktben az arcunkba toltan generalt mukinfliktusok, meg a moralizalo Istenes.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.10. 10:01:44

@HufnágelSteve: a zsír az életben nem leswz izom. a körte sem lesz alma

HufnágelSteve 2017.09.10. 15:01:19

@PeniValdes: Az emberi szervezet még az állati létre van kalibrálva. A zsír közvetlenül valóban nem alakul izommá, de a szervezet ha az izmaidat használod, akkor nem azokat igyekszik bontani (bár azokhoz könnyebben hozzáfér), hanem a tartalékokat piszkálja, így leginkább a zsírszövetet. Amúgy ha kevés a kaja és a mozgás, akkor a szervezet némi pótlásnál nem izmokat növeszt, hanem zsírt tartalékol. Ha több a mozgás, akkor igyekszik izomszövetet kialakítani. Ha bizonyos izmokat nem használsz sűrűn, akkor azt a szervezeted úgy veszi, nem is olyan fontos annyi belőle, így onnan veszíthetsz. Amúgy meg, aki sok fehérjét fogyaszt és sokat mozog, az látványosabb izmokat produkál, mint aki csak főleg csak növényi szénhidrátokat. A katona srác is azért gyengül, mert valószínűleg hozzászokott a napi több csirkemell evéséhez+ gyors felszívódású proteinek, aminosavak, glutamin, kreatin és egyéb kiegészítőkhöz. Egy testépítő kb. kilóban mért tömege dupláját kellene fogyassza proteinben, és én még nem láttam, hogy akár egyszer is 20 dkg színhúst ettek volna (a 1,5 csirkecomb nem tesz ki annyit). Tamás nem azért lett ekkora, mert füvet legelt :). Amúgy a körtefán is teremhet alma (oltással) :)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.11. 08:59:41

@HufnágelSteve: plusz ha erősítő edzéseket végzel,akkor jobban jársz mintha csak futkároznál.
pont az izommegtartás miatt

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.09.11. 09:18:03

Volt abban némi irónia, hogy Ibonék azt a játékot nyerték meg, amihez igazán éhesnek kellett lenniük. Az eddigi két hét alatt nem láttak annyi proteint, mint abban az egy turmixban.

Puncylla 2017.09.11. 13:40:36

És láthattunk akkumulátoros turmixgépeket.
A motor zsákanyaggal volt körültekerve, biztos ott voltak elrejtve az akkuk.

kisbutters 2017.09.11. 14:45:48

@Puncylla: Tegnap ismétlésnél a kockás játéknál olyan koszosak voltak, hogy rájöttem, hogy ezeknek a ruhájukat is tuti mossák, mert ha nem, soha nem jönne ki az a sok sár.
Lehet ezeknek még jobb dolguk van mint a való világ játékosainak.

2017.09.11. 15:36:31

Most olvastam ma is feladja valaki. Tényleg Krisztián lesz?
"Izmos vagyok, tetovált, ráadásul még meleg is, de szerettem volna megmutatni, hogy a sztereotípiák ellenére én is erős vagyok, és képes lehetek megnyerni"
Ha kiderül hogy ő a puhapöcs akkor még cikibb a "bezzeg majd én megmutatom duma".

Pietrosz Abroszbatosz 2017.09.11. 17:32:33

És akkor visszajón Lilla is. Jó lenne.

2017.09.11. 17:41:56

@Sanda.Ipse: Akkor nagyon kevés ideig bírta, vagy forgatókönyvszagú: Berakjuk-kivesszük.
Mindenesetre , ciki hogy a lányok jobban bírják.

kisbutters 2017.09.11. 19:32:49

@SmittyB: Valaki írta, hogy őt kivitték biztonsági őrnek, rájöttek, hogy arra alkalmatlan, majd beküldték játékosnak. Egyre inkább igaznak látom. Szerintem ő nagyon nem készült erre.
Fiúk mentségére legyen mondva, hogy fiúknak tényleg több kaja kell a szervezetüknek.

Theriad 2017.09.11. 20:05:01

@kisbutters: Na most figyelni fogok a reakciókra (ha lesznek) :D

Kíváncsi vagyok, hogy milyen fordulatokat tartogat az Anita-Íliász kettős, bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy a doktornő lazán a (bam)busz alá löki az alvósmackóját, előbb vagy utóbb.

Remélem Bianka marad, Barbi mindenjátékbólkivonommagam mentalitása roppant antipatikus.

jasszgeri 2017.09.11. 20:18:48

noranak tuti vedettsege van. nem tudom minek kellett visszahozni. most par napig lehet nyomatni, h igy meg ugy bosszuvagy, de hat egy nulla a csaj.

Diótörő46 2017.09.11. 20:29:28

Ez megint egy RTL által irányított csoportbeosztás volt. Vagyis azokat választották el, akiket ők akartak. Így semmi értelme. Ez így vicc. Ahogy a mai férfitársadalom is. Nyígnak, nyögnek, szenvednek, irányítás- és döntésképtelenek. Nem ismerik a határaikat, nem tudják felmérni a képességeiket, csak a szájuk nagy. És őket hívják - hívták egykor - a teremtés koronáinak.....

2017.09.11. 20:40:06

@kisbutters: Lehet benne valami, de mégis csak pár napot volt ott, azért ennél többet kellett volna bírni, hacsak nem, tényleg előre így volt tervezve.
Nóri meg pár nap alatt jól teleette magát, szállodázott, jó nagy fizikális, mentális előnnyel jött vissza.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2017.09.11. 20:42:05

Hát ez a sok feladás nem éppen a jó kaszting jele, pláne, h olyan szövegekkel adják fel, h hát én aszittem, h a Survivorban mi majd több és változatosabb kaját fogunk KAPNI. Tom, h ennek a játéknak semmi köze a túléléshez, hisz maguktól még tüzet se tudnának gyújtani, de azért ez már több mint pofátlanság. Amerikában azért gondot fordítanak arra, h lecsekkolják, h nem könnyen feladós játékosokról van szó.

Sanda.Ipse 2017.09.11. 20:47:03

Bejött a jóslatom. (Tamás bátya)
Már csak lottóznom kell.

Sanda.Ipse 2017.09.11. 20:48:55

Sajnálom, hogy Feri nem vett részt a játékban. Érdekes lett volna látni, hogy akkor miképpen alakult volna...

Theriad 2017.09.11. 20:49:05

@jasszgeri: ő a rafkósan ostoba, gonosz szemű Brittany Miller

Sanda.Ipse 2017.09.11. 20:51:50

@MolnarErik:
Itt is megoldható lenne. Pl. ha az útiköltségüket meg kéne téríteniük feladás esetén, kétszer is meggondolnák.

HufnágelSteve 2017.09.11. 22:04:33

Kiderült, hogy Feri, akit hiányoltam az előzetesből, betegség miatt lett kiállítva, pedig tőle egy szót nem hallottunk eddig panaszkodni a fájdalmaira. Amúgy tényleg kiváncsi lettem volna Ferivel hogyan teljesít az új sárga csapat. Nem szurkolok senkinek, de a lábfétises Klaudia egyre inkább "Antallá, a gyógyszerésszé" kezd számomra válni. Szerintem turmixgép helyett használhatnák a szerkesztők őt is.

Jóska Pista 2017.09.12. 00:32:05

A meleg fickó már a csapatcserénél is alig bírt járni, erre ferikét viszik orvoshoz?

Shirkan 2017.09.12. 08:13:35

A szerkesztők és részben a játékosok teljesen amortizálják a Survivor intézményét. Ezek nem láttak még amerikai Survivor-t????
Erősen csodálkozom, hogy egyes játékosoknak fogalmuk nem volt mi ez a játék, mire számítsanak. Mondom ezt úgy, hogy az adásokban látható, hogy elfogadható szinten élnek az amerikaihoz képest.
- A veterán katona nem bírja az éhséget....?? Na helló, ez a játék része.
- Lilla kiszavazása maga a röhej. rzt aztán jól megcsinálták.
- Szúnyoghálójuk van? Honnan? Ilyet nem látsz az eredeti verzióban
- Anitát hol szemüvegben látjuk, hol anélkül. Valószínűsítem, hogy kontaktlencsés. Hogyan, mikor cseréli? Tükör, ápolószer van nála? Na ne már.
- Az egyik adásban Feri Betadinnal kenegette a sebeit. B@sszus ne már.... Legalább ne tennék adásban
- A csapatcsere teljesen irányított + visszahoznak egy kiesett játékost. Érdekesebb lett volna, ha sorsolják az új csapatokba a játékosokat.
- A szövetség fogalmát talán most kezdik felismerni. Most? Már az első napokban kavarni kellett volna jobbra-balra!
A szerkesztők még az illúzióját is elveszik annak, hogy ez valóban a Survivor.

sixx · http://comment.blog.hu 2017.09.12. 08:23:43

@Shirkan: valoban tele va benasagokkal, de az elso amerikai evad sem ment olyan flottul, mint mondjuk a hatodik.

Shirkan 2017.09.12. 08:36:21

@sixx:
Értem én, de..
Az amerikai első évad előtt senki nem csinált ilyet.
Ez az RTL-nek nem az első Survivor.
Ha az első lenne, akkor is lehetne tanulni az amerikai verzióból.

sixx · http://comment.blog.hu 2017.09.12. 08:49:43

@Shirkan: az első kettő totál más volt, minden szempontból, ráadásul azok a harmadik amerikai évad környékén készültek, amikor még senki nem tudott semmit erről a formátumról. most ez egy reboot, és bénáznak sokat, del lehet belőle tanulni. a sérüléseket az orvosi stáb miatt kellett kezelni, voltak olyan szabályok, amiket nem lehetett megkerülni (itt bővebben: index.hu/kultur/media/2017/08/23/survivor_rtl_reality_sziget_tv_valosagshow/)

más: késik a hogyvót, sorry.

2bullfighter2 2017.09.12. 08:59:32

@sixx: Ez hülyeség. Abban semmi tanulnivaló nincs pl, hogy a csapatokat sorsolás alapján szedik ketté, vagy irányítottan. Ez színtiszta manipuláció. A kábított halakkal milyen tanulnivaló van? Vagy ott a napallergiás úszómester (még mindig röhögök) veterán katona Tamás, aki annyira amatőr színész, hogy az valami bődület. Olyan szinten röhej, amit az RTL produkál, hogy én kérek elnézést.

Shirkan 2017.09.12. 08:59:52

Mi az, hogy a sérüléseket az orvosi stáb miatt kell kezelni? Nem értem. A sérüléseket a sérülések miatt kell kezelni. Ezt még el is fogadom. ettől sokkal hétköznapibb életben is keletkeznek sérülések. De azt ne már, hogy adásban látom ahogy Feri Betadinnal kenegeti magát.... ezt nem kellene adásba adni.
Mindegy. Egyetértünk, hogy bénáznak rendesen az RTL-nél. Sajnos ezek (is) rombolják az élvezetet (?).

kisbutters 2017.09.12. 09:34:08

@Shirkan: Mondjuk ha tényleg az ideggyulladásuk van az tényleg rettentően tud fájni. Nekem volt félévvel ezelőtt a csuklómba azt hittem megbolondulok, mire magánorvos 3. hétre fogadott. Kórházba 3 hónap volt a várólista.

sixx · http://comment.blog.hu 2017.09.12. 09:42:09

@Shirkan: ugy, hogy ezt szabtak meg nekik, ahogy a naptejet is. De igen, a valovilagos huzasok szama idegesito, a hogyvoltokban eleg alaposan ki is vesezzuk ezeket.

2017.09.12. 09:51:17

@Shirkan: Sajnos rombolják, és ezért nem profi az egész. Engem is idegesítenek, az előre lebeszélt párbeszédek, a jaj elment a csónak, a halak akik várják hogy félkézzel kifogják őket, és rengeteg apró momentum, amivel nem tisztelik meg a nézőt, hogy elhihesse a mesét.
Előre megkreált szituációk, konfliktusok, rossz színészekkel eljátszatva.
Ha ennyi hiba nyilvánosságra kerül , akkor mi lehet még mögötte amit nem tudunk.
Jó a formátum, kár így elcseszni.
süti beállítások módosítása