Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8525-8526. rész

2017. szeptember 09. 10:00 - Gillotte

Beesteledik, de Vili lába még mindig fáj, úgyhogy komfortosan a kocsiban éjszakáznak. Reggel mégis sikerül felhívniuk Lacit, ugyanis Bözsi csak elvezet a legközelebbi térerő-ponthoz, de tovább tényleg nem mer menni, úgyhogy Vili megkéri Lacit, hogy vonatozzon le a francba, és vigye őket haza. Nováknak nyilván hatalmas a feje, de kell neki az autója, így mit tud tenni, lemegy az öregekért.

bk_augusztus10_1.png

Miki megkéri Gedeon ügyvédet, hogy juttassa be Bandinak az Andrástól kapott óráját a börtönbe, de az ügyvédre semmi szükség, Miki is beviheti. Én kapásból rossz ötletnek tartom, de úgy tűnik, Miki nem nézett elég börtönös filmet, mert tényleg beviszi az órát, és ahogy az várható, nyilván lecsapnak rá a börtöntöltelékek. Bandi nem kakaskodik nagyon egy darabig, de utána megfontolja, kell-e neki annyira az óra, hogy harcba szálljon érte, és hát úgy tűnik, hogy a túlerő nagyon el fogja verni.

bk_augusztus10_2.png

Hanna nagyon szeretné beköltöztetni Juditot a villába, pláne, hogy Ágiék nemigen laknak ott, sőt, még azt is felajánlja, hogy kevesebb lakbért kér. Nyilván nem a lakbéren múlik, hanem azon, hogy ha ott lábatlankodik Judit, Ági nem fogja tudnia eladni a villát Hanna tudta nélkül, de mit tud csinálni, befogadja. Miki nem örül a hírnek, hogy Judit mégsem nála fog lakni, nagyon szeretné, ha Judittal együtt lennének egy kicsit, de a beteg nő azt csinálja, amit a ,,gyerekek” mondtak neki, megy a villába lakni. Miki unszolására Judit azért beismeri, hogy valójában csak nem akarja, hogy Miki végignézze, ahogy leépül, és nem ismeri meg. Miki megérti, úgyhogy Judit egy nővérke társaságában a villába költözik, ahol gyorsan érkezik az első vendég: a ház iránt érdeklődő vevő, aki Ágit, a tulajdonost keresi, de Judit felvilágosítja, hogy Ági nincs a házban, és amúgy sem ő a tulajdonos.

bk_augusztus10_3.png

Megkezdődik az idegek harca a Bartha-lakban, Tóbiás és Krisztián iszonyú vitát vág le, amiért az egyik horkol éjjel, a másik meg a fogát csikorgatja. Sári végighallgatja ezt, és megállapítja, hogy a srácok olyanok, mint a régi házasok. Ja, vagy épp olyanok, akik életükben először aludtak együtt, és nem bírták elviselni, nem muszáj eldönteni…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása