Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 6x10 - A következő világ

2018. szeptember 04. 10:00 - hektor_

Családias pillanatokkal nyitunk a Grimes Rezidenciában, még Michonne is ott sertepertél fogkrémért könyörögve, pongyolában, elsőre egyébként nem tudtam ezt hová tenni, de igen, ő is ott lakik. Ami még ennél is kényelmetlenebb, Daryl portyára megy, és Denise útközben elkapja egy listával amit tételesen, prioritás szerint van felsorolva, mit szerezzen - ezt követően egy annyira kínos beszélgetést folytatnak egy doboz üccsi hozásáról vagy nem hozásáról Denise csajának, Tarának ugye, hogy az én képem vörösödik el tőle itthon. Rick és Daryl megindulnak egy átlagosan drága autóban a beszerzésre, a listához még Eugene is hozzácsap egy tételt, cirokot hozzatok, jó lesz. Az autózáshoz Rick bekapcsolja a zenét, hiába kéri Daryl hogy légyszi ne, a jelenetből lett a méltán híres please don't mém, jobbnál jobb videókkal a neten.

w1.jpg

Néhány kanyar (vagy pedig 500 mérföld, ki tudja) után találnak egy helyet ahol aranybányára lelnek, el is kötik a kamiont, a kocsijukat meg ott hagyják. Útközben visszafelé megállnak egy benzinkúton, na nem a szokásosért, hanem Darylnek eszébe jut az üccsi-ügy, épp felborítják az italautomatát amikor előkerül egy faszi a semmiből és nekiütközik Ricknek. A pisztolyok gyorsabban kerülnek elő csőre töltve, mint ahogy én feloldom a telefonon a billentyűzárat, a srác égnek emelt kézzel szabadkozik, csak a zombik elől menekülök, kéttucatnyian vannak innen kb 1 km-re, márpedig ha 10-nél többen vannak, nem kockáztatok, hanem elfutok. Rickék végül leengedik a fegyvert, bemutatkozás, srác leengedi a kendőt az arcáról és aszongya Paul Rovia, de a barátaimnak csak Jézus, majd lelép. Ekkor az épület mögül lövések hallatszanak, mikor Rickék hátraosonnak, kiderül, hogy csak petárdák - elöl viszont Jézus már szelel is el az újonnan szerzett kamionjukkal egy "bocsi" kíséretében.

w2.jpgw3.jpg

Spencer, A Gyökér ásóval a hátán, a kezében késsel incselkedik egy zombival az erdőben, Michonne azonban utánasettenkedik és a kardjával véget vet a dolognak, mielőtt a srác egyáltalán megmozdulna a késsel. Mit csinálsz itt, kérdezik egymástól, A Gyökér lelépne, de Michonne rázúdítja az anyja hozzá intézett utolsó szavait, és követi. Darylék eközben megtalálják a leszakadt hűtőládát, ki is veszi belőle a csipszet és nicsak, pont abból az üccsiből van még két doboz benne, amit Denise kért reggel. Carl, a Haja, a szemkötője és Enid kint olvasgatnak az erdőben, Alexandriában a falakon belül gondolom egyetlen nyugis hely sincs erre a célra, ahhoz képest hogy kb harmincan lakják a várost. Meglátják, ahogy Spencer és Michonne tőlük pár méterre sompolyog, ezután Enid bevallja hogy ő többé nem akar ide kijönni (végre egy értelmes ötlet, kezet rázok!), úgyhogy megindulnak haza, ekkor azonban egy zombi csörtet feléjük a tisztáson, mi már tudjuk ki az, még ha a kamera nem is mutatja az arcát, Carl hazazavarja Enidet, de ő ott marad.

w4.jpg

A Rick-Daryl páros időközben megtalálja Jézust az ellopott kamionnal együtt. A srác nem hiszi el, hogy van töltényük is, így szerencse hogy épp arra jár egy zombi akin bemutathatják, óriási poénok, majd a teheraurót rövid úton vissza is szerzik, őt magát pedig megkötözve ("laza a csomó, kioldhatod ha már elmentünk") ott hagyják az út szélén - de o-ó, Daryl táskájában kilyukadt az egyik ígért üccsi, úgyhogy még az üres dobozt is hozzábassza a földön ülő sráchoz, "ha megszomjaznál". Komolyan mondom, ilyen vicc felhozatallal egy kabaréban is felléphetnének. Rick épp megszólal, még mindig jó nap ez a mai, mikor furcsa kopogás jön felülről, Darylnek leesik hogy a Megváltó a tetőn van, így lekanyarodnak egy csűrhöz, majd rövid fogócska után Jézus beugrik a kamionba és küzdelem közben megmenti Darylt egy harapástól, de addig dulakodnak míg feloldják a féket, a kamion meg szépen becsúszik a PERSZE HOGY pont mögötte álló tóba. Na most volt elég, keressünk egy kocsit és menjünk innen a faszomba, mondja Daryl, de Rick nem hagyná ott az eszméletlenül heverő Jézust.

w5.jpg

Spencer séta közben tovább bullshitel, amikor előkerül Carl és végre a röviddel mögötte caplató Deanna is, immár ugye zombiként. A fia Michonne segítségével véget vet anyja szenvedéseinek, kiderül hogy ezért kóborolt idekint, mert látta tegnap este a vérengzés közepette az anyját átváltozva. Megvitatják a gondolataikat a családról, otthonról, meg A Gyökér egyéb nyögedelmeiről, miközben helyen a fa alatt eltemetik az asszonyt.

w6.jpg

Michonne és Carl összemarnak, a nő lecseszi a délutáni erdőben csavargásért, továbbá hogy miért nem ölte meg Deannát, ekkor a kissrác visszavág, olyannak kell megtennie aki szerette őt, érted megtenném! Michonne megenyhül, én is, nyugika, písz, láv, juniti. Rickék üres kézzel, meg a még mindig eszméletlen Jézussal érkeznek haza, majd miután a dokinő megvizsgálta, továbbra is megkötözbe otthagyják egy szobában egy levéllel és egy pohár vízzel ellátva. A Grimes fészekben Rick rágót ad ajándékba a feka csajnak, már épp leírnám hogy ezek között lesz valami, de nincs rá idő, mert rágó helyett inkább egymás manduláját kezdik rágcsálni, hamar túltetted magad Jessien, Rick fiam.

w7.jpgw8u_1.jpg

Éjjel mikor épp jin-jangba' kipihennék az esti maszatolás fáradalmait, az ágyuk végében álló Jézus hangjára ébrednek: Rick, beszélnünk kell!

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása