Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8523-8524. rész

2017. szeptember 08. 10:00 - Gillotte

Judit egy szál köntösben átmegy Mikihez nosztalgiázni, közben Ottó pánikol, hogy hová tűnt a lakásból az anyja. Judit és Miki kedélyesen elbeszélgetnek, bár Judit rettentő kínosan érzi magát, amikor realizálja hiányos öltözetét. Még jó, hogy Ottó Mikihez rohan elsőként, és meg is találja az anyját. Mikit eléggé sokkolja Judit állapota, úgyhogy megint elkezdene inni, de Nóra leállítja, hiszen ha Bandi kijön az előzetesből, jó lenne, ha nem egy utolsó stádiumos alkoholistát látna Mikiben. Ne is igyál Miki, szükség van rád, mivel Hannáék lakása már betelt, így az a terv, hogy Judit ott lakjon egy ideig, de Nóra lebeszéli erről Hannáékat, mert Mikinek elég baja van így is, úgyhogy Hanna Ágihoz fordul, hogy a villában – mint saját ingatlanában – szállásolná el Juditot.

bk_augusztus9_1.png

A Bartha-lakban mindenki utálja a helyzetet, hogy Sári ott van, és Kristóf abban látja a megoldást, hogy elmegy megnézni a gyárat, és ha a személye nincs a lakásban, nem fognak lebukni. Zseniális, hagyjuk szarban a többieket! Sári csak elsőre pánikol be, úgy látja, úgy is le lehet buktatni Kristóf és Alíz kamu-házasságát, ha csak Alízt, Krisztánt, és Tóbiást figyeli. Alíz érzékeny búcsút vesz Kristóftól, s Sári izgatottan várja, mikor buktatják le magukat a fiatalok.

bk_augusztus9_2.png

Vili bokája a gödörbe lépés következtében úgy bedagad, hogy még a gázpedálra sem tud rálépni, hogy hazamenjenek Bözsivel az Isten háta mögül. Próbálnak telefonálni, de nincs térerő, úgyhogy Bözsi elsétál a telefonnal, de hiába. Vili javasolja Bözsinek, hogy vezesse el az autót a főútig, nem olyan nehéz az, de Bözsi hallani sem akar erről a megoldásról, francnak hiányzik, hogy összetörje Laci kocsiját, ő inkább megvárná, hogy Vili fájdalmai elmúljanak. Hát hajrá…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása