Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x08 - Szeretet áradjon köztünk, szeretet gyúljon bennünk

2017. szeptember 07. 08:21 - Dzsudibí

Kellemes képekkel indítunk a sziget aranyos kisállatairól, furafejű madár, gombszemű mosómaci a fán, meg A Feri, a dzsungelbaszó, aki már kora reggel úgy csépeli a növényzetet macsetével, mintha nem lenne holnap, míg a többiek édesdeden alszanak a szúnyogháló biztonságot adó takarásában. Magyarázatot is kapunk, szereti a kreatív melót, mert leköti, sőt, kapaszkodjatok basszameg, meg is nyugtatja. Kapunk egy kis ízelítőt a Fülöp-szigeteki DIY mozgalom alapítójának eddigi munkásságáról, van itt csipesz, karabíner, evező, meg a tengerből partramosott PET palackokból újragondolt selyem kisestélyi, közben meg lágy gitárzene szól, és egy pillanatra még el is hiszem, hogy Feri nem egy kibaszott idegbeteg vadállat.

nevtelen.png

2_1.png

3_1.png

Új projektje egy franciaágy(!), melyet Szandrának is megmutat, akinek persze rögtön átnedvesedik a kókuszháncsból kivarrt bugyija. Feri elmagyarázza Szandrának, hogy hogy fog összeállni az ikeás Banänjö ágyikója, aztán a kamerának megvallja, hogy tudja, hogy Szandra úgysem fogta fel miről van szó, mert hát ugye szegény mégiscsak egy nő, azt meg tudjuk milyen korlátolt népség is az, viszont a kamerának nem hazudik, dugná a kislányt, mint a lopott biciklit. Ezek után már bizonyára nem csak nekem áthallásos Feri ajánlata, miszerint a görbe végű bambuszt teszi majd Szandra segge alá, mert a lányok szeretik az ilyesmit. Zárásként Feri kicsit leköpködi vízzel a lányt, aki önfeledten kacarászik a romantikus gesztuson, én meg egy kicsit belehányok a számba, de visszanyelem, mert úrinő vagyok. Feri szerint Szandra egy kis üde színfolt a többi lány meg a szőrös fasz mellett. 

4_1.png

giphy.gif

Ibonéknál is lakberendezős napot tartanak, újfiú Tamás, az exkatona, kiadja az ukázt, valamit ki kéne tágítaniuk az alvóhelyen, de hogy mit, az negyvenszeri visszahallgatás után sem sikerül megfejtenem, Gergő bizonytalan szakállvakargatásából arra következtetek, hogy nem én vagyok az egyetlen. AZ ötletet végül elvetik, merthogy csak ennyi félkész alapanyagot kaptak a stábtól, és nem tudják, amit az előbb Feritől mi már megtanulhattunk. Tamásnak Szerencsére további ötletei is vannak, mert ő nem bohóc, amit most bizonyít is a többieknek, akik viszont néma fintorgással és fejrázással adják tudtunkra, hogy Tamás sem lesz sokáig a szigeten. Zoli szerint a lábtörlőt lehet cipőszőnyegnek is hívni, és meg csüggedten nézek rá a bsplayerre, hogy még 41 percnyi tömény ostobaságot kell feldolgoznom így korán reggel. Tamás ezek után egy tenyérnyi ásóval áll neki a csontszáraz tengerparti homoknak, a többiek meg jó szokás szerint körbeállják, és aktív nézéssel segítik a folyamatot.

5_1.png

6_1.png

7_1.png

gergo.gif

Levél érkezik mindkét törzshöz, Ibonéktól Doktoranita és Benedek kap lehetőséget, hogy Buwayáéknál vendégeskedjen egy napot, és ezzel azonnal el is indul mindkét fél részéről a taktikai ötletcunami, hogy hogyan lehetne a legjobban kihasználni ezt a lehetőséget. Ibonék ajándékba kókuszt visznek, Buwayáék pedig vendégvárónak kókuszt fognak felszolgálni. Benedek terve, hogy amíg Doktoranita rést üt a pajzson és megtudja a pirosak összes féltett titkát, addig ő seggeket stíröl barátkozik. Megegyeznek, hogy nem adnak ki magukrók infót, inkább hazudjanak Doktoranita javaslatára, amit sikerül is tartani a nagy összetalálkozás tizenharmadik másodpercéig, amikor is Doktoranita véletlenül felböffenti, hogy sajnálja, hogy kókuszt hoztak, nem tudták, hogy itt ennyi van, merthogy náluk bizony ez nincs. Ezen taktika mentén továbbhaladva Doktoranita meggyötört fapofával ecseteli, hogy ők bizony továbbra is happy camp, és náluk vidámabb törzs nincs jelenleg a térségben. 

9_1.png

10_1.png

Doktoranita nagy taktikus ám, még a homlokát is összeráncolja, annyira koncentrál, hogy az összes, szerinte ártatlannak tűnő kérdést feltegye Buwayáék mindenapjairól, éppencsak a banánlevélre felvésett listáját nem veszi elő. Ellenben olyan élethűen vázolja a csapatukon belüli összetartást és mindent felülíró szeretetet, hogy csak egy óvodás cirkuszi majom nem szúrná ki, hogy hazudik, mint a vízfolyás. Krisztián is hasonló taktikát folytat, csillogó szemekkel ömleng arról, hogy nekik a szívük is egyszerre dobban, és szarni is együtt járnak reggelente, hogy azután ugyanazzal a banánlevéllel törölje ki mindenki a seggét, annyira de ANNYIRA szeretik egymást, Iliász eközben úgy forgatja a szemét, hogy majd leesik a szikláról amin ücsörög.

11_1.png

12_1.png

13_1.png

Doktoranita marha elégedett magával, mindent sikerült kiszednie a fiúkból, amit akart, mert ugye az nem jut eszébe, egyem meg a drága szívét, hogy esetleg a másik csapatnak is az volt a terve, hogy nem teregetik ki a szennyest. Szandi ellenben kiteríti a lapokat, mert Doktoranitával ők legjobb barátok, így nincs mitől félnie, Doktoranita meg helyesbít a kamerának, hogy ő végig tudta, hogy a két fiú csak megvezeti őt. Feri coachingolja Benedeket csapatvezetésből, szájba vágni például nem lehet őket, bármennyire is szeretné az ember. 

14_1.png

8_1.png

Benedek és Doktoranita aztán otthon prezentálják a látottakat, meg vannak ezek gyengülve dikk, nem alszanak együtt, márpedig akik nem hajlnadóak egymás szájszagában kipihenni a napi fáradalmakat, azok nem is lehetnek igazán jó csapat. Doktoranita saját válltá veregetve meséli, hogy nem volt nehéz munkája, mert ő mindenhez IS ért, és nyomozással is foglalkozott pár évig, tehát Iliász és Krisztián megtörése gyerekjáték volt számára. Ezek után már nincs is más hátra, minthogy a teljes Ibon csapat könnyes szemmel mered maga elé, hogy micsoda összetartó, fasza csapat ők, és lehet, hogy eddig mindent elbuktak, amit lehetett, de az erkölcsi győztesei akkor is ők maradnak ennek a játéknak, hisz szeretni tudni kell. 

15_1.png

16_1.png

17_1.png

18_1.png

19_1.png

Másnap reggel Lilla kínozza a faunát és minket a mendegél a mandarin hangszálmelegítő gyakorlat módszeres gyalázásával, de ha valaki azt hitte, ennél rosszabb már nem lehet, akkor az kurvára melléfogott, mert ezek után kapunk a pofánkba egy kis Dzsungel könyvét is. Doktoranita szerint ez jó, mert Buwayáékat bizony senki nem fűti így a harcra.

Édesjófaszom. 

21_1.png

20_1.png

23_1.png

22_1.png

Elérkeztünk a védettségi játékhoz, Bencus ismerteti a feladatot, amit én már megint kurvára nem értek így, az elmondottak alapján, de reggel van, meg szarok is rá, mert majd mindjárt bemutatják élesben, és akkor csak leesik. Feri Bálintot küldi pihenni, ezúttal nem tudjuk meg, hogy ennek volt-e előzménye. Elkezdődik a játék, szokás szerint Ibon lemarad, mint a picsa, Bencus kommentárja Palik Laci aranykorát idézi fel, miközben a Buwaya ismét elhúz, már a vízvezetéket építik, amikor Ibonék még mindig a lépcső megépítésével szarakodnak. Bencus üvölt, Feri túlüvölti, Lilla leesik, aztán nagy nehezen Ibonéknál is megindul a víz, de mindegy is, mert persze Buwaya nyer, övék a totem, Ibonék meg szerethetik tovább a csapatot holnapig, amíg el nem küldik egyenként egymást a jó édes anyjukba.

24_1.png

25_1.png

26_1.png

27_1.png

28_1.png

29_1.png

30_1.png

31.png

Címkék: rtl klub survivor
78 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hogy kerültem én ide? 2017.09.07. 09:49:21

Remélem, ezt a csimpánzképű Lillát hamar kipicsázzák a szigetről, mert még odahaza is kellemetlen volt nézni azt a lelkesítőnek szánt áriázást; gondolom a szigeten sem volt őszintébb a hallgatóság mosolya.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 09:49:36

Lúzer united újra hozta a formáját .
Talán Lilla "éneke" miatt hátul a kisagyukban elszakadt egy húr, és a feladat közben be flesselték néha ezt a kínos szereplési vágyat.
Az tény hogy a madárpopuláció új szigetre költözött, hallván azt a vészjósló éneket, az emlősök pedig megtanultak úszni, mert ők még egyszer ezt nem akarják átélni, így a vadászás kilőve, maradt a kókusz, meg a banán, azoknak nincs hallásuk.
Lehet itt szép szakállat növeszteni, de azzal nem lehet nyerni védettséget, viszont rafinériával igen, ahogy Zoligyerek feláldozza új haverját, konkrétan tőrbe csalja azzal hogy elkéri tőle a védettséget, ismételten kiderül milyen kis számító csapat a lúzer sc, mert tuti Zoli marad az új meg kihullik mint Bruce Villis haja.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 09:55:30

Szerintem már nincs ember aki a sárgáknak szurkolna, nem azért mert mindig kikapnak, hanem ahogy mindent megmagyaráznak, hogy mennyire összetartó egy csapat, szinte tesók, lehet azt mondani hogy együtt alszanak, de éppen úgy elvonulnak a másikat kibeszélni mint a pirosak.
Mondjuk rizsen és babon nem tudom mennyire lehet jól teljesíteni, de akkor is, az ember belefárad ezekbe :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.09.07. 09:55:35

Jó a poszt, az "ikeás Banänjö ágyikó"-ért külön jár a piros pont :).
Az adás fénypontja meg az volt, ahogy a szerencsétlen állatok kimeredt szemmel hallgatták Lilla reggeli énekét. Hát nem egy Disney :).

doktor faktor 2017.09.07. 09:56:31

Ja, ez a Lillaenek is biztos olyan spontan dolog volt, jesszus, ez annyira gaz, igy elbaszni egy keszen kapott sikerformatumot ezzel a kenyszeres idohuzast szolgalo programokkal, meg rendezoi utasitassal, csak, hogy legyen haromszor annyi resz. Aminek a magasiskolaja az, hogy I.B. kenyszeresen lelkieletet akar elni minden szarrol.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.09.07. 10:00:09

@szociál:
Bizony, Tamás nem ébred többet Lilla hangjára, hiába vagánykodik az amulettel.
Múltkor Gergely is csak utólag jött rá, hogy ha Nórit megmenti a kamuzással, akkor őt lökik a busz alá... de még időben megtette. Cartoon Network Tamásnak nem lesz ennyi szerencséje... meg gógyija.

Szonjabarbi 2017.09.07. 10:10:38

Zseniálisan jó volt ez az összefoglaló!:-D

Feri köpködésén én is megrökönyödtem...magas érzelmi intelligenciára utal...az meg külön offolt hogy ez tetszett a csajnak...:-/

Tusán 2017.09.07. 10:35:54

@Szonjabarbi: Szandrának az ilyen tulok pasasok tetszenek. Bianka is megmondta: vannak nők, akik szeretik, ha verik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 10:37:52

@doktor faktor: @Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Igen, ez a parancsra énekelj valamit,a többiek meg végig hallgatják áhitattal, mert jó a kamerának ez már kész röhej .
Egyedül Klaudián látszott hogy mindjárt kiszakad belőle a harsány kacaj, annyira kínos ez az egész, mint ha a Manson família utolsó énekét hallottuk volna a gyilkolászások előtt, nem szektás ez a Lilli ?
Spongyabob Tomi ráfaragott a spanolással, ennyi műsoridő jutott az izmainak :)
Most a csajok nézhetik Zolika dagadt testét tovább.

beacska 2017.09.07. 10:38:25

itt is elmondom, h nem értem, miért volt fontos, h az Ibon-lépcső szabályos legyen, miközben a Buwaya-lépcső olyan, mint az ökörhugyozása...

de ez, valszeg csak nekem (építésznek) fontos.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 10:45:01

@beacska:

Valahogy lassítani kellett a játékukat, így van a forgatókönyvben megírval :)
Most a szavazáson ejtsétek ki az új játékost, legyen persze cselszövés, mert úgy izgis, másnap az összekovácsolódott sárga csapat nyeri a játékot, hiába tömi magát a Búfasza team, így kell lenni és kész.
üdvözlettel RTL

beacska 2017.09.07. 10:46:26

@szociál: :D a választ elfogadom ;)

főleg, mert én is erre gyanakszom

Hogy kerültem én ide? 2017.09.07. 10:49:18

@beacska: látod, hogy így is lezuhant róla a csimpánzképű. Gondolom látták, hogy a sárgáknál senkinek nincs annyi esze sem, hogy egyszerre tudjon lépni és rágózni, ezért nem akartak kockáztatni valami girbe-gurba, kiszámíthatatlan vonalú lépcsővel.

Szonjabarbi 2017.09.07. 10:49:53

@beacska: mert akkor nem nyert volna MEGINT a Buwaya...:))) Kezdem azt gondolni,hogy ez a "tematikája" a műsornak,hogy az Ibon folyamatos bukásáról szóljon...De nagyon várom már történjen valami kiszámithatatlan és elöre nem várt fordulat,mer ez az egész kezd így kicsit lapos lenni...:(

Szonjabarbi 2017.09.07. 10:52:56

@szociál: mi a cselszövés abban,hogy az elsö nap után mindenki az új játékost akarja kiszavazni?:-D Amugy nekem Tomi még mindig nyeröbb,mint a Zoli...

beacska 2017.09.07. 10:56:36

@Szonjabarbi: csendben jegyzem meg, h személyes számításom szerint tegnap még csak 3:2-re vezetett az Ibon...most lett 4:2...

beacska 2017.09.07. 10:57:23

@Szonjabarbi: egyébként meg egyetértek abban, h az Ibon állandó és tervezett szopóágon van

peelou75 2017.09.07. 11:08:00

Kínzó kérdés No1: Benedek miazúristenért vitt magával egy párnát a hóna alatt a vendégségbe? Félt hogy nem lesz mire ülnie? Ajándékba szánta, csak elfelejtette átadni?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.07. 11:11:25

a vörösnyakú szarvascsörű meg a binturong jól néz ki

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 11:22:00

@Szonjabarbi:

A cselszövés az hogy Zoli spanjának tekinti SpongyaTomit, és beeteti azt vele hogy őt szavazzák ki, de ha a védettséget megkapja Tomitól akkor nem esik ki Zoli sem.
Rafinált kis g*ci ez a Zoligyerek.

@PeniValdes:

Szerintem babot és rízst mindig kapnak, ahogy vizet, a húsért meg az édességért kell megkűzdeni, abban van az energia meg a cukor.

Nem Penny hajója 2017.09.07. 11:24:04

Ha a Katonagyerek csak a törzsi tanácsnál adta át a védettségi amulettet Zolinak, akkor azzal elvileg kiejthették mondjuk Lillát. (Hiszen a többiek mondjuk egységesen Zolira szavaztak, Katonagyerek+Zoli pedig mondjuk Lillára és ilyenkor az esik ki, aki a második legtöbb szavazatot kapja).
Viszont ha a Katonagyerek jó előre közölte, hogy megkapja Zoli az amulettet (ami őrültség, de kinézem belőle), akkor viszont a többiek röhögve kiejtik.
Vagy nem ez lesz a menetrend?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 11:25:22

@beacska:

A tervezett szopóág a drámaiság miatt kell, mert fordulni fog a kocka mint a népmesékben, tuti most két körön át a pirosaktól hullik ki 2 ember.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 11:27:08

@Nem Penny hajója:

Én is kinézem a Faékfiúból hogy előre elsütötte a poént :))
Valamiért vigyorgot a szőkeszakál a háttérben.

kisbutters 2017.09.07. 11:37:11

@Nem Penny hajója: Bemutató szerint előtte beszélnek már róla.

csillagporszem 2017.09.07. 11:42:41

@Nem Penny hajója: az előzetesben benne volt, hogy Zoli mutatja a többieknek az amulettet amit Tamás átadott neki. Nincs senki ezen a földön szerintem, aki egy ilyen védettségi amulettet átadna bárkinek, aki nem áll hozzá nagyon-nagyon közel, szóval nagyon kamusnak tűnik az egész, vagy pedig Tomika tényleg ennyire iq-nulla :D

Én bírtam Lilla kornyikálását, nagyon jót röhögtem rajta :D Így tutira lehet szellemileg is koncentrálni a rájuk váró nagy feladatra :D
Valaki írta, hogy tuti nincs olyan aki a sárgáknak drukkol... én igen :D Nagyon szorítok, hogy legalább 1 rohadt védettségit megnyerjenek mielőtt egyesül majd a két csapat :) Bence abbahagyhatná az ordibálást, láthatóan nincs jó hatással a sárgákra, bár nem is tudom rajtuk mi segíthetne... talán az ha a pirosak nem állnak ki a versenyre :D

Chuck Νorris 2017.09.07. 11:43:40

kitaláltam egy uj átkot - kornyikáljon reggelente lilla a füledbe.
amugy elöttem már mindent leirtatok, nem is tudom mit képzelnek a müsor kreativjai

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.09.07. 11:43:54

@Nem Penny hajója:
Az előzetesben mintha lett volna olyan rész, ahol Zoli még a táborban elmondja a többieknek, hogy megkapta Tamástól az amulettet.

2017.09.07. 11:48:44

Nagyon jó volt ez az összefoglaló!
Lilla dala nézőként is kínos volt az ottaniak is szétröhögték az agyukat, ahogy sokadszorra kellett felvenni a kornyikálását.
Kicsit pörgetném az időt, essen ki az összes életképtelen sárga, kezd unalmas lenni a vergődésük.

Szonjabarbi 2017.09.07. 11:51:19

@peelou75: ez nekem is feltünt... az volt neki a legfontosabb :-D

kisbutters 2017.09.07. 11:58:32

@csillagporszem: Én is a sárgáknak szurkolok. Lehetnek akár milyen nyomik és bénák de sokkal szimpatikusabbak. Én tuti, hogy szívesebben lennék a sárga csapatban mint a pirosban.
Nem akarok nagy összeesküvésekben részt venni, de minden versenybe annyi furcsaság van. Most is a pirosaknál két lány arrébb tette a kockát a sárgáknál meg három fiú alaig bírta el.

doktor faktor 2017.09.07. 12:02:25

@szociál: Szerintem meg ugy lett kivulrol mgszervezve, hogy nagyon ra fognak most erre baszni az elit team tagjai a kiszavazasnal. Ha ennyi lenne a csavar, sztem nem lottek volna le ennyire. En azt gondolom, hogy bele akarnak kicsi piszkalni a dinamikaba, meg feltolni a taktikafaktort, es visszaadatjak Zolival Tamasnak az idolt, a ra leadott szavazatok mennek a lecsoba,aztan a ket fiuval kirakatjak valamelyik bebetonozott emberket a dream teambol. Ha nem lesz valami plusz csavar, es az elozetesben rendre lelovik a dogunalmas reszek egy szem kerdeses eredmenyet, kb be is fejezhetjuk... :/

Sanda.Ipse 2017.09.07. 12:12:54

Ez nem szimpátia verseny, hanem egy túlélő-show. Abban meg eddig a pirosak voltak jobbak. Ennyi.
Az valóban a nap kérdése lehet, hogy Benedek miért kapaszkodott abba a párnába az oda-vissza úton.

Nem Penny hajója 2017.09.07. 12:14:51

@kisbutters: különböző volt a kockák súlya. A műsorkészítőknek amúgy az lett volna az érdekük, hogy most a sárgák nyerjenek, mert abból nagyobb dráma lenne, hogy mit lépnek a pirosak egy kiszavazás során. Jól látták ezt a vendégségben járt sárgák is...
A sárgáknál - ha nem lesz valami olyasféle taktikázás, amit korábban írtam - a következő három kieső borítékolható: Katona, Zoli, Lilla.
A sárgáknál - ha nem jön közbe valami - addig nem lesz izgi a kiszavazás, amíg nem a belső magnak kell valakit kiraknia maguk közül.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 12:16:20

@doktor faktor:

A tegnap előtti összefoglalóból is azt hittük hogy a sárgák nyerik végre, erre megint a Búfasza, nem hiszem el hogy nem taktika ez a láncszopás, minden műsornak meg van a forgatókönyve a véletlenre nem mernek sztem építeni mert ha unalomba fullad nem nézik, kell a feszkó tb...
Az x-faktorban is mindig a feszkó miatt lettek olyanok beválogatva akikre nem is számítottál, állítom hogy a mentorok csak 1 db énekest vihetnek magukkal fejenként, az RTL dönti el ki a többi továbbjutó.
Mondják hogy a végén a szavazatok döntenek de ezt nem hiszi el senki.
Az előző faktorból is pár adást néztem mert ez a kommersz mentor csapat az év vicce, és az is lett, és nem hittem hogy lesz ennek jövője, és most megint kezdik :))))
Nem hiszem el hogy azt fogja nézni valaki Gigivel, meg Gáspárral.
bocs a fél offért.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 12:22:41

@Nem Penny hajója:

Sárgák elmentek vendégségbe, puhatolózni.
Kiderült hogy van széthúzás, azt is tudják ki utálnak kiket, erre kitárgyalják hogy most meg kell nyerniük mert akkor megzuhan a piros csapat ha választás elé állítják őket.
Ebből adódott volna hogy most a sárgák nyernek, de pont ezért nyertek a pirosak hogy még nagyobb kontraszt legyen a két csapat között, mutatták tömik a fejüket, zuhanyoznak fogatmosnak...ezek után eltudja valaki képzelni hogy zsinorban kétszer nem a pirosak fognak veszíteni ?
Én nem, tuti most a sárgáknak fog állni a zászló.

Nem Penny hajója 2017.09.07. 12:42:58

Megnéztem az előzetest még egyszer és igazatok van, Zoli tényleg elmondja a többieknek, hogy megkapta Katonától az amulettet. Remélem nem az lesz, hogy akkor most - Zolival egyetemben - mindenki kiszavazza Katonát.
Az lenne a legnagyobb húzás, ha a Zoli-Katona páros beszopatná csak a többieket, a Katona valójában mégsem adná neki az amulettet, ők ketten kitennék - nem Lillát - hanem a Benedek alfahímet. Lillát pedig megpróbálnák átállítani a saját oldalukra. Onnantól pedig már 3-3 lenne a felállás.

Chuck Νorris 2017.09.07. 12:47:55

nekem a sárgák már nem annyira szimpik, szerintem Klaudia egy igazi beképzelt sötét picsa, és mivel az amugy szimpi benedek a kanja, nálam egy kalap alá kerülnek.
Gergökének meg láthatoan csak az a célja hogy Anitát egy picit" megmanuperálja" :)
Lilla sem tul szimpi, szerintem ne sokat kornyikáljon a dzsungelbe mert felidegesit vmi vadállatot, vagy kannibált.
a pirosaknál Feri meg a naiv vigyori szandika kezd szerethetö lenni a szememben, a többieket alig mutatják, de mondjuk Iliászon kivül nem is vagyok kiváncsi egyikre sem :)

doktor faktor 2017.09.07. 12:56:18

@Nem Penny hajója: Ha van ennyi eszuk ( sztem zt a szerkik talaltak ki), akkor szvsz Lilla az tolso, akit kiejtenek. Benedekre, vagy Klaura tippelek. Doktorandi nelkul sztem vegkepp leulne az egesz, ot nem merik, meg ott meg szexet remelnek, de a masik kettotol alapvetoen semmi nem varhato, viszint Andi mindenki kiborilna tole.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 13:09:58

@PeniValdes:

off
Alföldi és Malek után ezek mind nullák, az ovisok gyülekezete.
Jövőre az lesz a mentor aki megnyeri az ide faktort ? :))
Ez már a szánalmas kategória, annyira amatőr hogy fáj, RTL a Budapest tv szintjére süllyed
on

Szonjabarbi 2017.09.07. 13:18:43

@PeniValdes: off - pedig vicces volt ahogy besértödött, és alátették ahogy kommentálja hogy miért sértödött meg. én nagyon röhögtem :))

Dr. Fokföldy Ibolya 2017.09.07. 13:19:24

Egy biztos: nem úgy lesz, ahogy gondoljátok.

djmarco 2017.09.07. 13:45:47

@szociál:
Nem hinném hogy annyira belenyúlnának a játékokba, meg konkrét forgatókönyv lenne. Ez egy valóság show ahol az a lényeg hogy (a szerkesztők által irányított) extrém körülmények között milyen igazi rekreációik vannak a hétköznapi embereknek. Úgy hogy hoznak egy új embert vagy pl nem osztható számú rántott hús hoznak az nyilván szerkesztési trükk, sőt a vágással is lehet játszani, hogy melyik mondatot melyik után vágják be, de a kiszavazásba, vagy abba hogy melyik csapat nyerje a játékot nem szólnak bele (sokkal izgalmasabb lenne most hogy a pirosak között ilyen nagy a széthúzás ha ők szavaznának).

Az egyik RTL-nél dolgozó ismerősöm is mondta hogy sokkal nehezebb feladat lenne a szavazatokat manipulálni, mint a nézőket hogy kire szavazzanak. (Általában a kisfilm dönt, nem az éneklés)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 15:16:25

@djmarco:

Nyilván annyira nem nyúlnak bele, de manipulálják a nézőket a csapatkovácsolós kis videókkal, egyből levágja az ember hogy utasításra tolják ezeket a beszédeket, mikor ott a kamera jó szögben áll, csapó !
Ezek nem random összevágott részecskék mint a valóvilágban (VV), bár ott is tuti vannak instrukciók (biztos hogy vannak) de ezt nem 30 kamera veszi, szóval nem lehet egy fos napot produkálni hogy fekszenek homokban mert alacsony a vércukruk, ezért nem hagyatkozhatnak a sok eszükre, biztos adnak némi útmutatást, hogy ez a 10. nap szopóágon vagytok, nem törhettek össze, és majd fordul a kocka :)

@PeniValdes:

Little G is rohadt jó volt, Malek mellé betenném.
Őket kéne vissza hívni rohadt sok pénzért, és akkor esetleg nézném.

bElannaTorres 2017.09.07. 15:39:19

Dzsudibí - nagyon jó öfi lett mint mindig :-)

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.07. 15:52:41

@szociál: Malek nekem kicsit mindig bizonyítalan volt..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 15:57:55

@PeniValdes:
off
Szerintem így volt leosztva, akkor asszem a Nagy Fero is küldte a faktorban, szóval nem lehetett mindenki g*ciálat :)
De a Gesztinél tuti jobb választás lenne a Malek, és az Alföldi, esetleg a Nagy Fero ha még él akkor, és még egy harmadik aki nem ilyen pelyhespöcsű mint ezek most.
Röhejes, ezek mentorok.

Puncylla 2017.09.07. 16:00:28

@szociál: "a kamera jó szögben áll" ?
Szerinted fix kamerák vannak?
Szerintem meg operatőrök mászkálnak közöttük. Akik megmondják, mit kell csinálni, és akiknek lehet szólni, hogy nicsak, itt egy skorpió, kapd le!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.07. 17:36:13

@Puncylla:

Pont azt mondom hogy ez nem egy VV,.
Mint említettem a kábult halas sztorinál, mikor a "jelenet" elején még lebegett a hal a víz felszínén :)
A kameraman már ott várta őket a pataknál, nem követte őket, VÁRTA.
És hirtelen rá leltek a halakra, és kézzel kifogta a homár.
Tényleg nem kell túl ragozni, túl sok pénz van benne hogy egyszer ez-máskor az nyerje a survivort, ilyen nem létezik, az USA-ban fogalmam nincs hány évadot toltak már, de ott még nyerik az Emmy díjat baszki, szerinted van ebben egy percnyi nem meg koreografált rész is ???
Persze az elismerés ha jól kavarják a kártyákat a készítők, és nem kiszámítható minden.
De ne legyünk naívak hogy mnden a versenyzőkön múilk.

kisbutters 2017.09.07. 19:38:35

Ez a Tamást beküldjük hülyének nagyon átlátszó. Ez már tényleg sok.

kisbutters 2017.09.07. 20:01:50

Holnap újraosztás :)

Nem Penny hajója 2017.09.07. 20:05:16

Ezt jól elbaxták a négyek. Kidobtak egy szövetségest tök feleslegesen.

SDBY 2017.09.07. 20:07:24

Zoli hirtelen milyen jó helyzetbe került. Tamás nem tudja, hogy elárulta, de a Benedekes húzásával (ami bizalmi alapú volt a két srác részéről) a nagyobb klikkbe is visszafogadták.

Diótörő46 2017.09.07. 20:11:36

A love, szeretet csapatban vannak a legnagyobb árulók. Klaudia és Zoli. Mindkettő szemrebbenés nélkül átgázol bárkin, ha úgy tartja érdeke. A "kutyázó" Klaudia pluszban még lelkifurdalás nélkül teszi mindezt.
Ez a Tamás pedig túltolja a hülye szerepét. Ennyire nem sötét az biztos.

Dr. Fokföldy Ibolya 2017.09.07. 20:12:25

@SDBY: Holnaptól nem számítanak a régi klikkek. Újakat kell létrehozni, esetleg korábbi ellenfelekkel.

2017.09.07. 20:17:11

@kisbutters: újraosztásra fenem a fogam
xD

tamás amulettjéről lehetett tudni amúgy, h csak egyszer használatos, vagy csak most osztották meg velünk az infot? (ilyet még nem pipáltam) ((és már elkezdtem vele ittapirosholapirost játszani. mármint a védettség ide-oda átpasszolgatásával, ami nem feltétlenül jár a felhasználásával, sokszor elég a tudat, h ott van annál, akit kidobnának))

SDBY 2017.09.07. 20:22:14

@Flocky: Ez igaz, de legalább már nem a béka segge alatt áll a (még) Ibonos emberek szemében. Várós az újraosztás, az biztos. :D

2017.09.07. 20:26:06

A nagyon szőke Klaudia túlkombinálta, és a hülyeségre rávette a többi balféket. Jó nagy pofára esés volt, ebből nem jött ki senki jól, max Tamás.
Annyira lúzerek, hogy éppen ideje volt egy kis csavar a csapatokban, a rizst sem érdemlik már meg.

HufnágelSteve 2017.09.07. 23:16:22

Ezért sem szurkolok, mindig kiderül, hogy valaki teljesen feleslegesen is belerondít a palacsintába. A nagy család bizalmatlansággal telítődött, és az Ibonos 2 látszólagos vezetőt saját gerinctelen és hülye gondolataival megvezette egy szőke. Klaudia egy szarkavaró, de még taktikai érzék nélküli is, bár ez lehet a hajszínének köszönhető. Ha nem hitte el, hogy átadta a védettségi totemet és nem kell visszaadni, akkor mondhatta volna Anitának, hogy ők maradjanak a Lillás szavazásnál a fiúk meg Lilla szavazott volna Tamásra. 3 szavazat Tamás, 2 Lilla, ha Zoli átbaszta őket és nem Benedekre rak akkor is maximum 3 Lilla és 1 ismeretlen Tamástól (aki taktikai agyhalott és Klaudiára szavazott, Zolival egyeztetés nélkül), amiből maximum 4 szavazattal szintén Lilla eshetett volna ki, de sokkal kevesebb tüskével. Az énekhangja tényleg nem egy Tarja Turunené, de legalább hajtott, akart. Amúgy a 3-3 mellett új szavazás jött volna, és a katona kiesik.
A pirosaknál taktikailag a kajáltatásba tényleg be kellett volna válogatni Iliászt az egyik csaj helyett, de Feri döntése volt, hogy látszólag úriembert akart egy rövid időre játszani.
A következő adás előzeteséből meg nem extrapolálok, mert most sem az jött ki, amit előre jósoltam (a újonc kiesése).

csillagporszem 2017.09.07. 23:49:18

Lúzer sárga csapat... ezek tényleg azért nem nyernek soha, mert ostobák. Zoli nagyot nőtt a szememben, mert használta az agyát és egyben akarta tartani a régi csapatot, de az a béna Klau bekavart. Mondjuk nem tudom mit is vártam egy ilyen csajtól, aki már az első törzsi tanács előtt is teljesen kifáradt attól, hogy gondolkodnia kellett kit írjon a papírra.
Lillát sajnálom, neki köszönhetik az egyik győzelmüket abból a kevésből és erre simán hazaküldik.. Pofáznak a szeretetről, jó hangulatról, családról de ha annyira szerették volna, akkor jelezhették volna neki, hogy bocsi te vagy a leggyengébb, ne haragudj, de téged írunk a papírra. Jó, hogy újraosztják a csapatokat, úgysincs kedvem már egyiknek se szurkolni.
Remélem Feri elveszíti Szandit, kivi lennék mekkora erőbedobással harcolna ellene de Bálint maradjon mellette, hogy legyen aki leüti a kis girhes csávót, amikor bekattan és a fél csapatot leakarja kaszabolni :D
Egyébként mindig meglepődöm mikor meglátom Barbarát, kell idő mire leesik hogy jah ő is a szigeten van... nem értem mit keres a csaj a müsorban, színtelen és szagtalan, nem tudom az rtl mit látott benne.

Mutyuer 2017.09.08. 00:28:06

En tuti nem aludnek ennyi emberrel egy rakason, csak babot esznek meg banant. Mi szag lehet ott. Amugy senki se veszi be ezt a baratsag maszlagot, orultek hogy felbirtak huzni valamit, lustak azok epiteni meg 2-3 db feloldalas szart. Azt se ertem miert nem csinalgatnak valami lakhatobb vityillot. En ha ott lennek, azt elveznen a legjobban hogy kitakalhatok olyan cumokat amik emlekeztetnek a hazai kenyelemre.

enzo23 2017.09.08. 00:42:52

-Az átlátogatás jó ötlet volt, pár résszel a várható merge előtt meg kell alapozni az intertribal barátságoknak. Meg hát hogy felspannolta az Ibont, ennyire pozitívnak még sose láttam őket, annyira nyerniük kellett volna, és megint elkúrták. Hát mondom ilyen nincs...

Lilla dalolása és az alá bevágott erdei állatok (a bagoly kurvára nem érti :D) fenomenális jelenet volt :D Szegény csaj mekkorát esett az előző játékban...most meg megint, csak ki. Meg is lepődte, na de erről majd a megfelelő topikban. (Esküszöm spoileresebbek az ajánlók, mint a kintiben.)

Chuck Νorris 2017.09.08. 03:42:59

@szociál:
off
nálam még mindig az első megasztár zsürije az etalon, Pély, Pierrot, Presser, Bakács, Soma, azota nem volt ilyen jo zsüri, bár tegyük hozzá az egész müsortörténet évröl évre rosszabb lett. Az x faktor meg a kezdete ota egy vicc, Malek akit amugy birtam is csak a farka után ment, emlékezhetünk Csoboth hogy került be. Az Alföldi? miben volt ö kompetens? baromi részrehajlo volt sokszor. A Little G vagy kicsoda jo volt, de a végére ö is bebulvárosodott. Nagy Fero? vén ripacs.

Chuck Νorris 2017.09.08. 03:44:15

@Mutyuer: elvileg a bab fingat, a banán viszont szorulást okoz, jo kis gyomorgörcsök lehetnek ha tényleg csak azt esznek :)

Pácsó Ármándó 2017.09.08. 12:14:05

@Chuck Νorris: Meg kell köpködni azt a banánt, akkor nem szorul be ;-))

Halasi Gábor 2017.09.08. 15:42:29

Miért nem lepődök meg ezen? (Klaudia)

www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph58eb7bec11f9e

ugyanitt további gyöngyszemek találhatóak

nautilus123 2017.09.11. 10:25:21

@Halasi Gábor: És akkor mi van? Gondolom te szent ember vagy és soha nem nézel pornót. :O

Ferenc meg Bálint annyira tipikus homofób, hímsovin gyökerek, szerintem direkt ezért lettek beválogatva a homoszexuális ember mellé, kontrasztként.

virlane 2017.09.11. 13:32:01

@nautilus123: Azért pornót nézni és pornóban résztvenni vagy pornó oldalon szerepelni két külön kategória. Ahogy az sem mindegy hogy valaki krimit néz, amiben gyilkosság történik, vagy ő maga öl meg valakit. (durva példa, de szemléletes).
Amúgy meg egyáltalán nem kell csodálkozni. Az lepett volna meg, ha Klaudia nem ebből élne. A műsorban sem az éles eszével tűnik ki.
süti beállítások módosítása