Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 2x04 - Soma nem egy lángelme, de cserébe jól néz ki (18+)

2017. szeptember 06. 06:46 - sixx

vlcsnap-00003_33.png

Pumped főnök lett. Ez már magában elég vicces, ugye, nem a kora miatt (biztos vannak 22 évesen is kiváló vezetők), hanem azért, mert amit láttunk eddig belőle, annak alapján az embereit két dologra (na jó, háromra) tudja inspirálni: a gyúrásra, a barnítókrém észveszejtő mennyiségben való alkalmazására és a baszásra. Slussz. A Pumped bár, vagy hogy is hívják majd a létesítményt, amit tönkretesznek közös erővel, meg egy üzleti vállalkozás, amiben a pultosnak sok dolgot nem kell csinálni, pl. lopnia (de ettől még felvettek egy csajt, aki bevallotta, hogy lenyúlja a főnökeit), de az tuti, hogy munkában nem kell gyúrnia, barnítania és hát baszni sem elegáns a pultban, ha vendég van. Nem baj, majd elválik, mi lesz az Aranypart 2.0: Pumpedék alcímű történetszálban.

A dolgozó népet Pumped és Soma fuvarozza le a Balatonra egy erre a célra kölcsönvett mikrobusszal, de előtte a főnökúr kedvesen megérdeklődi az egyik kolleginától, hogy oszt megpiszálta-e a pöckét elmúlt éjjel, ami, bár nem vagyok munkajogász, de szerintem egy munkahelyi szexuális zaklatási pernek azért elég ügyesen megágyaz. Útközben sok minden történik, például az egyik alkalmazott, az, amelyik nem dugta meg Pumpednét, csak azt hazudják róla, bevallottan kényszeres rejszolónak mondja magát, és ezen nagyon sokat kacagnak a lányok, mert nem tudják, mi az a rejsz. Van éneklés is, bikucsunájjal, majd az egyik csaj lefekszik a bőröndökre, az egyik faszi meg hátramászik hozzá, és csak azért nem szopatja le, mert sokat imbolyog a jármű, és odalenne a pöszörő.

Ez egy jó csapat báttya.

Pumpedné Lunával múlatja a napot, leginkább a földön fekve, a száján valami barna basszal, ami nem egy mosdatlan faroktól van, hanem mittudomén mitől, mindenesetre gáz, mert este vacsi Henrikkel, a nyikhajjal, és majd mit szól. Alapozni köll. Mármint nem piával, hanem sminkeszközzel. Kahol is. Luna ken rá valami szart, fehéret, amitől pont úgy néz ki, mint egy bukkakeparty után a csaj, aki hanyagul az arcán hagyta az ajándék egy részét. Pumpedék leértek Balatonra és mennek a bárba, amit Pumped bemutat, konyha, budi, pult.

Gyorsan beletanultok, olyan ez, mint a pisilés.

Irány a szállás, van medence is, mondja Pumped, de a kulcs nem nyitja a kaput. Nem mintha csodálkoznék, hogy Pumpeden kifog egy kulcs (vagy egy üveggolyó, már ha itt tartunk), de most nem ez a helyzet, a címet nézte el, és az előre megközelített, kívülről szuper ház helyett egy lelakott szarba mennek, természetesen a szerkesztőknek köszönhetően, mert ez tuti megírt storyline, hiszen Pumped IGÉNYES. A ház tényleg gáz, a zuhanyzóban fanszőrzet tekereg, az ágyak mocskosak, a padlóra gumicsizmában sem mernék ráállni, takarítani kell, de gyorsan. A lopós, nagyszájú csaj, Évi, kiborul ő ugyan nem fog ilyet csinálni. Pumped eligazítást tart a kertben, az elvárások: bulát a turistához dörgölni, a turistanő köldöklyukából (sic!) piát kiinni.

Tesó, ezzel nincs gond, én alapból ezt szoktam.

Pumpedné közben idegbeteg, mert őt nem vitte le Pumped Siófokra.

Soma elviszi a bagázs egy részét vásárolni, Pumped közben a házat igyekszik összepattintani Évi segítségével, aki csak takarít, csak hepciáskodik hozzá. Soma a vásárlás helyett a munkahelyre viszi a fele bagázst, mert úgy gondolja, a befektetett lóvé miatt ez neki kötelessége, és az egyik pincért megkéri, mutasson valamit az embereknek, mire az megpörget egy aluméniumtálcát az ujján. Taps. Otthon a takarítás közben lelt fanszőrzet láttán az egyik srác behány, mármint szó szerint, a lakásba, pontosabban az ajtóra, amit Pumped takarít le. Istenem, ez jobb, mint az Aranypart, pedig. Soma a koktélrészleget magyarázza a beosztottaknak, de úgy, mintha értene hozzá. Nem ért, olyan mojitót kever, amit nem lehet meginni, mert túl édes.

- Miből mennyit teszel bele?
- Nekem a rövid távú memóriám nagyon szar. De valljuk be, itt közülünk senki sem egy lángelme. Viszont kibaszott jól nézünk ki.

Közben otthon Évi, akire egy spinoffot simán fel lehet húzni, nem hajlandó a budiba hugyozni, így kimegy a kertbe, és majdnem lehugyozza a szőrös papucsát, mert rászól a szomszéd, hogy ne üvöltözzön. Ezek szerint a kertbe szarás nem zavarja őt sem, vidám kis hely ez a Siófok. Fel is hívja az anyját, és elsírja a baját, Pumped meg a faterjával beszélget, miközben Évi üvölt, mint az állat. Egyébként vicces csaj, tényleg.

Apu, ha itt tudok aludni, akkor bűnözhetünk is, mert akkor a börtönben is tudok aludni.

Pumped ledől, magához rántja az egyik csajt, a hosszúhajút, és ráver a seggére vagy kettőt, csak hogy ő is perelhessen majd zaklatásért. Kisebb csöcsörészés is van, majd érdeklődés, este lesz szopás? Nem, mondja a csaj. Ne már, mondja Pumped. Pumpedné megy vacsizni Henrikkel, és lesz szelfizés, jóhogy, vacsora mínusz szelfi az nagyon 1998. Nyígás is van, Pumped nem vitt le Siófokra, pedig voltam pultos, sokat. Oké. Pumped közben az alkalmazottakat tüzeli a bár mögötti parkolóban, mindenki basszon oda. Soma aszongya, hogy köcsögök voltak, hogy csak ilyen szállásra futotta, de nekik VAGYIS INKÁBB NEKI meg volt adva egy keret, ez van. Meg az, hogy sóher vagy, Soma, de nem baj. Pumped közben a telefonjáét baszlatja, és ó jaj, mit lát meg? Hát a Henrikkel szelfiző Punpednét.

Hú de geci ideges vagyok tesó!

Soma rámutat, hogy Pumpedék nincsenek együtt éppen, szóval... Pumpedet az ilyen érvekkel nem lehet levenni a lábáról, megy Budapestre, széjjelbaszni a palit, aki az ő nemnőjét abajgatja vizuálban. Soma csak néz, baszki, meló van, első nap, te meg lelépsz? Le. Oszt a barátság? A nem cserben hagyás? Pumped szarik erre, csak Pumpedné varázspinája érdekli, megyek, gecó/tesó/báttya, és elintézem, zárásra itt vagyok. Soma, aki előre megmondta, hogy ez lesz, mármint az, hogy Pumped az elején lelkes, aztán már nem, (viszont nem Pumped tolt bele félmillát a bulibam hanem ő, ugye) kibaszott ideges lesz, kis üvöltés is van, de mindhiába, Pumped megy. A másik szálon Pumpednéék az étteremből kijönnek, és az Egyetem tér fel andalognak, lassan, hogy Pumped felérhessen. Gondolom.

A bárban az újoncok kapnak maguk mellé mentort, nem értem én ezt, vannak hatan, az hat plusz pincért vagy pultost jelent, ki a faszom fog itten ténylegesen dolgozni? A kocsma egyébként a lepukkant siófoki felhozatalhoz képest is gáz, aki itt enni képes, az vagy nagyon igénytelen, vagy kibaszottul éhes. Évinek nagyon melege van, Soma kint van a placcon, a tetovált kiscsaj tornadresszre vetkőzik, a fekete hajú csaj a placcon vonaglik tánc felkiáltással, az egyik faszi meg fevőtámaszozik az utcán, a hely előtt, mert majd akkor bejönnek a turisták. Mondom, jobb, mint az Aranypart.

Pumped felér Budapestre, elmegy az étterembe, itt volt egy szőke bula meg ey fityfasz, merre mentek? Arra. Arra? Arra. Jó. És megy. És meglát. És utolér. És üvölt. És verekszik. Mármint tényleg úgy néz ki, hogy megüti a lovagot, de az visszabasz, és lesz egy kis kakasodás, aminek végén a balhé alatt mglepően nyugodt Pumpedné azzal szembesül, hogy az újfaszi lelépett, mert hát ha valahol verik az embert, az onnan eljön, a régifaszinak meg kiugrott a válla a helyéből, és lóg, mint Mel Gibsonnak a Halálos fegyverben. Pumped ezzel úgy van, hogy faszom, majd rendbe jön, és menne le Balatonra, de Pumpednének van annyi esze, hogy ne engedje vezetni, inkább elviszi a balsebre, mert ha az adrenalinlöket hatása elmúlik, Pumped nagyon fogja szívni a fogát a válla miatt.

Címkék: 18+ pumpedék
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociologus01 2017.09.07. 20:35:34

Pumpás nem egy Mcgregor ezek szerint. Egyébként kezd nagyon megrendezett lenni.....viszont ez az aranypart beütés tetszik...ebből még ki lehet hozni valamit.......az új "pultosok" sokkal érdekesebbek mint pumpásné és pumpás örökös veszekedése.

Mourinho már nem a király 2017.09.11. 09:56:28

Édes istenem, ezt még olvasni is fáj, nemhogy nézni.
Tudom hogy megrendezett meg minden, de azért félek a gondolattók, hogy sok helyen ilyen gecipatkányok készítik a kaját/piát...
süti beállítások módosítása