Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8517-8518. rész

2017. szeptember 05. 13:00 - Gillotte

Ági el akarja adni a villát. Fájdalom, a villa nem az övé, hanem Hannáé, de ezt könnyedén szándékozik orvosolni, úgyhogy felhívja Flasht, hogy a rendszerben változtassa meg a tulajdonos nevét Ágiéra. Ügyes ez a Flash gyerek, pillanatok alatt megcsinálja, úgyhogy Ági küldheti a mobillal készült, nyilvánvalóan igényes képeit a villáról a netre.

bk_augusztus4_1_1.png

Natasa úgy szervezi, hogy Félix és Emília találkozzanak, de a pszichológusnő eléggé elutasító, ennek ellenére Natasa és Irma próbálja meggyőzni őt, hogy még mindig szereti Félixet, ebben biztosak. Emília nem akarja ezt hallgatni, úgyhogy lemegy kávézni, ahol Nórába fut bele. Elmondja neki a problémáját, aki megérti, mert ő az, aki mindig adott Mikinek egy újabb és újabb esélyt, annak ellenére, hogy tudta, hogy milyen. A kérdés már csak az Nóra szerint, hogy szereti-e Emília annyira Félixet, hogy elnézze a stikliket, mert hogy stiklik lesznek, az egészen biztos. Emília ezt meggondolja, és mindenféle stiklik tudatában újabb esélyt ad Félixnek. De jó, legalább tovább lehet hallgatni Félix hangját (bár ehhez elég lenne nézni a Mentalistát is végülis, de mindegy). Furcsa, hogy ők az a pár, akik soha nem csókolgatják egymást, csak sejtjük, hogy ők is csinálnak ilyesmit.

bk_augusztus4_2_1.png

Hanna és Ottó megtalálják az Alzheimer-kóros Juditot, aki szerencsére megismeri Ottót, és nagyon örül neki. Ottó felvezeti neki a tervet, hogy el fogják vinni onnan, pláne, hogy Judit azt mondja, mindenféle papírt aláírattak vele. Kár, hogy mire ott tartanak, hogy akkor irány az autó, Juditnak már fogalma sincs arról, hogy ki az a két fiatal körülötte, és segítségért kiabál. Eközben Hanna csomagot kap a Mátyás király térre, amit Peti vesz át. Nem nagy, de expressz csomag Hannoverből, Hanna munkahelyéről. Peti nem akarná kibontani, hiszen Hannának jött, de Ádám duruzsolja a fülébe, hogy dehát expressz, azaz sürgős, Hanna pedig nem veszi fel a telefont, ki kéne nyitni. Peti ehelyett felhívja a Das Forum című lapot ahol Hanna dolgozott Hannoverben, hogy megkérdezze, sürgős-e a csomag, de nem jut el a kérdésig, ugyanis annál hamarabb megtudja, hogy Hannát kirúgták az újságtól.

bk_augusztus4_3_1.png

Ádámnak kéne a galéria, de Tóbiás még nem döntött a hely sorsáról, annak ellenére, hogy mindenki próbálja rábeszélni, hogy engedjen Ádámnak. Tóbiás elmondja Kristófnak, hogy két választása van: vagy megfelel a barátainak, és meglesz a csokigyár, vagy szembeköpi magát, és egy utolsó ember lesz a saját szemében, amiért engedett a zsarolásnak, pláne Ádám zsarolásának, aki miatt elvesztette a fiát. Sajnos nincs idő kitárgyalni a dolgot, ugyanis Sári csönget a lakásba bőröndöstül, sírva, ugyanis Ricsifiú elhagyta, kéne neki menedék pár éjszakára. Non-stop kém, új műfaj.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása