Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x05 - Balta a fejbe

2017. szeptember 02. 07:43 - sixx

vlcsnap-00003_31.png

A pirosaknál szervezett kókuszvadászat folyik Krisztián és Iliász részvételével, kötéllel verik le a mannát, majd Krisztián, aki valóban nem nagyon tudja elviselni, ha nem ő van a társaság középpontjában, üvölt, hogy teli vagyunk kókusszal bazdmeg, de hogy kinek, azt soha nem fogjuk megtudni. Az egyik kókusz levét meg is isszák, majd Krisztián az arcára csorgatja az édes levet, ezt biztos valami pornóban látta. A táborban Bálint nyíg, végem van, mondja, végül is hat napot kibírt a vadonban, a telepen nem marad szígyenbe' a spanok előtt, szóval akár haza is mehet, Szandi igyekszik tartani benne a lelket, ott a kajád, zúzzad le, de Bálint ilyet (ILYET???) nem eszik, mindezt olyan hangsúllyal bazdmeg, hogy a kezem ökölbe szorul. Ő nem eszik zöldséget, mert nem takarmányegér, és eleve, az asszony mit szól, ha hazamegy. (Szia, kb. ezt.) Feri szerint Bálint napjai meg vannak számlálva, egy hetet nem húz ki. Az a baj, hogy nem tudom, hogy Feri ezt úgy gondolta-e, hogy Bálint egy héten belül meghal itten, de van egy olyan érzésem, hogy igen.

És ha már Feri, jön a Fakapu, azaz Fagate, Feri ugyanis nem tud aludni éjjel, mert valaki fát vág. Éjjel. Sötétben. És ha lehet, ne vágjon fát senki éjjel. Sötétben. Hanem készítse oda. Világosban. Bianka, aki ilyenkor alig várja, hogy a Feri által verbálisan abúzált áldozat szerepét eljátszhassa, fejest ugrik ebbe a szarba is, én voltam, de nem vágtam, csak tördeltem a fát, mert én meg szeretek melegben aludni. PROBLEM, FERIKÉM? Feri alapvetően visszafogott stílben kommunikált, egyszer sem faszszopózott le senkit, legalábbis egyelőre. A háttérben Bálint, akire tulajdonképpen mindenki szarik, aszongya az éjjel a meleg tűz végett fát tördelő nőtársnak, hogy

Aztán ne csodálkozz, ha egyik éjjel belebaszom a baltát a fejedbe.

vlcsnap-00004_27.png

Bianka erre jelzi, hogy ő nem fát VÁGOTT, csak TÖRT, Bálint értetlenkedik, akkor ki vágott? Elég, izé, egyszerű ember, na. Feri látja, hogy eljött az idő a kettes idegességi fokozatra, mindegy, ha töröd, mindegy ha vágod, NE CSINÁJJAD, mert HANGOS. Elkezd még jobban emelkedni a hang:

Én annyit kértem, hogy ne zajoljunk éjjel, ha favágás, ha fatörés, ha faszverés, ha baszás, HA BÁRMI. NNNNA. ÉRTSÜK MÁR MEG HOGY PIHENNI KELL, GYEREKEK, KIHÍVÁS LESZ MA IS, KI FOGJA AZT MEGNYERNI HA ÉN NEM? TE?

Bianka is felemeli a hangját, bazdmeg, én csak annyit mindtam, hogy melegben szeretek alaudni, mire Feri, aki nincs hozzászokva, hogy neki egy nő csak úgy visszapofázzon, már üvölt, MONDTAM, HOGY TÜZEJJÉ' NYUGODTAN, CSAK NE ZAJONGJÁ'!

vlcsnap-00008_34.png

Van rá egy ezresem, hogy az utolsó mondat rémesen vicces kétértelműsége Ferinek nem esett le. A Fagate-nek ezzel vége, legalábbis remélem. Bianka a kókuszokat csetkelő Krisztiánékhoz csatlakozik, és amit sejtettem, bejött: direkt provokálja Ferit, mert egy pofont szívesen bevállal, ha így kiteszi a palit a szigetről. Elmeséli Bálint fenyegetését is a fejbe belebaszott baltával, mire mindenki hangosan röhögni kezd, Krisztián meg aszongya, hogy mindezt azért csinálja Bálint, mert haza akar menni, és ha bukják a mai játékot, szeretné, ha ki lenne szavazva.

Azért sem, bazdmeg. Nem adom meg neki ezt a lelki boldogságot. Maradjon, szenvedjen.

Bianka vállat von, jó, akkor Feri megy. Iliász sóhajt egyet, az elején vagyunk, a játékoknál fontos, nem megy. Bálint közben az erdőben tör fát, és ütögeti az egyik pálmát egy husánggal idegből, jaj, fiam, ez nem a te tévéműsorod, hallod.

vlcsnap-00011_31.png

A sárgáknál a jól megszokott kép fogadja az embert, Gergely téblábol, Zoli mindennél jobban szeretné, ha a menő arcok bevennék maguk közé, de nem, nem, azok öten hajthatatlanok. És nem mellesleg lószart sem csinálnak, a csajok a parton ülnek a vízben, a pasik meg a tavon szórakoznak. Rizs meg sehol. Zoli és Gerely megállapítják, hogy a lusta picsák miatt fognak itten éhen veszni, és ezt ki lehetne használni a pikszisbe való visszakerüléshez, ami nettó faszság, power of the pina, Zolikám, alábecsülöd, nem szabadna pedig. A tavi bohóckodásról visszatérő és éhes Benedek a kamerába aszongya, hogy az nem járja, hogy a melóból hazajőve nem várja meleg étel, mert faszomhátmár, ha ő dolgozik, akkor ez a minimum. Szól is Klaudiáéknak, hogy tessék szépen főzni, basszameg, rizst vagy babot.

Ahhoz nem kell fizikai erő hogy a bográcsba beleöntsél egy marék babot.

Jön Bencus, mert a mi Survivorunkban a műsorvezető előszeretettel mászkál ki a szigetre, ha én lennék a lófaszjóska, nem mennék abban a negyven fokban, de Bence keményebb. Kis híján összetapossa a partra száradni kitett ruhákat (de ez nem volt meg a stábnak képben, így kénytelenek voltak bevágni egy korábbi felvételt, ez persze csak az olyan faszoknak tűnik fel, mint én), majd az őt "jé, itt a Bence, nahát" álcsodálkozással konstatáló szigetlakóknak mutat egy tál rántottsültcsirkét, tessék, itt van, ha akarjátok, a tiétek. DE. Van egy másik lehetőség is, papír, nem ehető, de infó van rajta a védettségi játékról, ami előnyt jelent. Amelyik nem kell, az megy Feriéknek. Doktoranita szerint nyerni jöttek, ne szórakozzunk már, és némi vita után a papír mellett döntöttek, Bencus meg elindul a csirkével a pirosakhoz. Klaudia szerint Doktoranita az ész a csapatban. Gergely baszki, hogy a faszomba maradtál ilyen hófehér a hatodik napra??? Benedek szerint fasza a döntés, mert ez egy komplett játékleírás térképpel, ami alapján meg lehet tervezni a taktikát, és hát ez óriási, rajz is van hozzá. Összetett játék lesz, valami ágyús, köteles, kihúzós, tűzgyújtós.

Bencus odaér a pirosakhoz, szevasztok szigetlakók, hoztam csirkét. Öröm, bódottá, tíz napja nem ettek ilyet. Kis szopatás, szagoltatás után megkapják, meg az infót is, hogy a sárgák megkapták a védettségi játék elméletileg nyerő stratégiáját. Feri szerint idióták, mert így sem nyernek. A csirkés tál komplett combokból áll, zabálnak. Egy teljes kör kijött belőle, és még maradt hat adag nyolc emberre, persze direkt, hogy legyen feszkó. Feri szerint az a barom, aki nem a kaját választja, mert hát eddig is öt percük volt a felkészülésre oszt mégis nyertek és most is fognak. Krisztián már ott tart, hogy a papír kifejezetten káros az ellenfélnek, mert majd túlgondolják, és sokkal szarabbak lesznek. Ezzel az érveléssel nem tudok mit kezdeni. Az biztos, hogy a túlsó oldalon Doktoranita vezetésével a komplett stratégiát összerakják, gyakorolnak is, nők másznak faszik hátára, és bazdmeg beállnak sorba egymás mögé, és úgy tesznek, mint akik kötelet húznak. Mert azt előre meg köll tervezni. Reggel közös torna, elszántság van, baszki. Mivel elég sok realityt láttam már, pontosan tudom, hogy ha valamit ilyen alaposan felépítenek a műsorban, az élesben nagyjából az első öt másodpercben dől majd össze.

Na, pirosak. Levél. Valaki kimarad a játékból, tessék kiválasztani. Bianka lecsap a baltás gyilkosnak készülő Bálintra, szarul van, ő maradjon ki. Krisztián helyesel, ja. Szavazzunk lelkesednek be, de senki nem emeli a kezét, Baltás Bálint meg aszongya, hogy faszom, két játékból maradtam eddig ki, ebből nem akarok, jól vagyok.

- Parasztfelkelést csinálok, ha kimaradok.
- És ha úszni kell? He?
- Tudok úszni.
- Ja, de hogy?

Feri természetesen Biankát mondja, mert rühelli, és képtelen túllépni a személyes kis baszkuráláson egy olyan döntéshelyzetben, amiben a személyeskedés sorsdöntő lehet. Bianka, aki dettó személyeskedik, szakmai köntösbe csomagolja Baltást, nem evett hat napja, gyenge szar, maradjon ki. Iliász Biankának, Szandinak, Adrinak és a Krisztiánnak tart hegyi beszédet, basszátok meg hozzunk ésszel döntést. Nem értem a problémát, ha agyonvernek, akkor sem, aki a legszarabb állapotban van, az nem játszik, oszt kalap. A nyígás tovább folytatódik, egy ponton Feri aszongya, akkor majd én maradok ki önként, de szerintem csak azért, mert Baltás fullra kikészül attól, hogy Iliászék szerint ő van a legszarabb állapotban. Mentálisan tuti, a pali egy két lábon járó ideggörcs, a baltát tényleg el kellene dugni előle. Feri a segítségére siet verbálisan is, ha háborúba kellene menni, akkor Baltás és nem Bianka, befejeztem. Szavaznak, Bianka vagy Baltás ez itten a kérdés, és baszki amikor Iliászra kerül sor akkor Biankát mond mert TAKTIKA, hátha a saját dugájába dől. Na, kezdjük már a kihívást, mert halálra unom magam.

A játék a parton zajlik majd, ki kell húzni a víz alól egy ágyút kötéllel, majd elsütni. (A víz alól kihúzott vascsövet.) A kihúzáshoz szükséges kötelek persze nem állnak csak úgy rendelkezésre, a homok alá dugták, összecsomózták őket, ki kell szabadítani, nahát. Aztán kell még tűz, amit csiholnak és fáklya, amit megint csak valami furmányos módon lehet megszerezni, szóval lesz hibalehetőség bőven. (Mi fog elsülni a csőben?) Bianka leül, kezdünk. A sárgák egyszerre köteleznek és gyújtanak tüzet, mert nekik nincs Ferijük, aki olyan, mint a nagy varázsló a Gyalog galoppban és bármikor képes tüzet gyújtani. A veresek a kötelet szedi ki együtt, Feri irányítja őket természetesen, húzzad bazdmeg, kurvaéletbe. A sárgák a kötéllel lemaradnak, tüzük ugyan már van (Feri: úgyis elalszik), de a kötél szerintem is fontosabb.

Vontatás, a pirosaknak elég hosszú a kötele, Feri rácsomózza az ágyúra, és húzzák, mint az állat. Ezzel szembe Gergő, a sárgák Hasselhoffja egy kibaszott csomót nem tud megkötni a víz alatt. Feriék ágyúja kis híján már a parton, a főnök tüzet rak, beindul a sárgák ágyúja is, de a lemaradás jelentős, a piros ágyú már kint is van, a tűz ég, szedik ki a fáklyát, és mire a rakás szerencsétlenség Ibon ágyúja kiér a partra, tulajdonképpen már el is veszítették a játékot. Megvan a fáklya Iliásznak és Ferinek, meggyújtják, odamennek az ágyúhoz, de a kanóc nem akar gyulladni, MERT GONDOLOM NEDVES BAZDMEG, de a végén csak pukkan valami a csőben. Fasz tudja mi. Úgy mellesleg a sárgák úgy szoptak, hogy tegnap óta pontosan felkészülhettek a feladatra, lúzer egy népség.

Olyanok voltatok, mint a lassított felvétel. Esztek ti eleget? (Bencus)

Hétfőn ebből anyázás lesz hálistennek.

Címkék: survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagporszem 2017.09.02. 08:07:36

Drukkoltam ezeknek a szerencsétlen sárgáknak, de éreztem, hogy elbukják, inkább zabáltak volna egy jót. Mondjuk ha nem lennének ilyen bénák, akkor meg biztos nem nekik szurkolnék, kell nekem mindig a gyengébbeknek szorítani. Annyira nem bírtam a feszkót, hogy áttekertem a kihívást megnézni ki bukott és hát ki, ha nem ők... Nem hittem, de tényleg sokkal jobb ez a survivor, mint az első két magyar évad volt. Mondjuk mégjobb lenne, ha Bence nem ordibálná végig a játékokat, de nem lehet minden tökéletes :)

Lampard08 2017.09.02. 08:51:49

Elhangzott egyébként a csirkezabálás közben egy "that's what she said" jellegű mondat:
- "Sokáig forgassátok a szátokban, csak utána szabad lenyelni!" (asszem így volt)

penna 2017.09.02. 11:42:22

az összefoglaló szuper volt, mint mindig! csak engem zavar, hogy amikor vmilyen konspirációval próbálkoznak a játékosok, és többen összeállnak dumálni, alatta olyan hangos zajt játszanak be, hogy sokszor nem hallom, miről dumálnak? reméltem, hogy az első pár adás után lejjebb veszik azt a hülye döngicsélős hangot, de az istennek sem.

nicu71 2017.09.02. 12:08:21

@csillagporszem: szintén a sárgák pártján állok,de valami csodának kéne történnie hogy egyszer is győzzenek a jelek szerint.

enzo23 2017.09.02. 12:55:27

Na, ezt se láttam, úgyhogy köszi a hogyvótot!
Viszont nem örülök, hogy Bálintnak is elszállt az agya, mert eddig őt is bírtam.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.02. 13:20:05

Hát ennek a Bálintkának is kovakő volt a jele az oviban, ha nem lennének kamerák Ted Bundyt kenterbe verné ami a nők lemészárlását illeti.

A sárga Iboly csapat nyugodtan kijelentheti hogy szopóágon vannak, pedig a mesterterv ki volt dolgozva, dörzsölték a tenyerüket....erre Feriék belexarnak a palacsintájukba a fitt testükkel :)
Gyanítom ám hogy ha a piros csapat kapta volna meg először a választás lehetőséget, akkor Feri lett volna az első aki a játékleírást kérte volna a csirkék helyett, mert ugye ő a stratéga...utólag persze hogy a kaja mellett döntene.
Mondjuk azért az energia sokat számít egy ilyen játékban.

@enzo23:
Mégis mit hitt Bálint, hogy minden nap körömpörkölt lesz nokedlivel, utána meg oroszkrémtorta ?
Várható volt hogy a szigeten nem lőnek maguknak őzet ha éhesek lesznek, szóval kókusz jáccik, meg ananász.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.02. 13:22:20

@penna:

Néha feliratozhatnák ha buzizik a hang, mert ez szokás ugye jobb helyeken.

Columbo Kutyája 2017.09.02. 15:40:13

Néha komolyan meglepődök ,hogy mennyire nem ismerik az emberek önmagukat.Ha kajakérdés van két igen elhatárolható csoport van,szerintem sokan tapasztaljuk magunk körül is.1.Aki állandóan eszik és fontos ,hogy ne legyen éhes 2. akik egy nap megesznek egy joghurtot és jó napot.Én speciel az előbbi csoportba tartozom.Ezért eszembe nem jutna ilyen show-ba elmenni mert vágom ,hogy ha nincs kaja -márpedig nem lesz- akkor onnantól használhatatlan vagyok.Nem hiszem el ,hogy ez a nyomorult baltás v. ki a f.om nem vágja magáról otthon, hogy biztos került már olyan helyzetbe, hgy x óráig nem tudott kajálni és az milyen hatást váltott ki. Elmondta ,hogy rendszeresen eszik blablabla. Mit gondolt hova jött? hihetetlen.

szörvájvör 2017.09.02. 17:21:52

Bizonyítaniakaró Barbarának valamilyen különös oknál fogva mindig inkább a pinalegyezés felé húz a szíve bárminemű minimális erőfeszítést igénylő feladattal szemben.

Szandra egyedül is gecikemény tud lenni amikor eksön van és a védettség forog kockán, a csatából hazatérve, napközben viszont mégis otthonosabban érzi magát Feri seggének két partja közé beékelődve. Teljesítménye mellett azért mégis inkább gyakorlott nyelvcsapásokkal szeretne előrébb jutni.

Iliász a Buvaják ügyeletes jófiújának szerepéhez ragaszkodik, persze ez nem jelenti azt, hogy ne áruljon el bárkit gátlás nélkül, ha váratlanul északnyugatira fordulna a széljárás.

Zoli fizikailag gyengének tartja magát. (előző adásban ugye az Ibonok jelenleg hétfős csapatából a "negyedik legerősebbnek" vallotta magát úgy, hogy a három csajt nem számolta bele...[ igen, tulajdonképpen csak kurvaszépen fogalmazta meg azt, hogy úgy véli, fizikailag ő a leggyengébb ]) Valszeg frusztrálja, hogy a két önjelölt vezérhím hozzá képest hogy ki van baszva, az ő hasán meg akkor is beremeg a húsz kiló háj ha kicsit fújni kezd a szigeti szél. Szóval nem szokott olyan csapatnak a tagja lenni amit nem ő választ, és szarik magasról másokra, de azért mégis látástól mikulásig agyal azon, hogy mit kellene tenni, hogy az Ibon rajgyerekeinek ötösfogata maguk közé fogadja.

Gergely elvileg intelligenciáját és manipulatív képességeit latba vetve az egész játékot meg tudná nyerni és szörvájvörös fronton mindennel kurvára képben van, viszont eddig még nem sikerült kiszarnia azt a csodaelixírt, aminek segítségével az Ibon törzs rajgyerekeinek ötösét össze tudná ugrasztani egymással.

[Gergőt, aki papíron úszómester, viszont egy vemhességi idejét töltő szumátrai orrszarvút meghazudtoló gyorsasággal mozog a vízben, inkább csak zárójelben teszem említésre.]

Egyelőre kicsit ellentmondásosak a szereplők...

Cimili 2017.09.02. 17:51:09

Nem láttam és köszi Sixx, így már képben vagyok! Jól elterveztem, h a mait megnézem, erre ma nem is lesz. Ja én is a sárgáknak drukkcsizok.

Lupus02 2017.09.02. 18:53:52

Sziasztok!
Nos, én nem a sárga csapatnak szurkolok. Ostoba embereknek nem tudok drukkolni. Márpedig a sárga csapat észbeli képessége közelít a nullához. Anita állítólag az ész ott. Hát eddig én nem sok okos húzását láttam.
Gergely annyira ésszel akarná kompenzálni a nem létező fizikai erejét, csak az a baj, hogy észben sem teljesít sehogy sem. Az, hogy valaki megnézett 17 évad Survivort az amerikai változatból, az nem jelenti azt, hogy alkalmazni is tudna bármit is. Egyelőre az egyik legszerencsétlenebb toszafasza az komplett csapatban.
Zolinak a szigetéletét eddig az tölti ki, hogy őt nem fogadják be a nagy ötösbe. Azon kívül 0.
Gergő és Benedek. Semmi és még egyszer semmi. Férfi létükre se irányítási képességük, se szervezőkészségük, se semmi. Gergő tegnap az idősebb nőkről vallott, célozva Anitára. Gondolom mennyire örült a nő, mikor visszanézte a műsort, miközben a Fb proliján látható, hogy az összes fényképe agyon van retusálva, hogy le tudjon tagadni éveket az életkorából.
Anita jóval többet gondol magáról mint ami valójában benne van. Nem látom, hogy észben kiemelkedne a többiek közül. Inkább csak okoskodik, minthogy okos és manipulatív lenne. Pedig ő ugye beharangozta, hogy manipulálni fogja az embereket. Én eddig ebből semmit nem láttam. Nem lepődnék meg, ha ezután sem. Semmilyen stratégiát nem látok nála. Az egyetlen gondolata, hogy ott ő a főnök, aztán általában csúfos bukás lesz a vége mindennek.
Klaudia. Az érdekember prototípusa. Bájmosollyal mindig oda csapódik és annak nyalja a seggét, amiből és/vagy akiből neki haszna van. Mondhatnám, hogy megszólalásig szép, de még csak nem is szép. Smink nélkül időnként az az érzésem, hogy bármelyik horrorfilmben szerepelhetne. Amikor össze van fogja a haja, az hátracsúszott "parókája", meg azok a hatalmas fogai ijesztőek. Hogy ez a nő hogy a fenébe nevezheti magát modellnek, az rejtély. Értelmes mondata eddig nem sok volt. Igencsak meggyűlik a baja az összetett mondatokkal. Az előzetes szerint a másik ember kutyázása viszont simán megy.
Lilla. Sok mindent nem tudok róla mondani. Pozitívum viszont a versszavalás. Ez a nő ezek szerint legalább könyvet vesz a kezébe. Ellentétben a csúf modellel.

A pirosak. A központi figura Feri. Ha tagadjuk, ha nem, kell ő ebbe a műsorba. A stílusával vannak némi gondok, de ellentétben a másik csapattal, ahol csak a szája nagy mindenkinek, hogy milyen okos és taktikus, Ferinek nem csak a szája nagy. A legfontosabb, hogy az esetek többségében a józan paraszti eszét használja és valljuk be egy túlélő műsorban ez nem hátrány.
Feszültség van ugye amiatt is körülötte, hogy Alexandrával egy mini szövetség jött létre köztük. Nagyon jó ellenpontja lehet a későbbiekben Ferinek Krisztián. Itt ugye nem az van, mint a másik csapatban, hogy Gergely kényszeresen taktikázni akar. Itt egy természetes ellentét alakult ki, ezért sokkal érdekesebb lehet hogy hogyan alakulnak köztük a dolgok, mint a másik csapatban a sárga sapkás bohóc, aki csak manipulálni akar, de inkább szerencsétlenkedik.
Aztán ott van ugye Bianka, aki szintén feszkóforrás, valamint Bálint is.
Iliász a befolyásolható izomkolosszus, aki képes 5 perc alatt megváltoztatni sziklaszilárd elhatározását.
Egy szónak is száz a vége, a piros csapat százszor érdekesebb. Sokkal fordulatosabb és élvezhetőbb. Nem beszélve arról, hogy ott sokkal rátermettebb emberek vannak. Egy túlélőshowban pedig elvileg ez a lényeg.

Theriad 2017.09.02. 19:18:39

Kösz az összefoglalót. :)

A sárga csapatot illetően (számomra) Beni és Anita a két leginkább kedvelhető karakter, a többiek vagy nem sok vizet zavarnak vagy egyenesen rossz rájuk nézni (Gergelynél előnytelenebb alkatú férfit keveset láttam, a vizuális hatásra a tutyimutyisága két lapáttal még rátesz).

A piros valóban sokkal érdekesebbek, ebben egyetértek Lupus02-vel. Bálintot nagyon gyorsan kiraknám a szigetről, mentálisan alkalmatlan egy ilyen játékra. Bianka a biztosíték arra, hogy a balhéra éhes nagyérdemű megkapja a napi "csörte" adagját, tetszik, ahogy kiakasztja a helyi Rambót.
Íliászt bírom a legjobban, higgadtan és tényekkel alátámasztható érvekkel képes kommunikálni, bár az ő (és Beni) esetében némileg elfogult vagyok. Nem tudom eldönteni, hogy a szavazásnál a döntésváltoztatása pontosan minek is tudható be (segíts Bianka, Te elvileg megértetted), de a verseny után odament a Görcshöz (Bálint) és elnézést kért, sportszerűségből jeles.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2017.09.02. 22:23:47

@Lupus02: Hogyhogy nem láttál semmit Anita manipulásából? Mostanra már gyakorlatilag ő a sárgák főnöke. Bár persze azt, h hogyan érte el ezt, azt tényleg nem nagyon mutatták, csak a végeredményt látjuk.
A piros csapattal az a baj, h a többségük mintha nem fogta volna fel, h nem azért vannak a játékba, hogy segítség Ferit nyerni, hanem hogy maguk próbáljanak nyerni, mivel ez egy egyéni játék és nem csapatverseny. A sárgákon úgy látom, h jobban értik ezt a dolgot. A pirosak, h lenne egy kis eszük, még az egyéni védettségi játékok előtt elveszítenének direkt egy védettséget, és kiraknák Ferit a fenébe, mert később ez már nem nagyon fog menni. De persze nem így lesz, mert a 4 piros lányból 3-nak az a legfőbb vágya, h Feri jól helyretegye őt, tehát a Feri-ellenes frontnak már soha nem lesz többsége az egyesülés előtt.
A játék címe pedig totálisan félrevezető: valójában semmilyen túlélési képesség nem szükséges a megnyeréséhez, ugyanis a túlélési feltételeket a stáb biztosítja, maguktól uis nem mennének semmire. Még Feri se. Tüzet csak gyújtóval tudnak gyújtani, halat fogni még felszereléssel se tudnak stb. A sárgák már érzik is a lényeget, nem kell itt mást csinálni, csak punnyadni meg taktikázni, ez a Survivor lényege (főleg ha a védettséget úgyse tudod megszerezni).

Lupus02 2017.09.02. 22:52:00

@MolnarErik: Azért nem láttál semmit Anita manipulálásából, mert nem volt ilyen. Kinevezte magát főnöknek, mert ő a doktor. Ez az érv. És kész.

"A piros csapattal az a baj, h a többségük mintha nem fogta volna fel, h nem azért vannak a játékba, hogy segítség Ferit nyerni, hanem hogy maguk próbáljanak nyerni,"
Tévedésben vagy. Egyelőre csapatjáték van. Az a lényeg, hogy a csapat nyerjen. Persze azon belül lehet helyezkedni és kell is, de még a csapat a lényeg. Hogy nyerjenek. Ebben pedig Feri határozottsága és józan paraszti esze elsődleges. A stílusával már lehet vitatkozni, de egyelőre hatékony.

"A játék címe pedig totálisan félrevezető: valójában semmilyen túlélési képesség nem szükséges a megnyeréséhez, ugyanis a túlélési feltételeket a stáb biztosítja"
Hiába kapják meg a túléléshez szükséges feltételeket a stábtól, ha a sárga csapat olyan ostoba, hogy a vízhatlan ponyváról nem tudja eldönteni, hogy hová kell tenni, alulra vagy felülre. Ehhez kell a józan paraszti ész, ami a sárgáknál közelít a nullához.

"A sárgák már érzik is a lényeget, nem kell itt mást csinálni, csak punnyadni meg taktikázni, ez a Survivor lényege"
Hát nem tudom, hogy puszta punnyadásból milyen műsort lehetne összeállítani? Ha szerinted nem kell csinálni semmit, akkor szerinted mi a szórakoztató műsor lényege? Az, hogy egész nap fekszenek? Kétlem. Én a sárgáktól semmiféle taktikát nem láttam még eddig. DrAnita vezetésével hol itt pancsolnak, hol ott. A leggengyébb kis Nórika a kamuamulettel úgy megzavarta őket, hogy Klaudia hosszasan taglalta, hogy mennyire leszívta őket ez mentálisan. Roppant nagy szellemi megterhelés volt számára. Ez a nő szerinted mit taktikázik azon kívül, hogy DrAnita árnyékában lavírozgat?
A nagy taktikus elvileg Gergely, de szegény, hát hogy is mondjam.... Látja mindenki.

csillagporszem 2017.09.02. 23:07:34

Azt azért ne felejtsük el, hogy a sárga csapat az eleje óta szopóágon van, jóval kevesebbet ettek eddig, mint a pirosak, szerintem meglett volna nekik az utolsó feladat, ha van elég energiájuk. Mondjuk így belegondolva tényleg ostobák, hogy nem a kaját választották.
Én nem is értem hogy bírják ki egyáltalán ennyi kajával :) Nekem egyszer egy természetguru barnarizses méregtelenítést írt elő és 3 napig csak 30 deka barnarizst ehettem elosztva egy napra. Megértem Bálintot (vagy nem, minek ment el így a játékba?), én a 2. nap már ránézni alig tudtam a rizsre és hányingerem volt evés közben tőle :D Nem lennék jó survivor :)
Kíváncsi leszek kit tesznek ki a sárgák. Szerintem Zoli repül és Gergely marad. Nem látom utóbbi hogyan tudna egy kicsit jobb pozicíóba kerülni csapaton belül. Hiába nézett meg annyi évadot, nem úgy tűnik, hogy ebből helyzeti előnyt tudna kovácsolni magának. Ha nem kezd el játszani, akkor mehet ő is, nem fog hiányozni. Azért hajrá sárgák :)

2017.09.02. 23:30:50

Most néztem végig az 5 részt, nagyon bírom! Az egész RTL klubot már leírtam, amiért az utolsó VV-ket agyhalottakkal töltötte fel, az X-faktor se emlékeztetett már az első évadokra meg jött ez a Pumped szarság, végre megint egy értelmes játék, jó karakterekkel.Kedvenc még nincs, de abba kis csökött pöcs Bálintba belevágnám én is a baltát mindenféle indok nélkül, csak úgy, mert jól esne.

Chuck Νorris 2017.09.03. 05:11:39

Baltás Bálintnak sztem az a legnagyobb baja hogy nem sikerült senkivel se miniszövetséget/barátságot kialakitani és ezért picit flusztrált, a csajok vagy egymásnak picsognak vagy a szépfiukat/Feri örmestert szopkodják egész nap, szal szerintem egyedül van.
Baltázando Bianka meg szerintem hizott, miota kinn vannak, az adatlapján 174cm 63 hg van irva, de amikor látom mindig az ndk-s sportolonö titulus villan belém, és most ezzel nem a ritmikus sportgimnasztikásokra gondolok.
A másik csoportban Gergönek komoly esélyt adok, ha a müsorrend rááll az éhezésre.
Abban a hasban, amivel ö rendelkezik komoly tartalékokat és feldolgozhato eröforrásokat látok.
mindezek ellenére még mindig Doktoranita a kedvencem, ahogy a fejét féloldalra hajtva, homlokán a sárga hajráffal belesandit a kamerába, hát jobb mint egy doboz viagra, ha ott lennék a szigeten, ki se huznám az orrom a seggéböl egész nap, az tuti :)

Chuck Νorris 2017.09.03. 05:18:47

amugy megvédeném Anitát, nem azért ö a fönök mert kinevezte magát, hanem mert egymás után több értelmes mondatot is el tud mondani, ráadásul ugy hogy nem is tünik elöre bemagolt szövegnek. 1szóval nem hülye, és ezt a többiek is látják.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.03. 06:30:56

@SmittyB:

Szerintem is az egyetlen értelmes műsor az RTL-en a szörvájvör, a Faktornak esélyt nem adok, már a reklámok közti ízelítőtől is frászt kapnék ha nem kapcsolnám el , kb Pumpedékkel egyen értékű szemét lett abból is, de mit várjunk ha hót sötét Gáspár is bekerülhet mentornak.

@Chuck Νorris:

Nálam is ez jött le hogy Anita kitudja fejezni magát, és nem hülyeségekről beszél, és ez arra predesztinálja hogy főnökké lépjen elő, csak azt sajnálom hogy szerelmem Klaudia Anita farvizén meddig tud majd elevickélni, mert sajnálnám ha a pofija kiesne a játékból , úgy megdögönyözném egy szúnyogháló alatt ;)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2017.09.03. 06:49:37

@Lupus02: A törzses résznek sem a csapatjáték a lényege, hanem az, h ilyenkor lehet megszabadulni azoktól, akik az egyesülés után vsz monopolizálnák a védettségeket. Én még emlékszem a 2. évadra, ahol a 20 éves lányok szó szerint ájuldoztak az éhségtől, de azért rendszeresen szavazták ki azokat a faszikat, akik képesek voltak halat fogni, meg vmi értékelhetőt csinálni a védettségi versenyen. Én akkor csodálkoztam is ezen, de aztán rájöttem, h nekik volt igazuk. Aki bármikor is azt hiszi, h ez csapatjáték, az nem fog nyerni a végén, és vsz el se jut odáig. Teljesen becsicskulnak Ferinek, aki pedig már többször is nyilvánvalóvá tette, h csak eszközöknek tartja őket a győzelme felé vezető úton (egyedül Szandira mondanám, h jól csinálja, mert őt vsz elvinné Feri a döntőig).
A punnyadás-taktikázás-versenyek szentháromság sztem se túl érdekes, ezért nem is tudtam még egyetlen Survivort se végignézni az elejétől a végéig. Egyébként a valódi túlélő műsorokban is leginkább csak punnyadnak. A csupasz túlélőkben pl. ált az volt a menetrend, h nagynehezen megoldották a tiszta víz problémáját, aztán meg kímélték az energiáikat, mert kaját azt úgyse nagyon tudtak szerezni (épp ezért is lett ott 20 nap 40 percre vágva).
És Feri volt az, aki úgy lett főnök, h kijelentette, h én vagyok a főnök, nem Anita.
Szemüveges Gergővel sem az a baj, h még azzal se tud mit kezdeni, hha kezébe adják egy kunyhó alkatrészeit, hanem h nem jó taktikus, ezért sztem ő megy hétfőn. Persze a basic taktika: hasznosnak tűnni, de nem veszélyesnek, Gergő esetében nem működne (mert hasznosnak még véletlenül se tud tűnni), ezért vmi egyedibbet kéne csinálnia, amit azért biztos látott már a 17 év alatt.

Lupus02 2017.09.03. 07:25:57

@csillagporszem: Szerintem most sem az energián múlott, hanem azon, hogy rossz taktikát választottak a sárgák. Ahelyett, hogy mindenki a kötelet szabadította volna ki a homokból és abból a faoszlopból, két fiú (Zoli és Gergő) elment már az elején tűzet gyújtani, aminek semmi értelme nem volt. Benedek Klaudiát tartotta egy fél napig. Magyarán a teljes kötelet Anitának, Lillának és a harmatgyenge Gergelynek kellett húzogatni, vonogatni. A kötél hosszú volt, nehéz és összehangoltan kellett tekeregni ahhoz, hogy ki tudják oldani. A pirosak ezt remekül csinálták. A sárgák taktikailag bukták el, nem erőben.

@MolnarErik: Én meg nem gondolom, hogy a legjobb taktika a punnyadás lenne és arra alapozni az egész játékot, hogy ha nem nyer a csapat, majd kiszórok mindenkit. Egyrészt mert nagyon gyorsan elfogy a csapat, másrészt erősen benne van a pakliban, hogy én is arra a sorsra kerülhetek, hogy kivágnak. A törzsi játékrészben tehát a legelőnyösebb, ha nyer a csapat, mert akkor biztosan bent maradok (egyéni játékosként is). És még egyszer mondom, az idő alatt is lehet helyezkedni, sőt kell is.

Egyébként meg DrAnita ugyanúgy lett főnök, mint Feri a másik csapatban. Emlékezz csak vissza, hogy a homokkiásós játékban kijelentette, hogy ő megy elől és kész. Miután elvesztették a játékot (megint csak a rossz taktika miatt), le is cseszték a többiek, hogy nincs közös döntés, hanem Anita kijelent valamit és az úgy van. Ahogy a mostani játék során is volt. A csapat többsége a húst választotta volna, de Anita a leírást akarta. Meg is kapták a leírást. Sokra mentek vele...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.03. 07:48:47

@Lupus02:

Várható volt hogy nem egy faék kihívás lesz mint pl egy kötélhúzás, ezért ha jó a stratégia a feladat leírás szerint zökkenőmentesen megy akkor megnyerték, és Feri feldughatja a rántott húsokat a seggébe, szóval Anita jól döntött, csak túl komplikálták, a tűzgyújtásbuzerálásával ment el a hajó.
Egyébként Feri is biztos a játékleírást választotta, utólag persze húsimádó napot tart, de mindig taktikázik szóval egyértelmű hogy előnyt szeretett volna szerezni a játék leírással.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.03. 07:50:21

@szociál:

jav : .... játékleírást választotta VOLNA...

,, 2017.09.03. 08:15:45

@szociál: szerintem is, reménykedtem, h lesz egy csavar h Bence uezt az ajánlatot megismétli a pirosaknál is. és akkor mind2 a stratégiát választotta volna, a sok husi meg Bencusé maradt volna
Így utólag persze h nem kínálták fel nekik ténylegesen a döntést, azt mond Feri amit akar

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.03. 08:24:30

@,,:

Ezt a poént ellőttem volna Bence helyében, hiba volt kihagyni.
Mikor a Feri a játékleírást választotta volna akkor jött volna a meglepi, hogy sajnos az már a sárga csapaté, de ti legalább jól lakhattok :))
Ekkora ziccert elengedni :fogomafejem

,, 2017.09.03. 08:25:03

mondjuk az érdekes lesz ha merge esetén feri a sárga klikkel (doktoranitáék) egy csapatba kerül, a sok lúd disznót győzhet.
A Survivor szaki meg nagyon gáz, legalább próbálná meg hasznossá tenni magát BÁRMIBEN, legalább 1 skillben kellene h jó legyen, amiben lehetőleg más nem (és az h otthon egy coach potato vagyok, nem skill)

Chuck Νorris 2017.09.03. 09:11:05

@Lupus02: nem hiszem hogy amiatt kaptak ki, hanem mert ez is elsösorban eröfeladat volt, és ha megnézed a teljes mezöny 4 legerösebb emberéböl (Feri, Iliász, Benedek, Krisztián) 3 a pirosaknál van

Lupus02 2017.09.03. 09:26:58

@szociál: Lényegtelen, hogy Feri mit választott volna. A döntés a sárga csapat kezében volt. Választottak, de nem tudtak belőle előnyt kovácsolni, mert ROSSZ taktikát választottak.

@Chuck Νorris: Hát éppen ezért kellett volna a sárgáknál meglévő férfierőt bevetni a kötélnél, és nem elküldeni őket tűzet gyújtani és a nőknek cimbálni a kötelet. Az erőfeladatok alapja is az ész. Ha az hiányzik, akkor lehetsz te bármilyen erős.

Chuck Νorris 2017.09.03. 09:33:31

@Lupus02: hát igen, de szerintem ahoz hogy a sárgáknak esélye legyen,a pirosaknak nagyot kellett volna hibázni. ez lehet elvileg összetett feladat volt, de az izomra nagyobb szükség volt mint az agyra :)

Berborosz 2017.09.03. 09:54:11

Bence is hozzájárult a sárgák vereségéhez. Rikoltozta, hogy már elegendően hosszú a kötél, aztán nem így volt, mehettek vissza tovább tekerni...

2017.09.03. 10:12:47

@szociál: Nem csak Gáspárral van baj, az összes tag hiteltelen. Hol vannak ezek Malektől, Alfölditől, Little G-től?

perszepolisz 2017.09.03. 10:28:44

@Lupus02: Doktoranita az az ember aki már a gimiben is főnöknek érezte magát, aztán az egyetemen, meg az első munkahelyén is. Ott meg már csak egy kis rásegítés kell és tényleg főnök is lesz. A társadalom őt hívja karrierista picsának.

kisbutters 2017.09.03. 11:09:42

Nagyon rosszul választották össze a csapatokat. Alapból Feri kommandós, mindenkivel szembe előnye van, nemhogy még a többi erős férfi mellett. Nézők nem a sárgáknak kezdenek el drukkolni hanem a pirosak ellen, aztán a műsor felétől csak pirosak maradnak akik nem lesznek túl szimpatikusok.
Másrészt Ferinek így nyerni esélye sincs. Stockholm szindrómás nőn kívül senkinek nem szimpi, a végén pedig ők szavazzák meg a győztest.
Egyébként ma 11:45-től ismétli az rtl klub az összes részt.

,, 2017.09.03. 11:37:43

@kisbutters: "Nagyon rosszul választották össze a csapatokat" nem feltétlenül, külföldiában szoktak lenni ilyen tematikák h agyasok vs izmosak. Más kérdés, h Feri mindkettő.
amúgy meg fentebb írtam, ha eljut a merge-ig Feri, a sárga klikk simán megszabadul tőle az első körben (annyira nem lehetnek hülyék, h nem)

kisbutters 2017.09.03. 12:44:41

@,,: Sárga klikk nem tud tőle megszabadulni, mert ők csapategyesítés előtt ki fognak esni. Esetleg 1-2 fő marad a sárgából csapat egyestés előtt. Ők lesznek az első kiesők, ha nem tudnak védettséget szerezni maguknak.
Feri szerintem nem agyas, hanem ebből van rutinja, kommandósként. Ezért tarom igazságtalanak az ő indulást. Agyas lenne nem a Bencének kellett volna szólnia legutóbb is, hogy elég az a kötél ami van nekik, minek tekerik tovább.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.03. 12:48:01

@SmittyB:

Bájalex, Puskáspeti, Tóthgabi, Gáspársanyi....mikor először láttam a névsort tudtam hogy iszonyat gáz lesz....bukta is lett, és képesek ezt folytatni, nem tudom mit várnak, kizártnak tartom hogy nem csak 18 év alatti kislányok nézik ezt a foscunamit...akkor meg minek ?
A faktor nimbuszát csak is hiteles mentorokkal tudnák visszahozni, de nevet nem tudnék mondani túl kicsi ez az ország.
Survivorban nem csalódtam, nem annyira kommersz mint a többi szemét.

,, 2017.09.03. 13:50:19

nézem vissza az ismétlést, pár dolog ami feltűnt:
- az 1. részben a partraszállás után szemüveggel akartak tüzet gyújtani, utána a csapatbontás után a sárgák nem használták a szemüveget (ez tippre szerki utasítás, h nem használhatták, hátha sikerül és úgy nem jön ki a dráma)
- a szigeten a megérkezés után határozottan volt sminkes és fodrász, Alexandra-Nóri+vmelyik fiú riportszigetes bevágásán látszik h be volt lőve a hajuk+a csajokon smink is volt, de később is tutira volt fésüjük különben full raszta kéne h legyen a hajuk a tengervíztől fésü nélkül, főleg akinek eleve hullámos
- szemcsigercsi nagyon lehúzta a sárgákat az erőnléti feladatokban, miatta vesztettek időt többször+rossz döntés volt doktoranita részéről h háton ásott-kúszott a vakondos védettség-feladatban, nem hason túrta a földet, mint a pirosak.

Sanda.Ipse 2017.09.03. 14:29:44

@kisbutters: Lehet Ferit nem kedvelni, de vitatni nem lehet, hogy agyas. A kommandósok között sok van, aki csak parancsok tökéletes követésére képes. Ő gondolkodik is.
Nem engedte, hogy a csapat időt vesztegessen a tűz korai élesztésére (közben elaludhat) vagy a kötél korai méricskélésére.
Hajrá pirosak!

kisbutters 2017.09.03. 14:38:40

@,,: Én is most nézem :)
Piros csapat miért kapott csónakot, a sárgák miért nem? Csónak valami verseny eredménye?

kisbutters 2017.09.03. 14:41:02

@Sanda.Ipse: Te így látod én nem. Másik csapat lehet nehezebben, lassabb gyűjt tűzet. Nem azon múlt. Kötélhúzás meg nem esett le neki, hogy nem kell végig letekerni, szerintem az teljesen egyértelmű. A többiek meg követték.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.03. 15:45:31

@Sanda.Ipse:

Feri tud agyalni, és jók a meglátásai, de most nem a kommandóban van, lehet hogy túlélős műsor, de a hangnem az kicsit túlzás, lehet normálisan is kommunikálni, viszont Feri Rambo és ezt a hangerejével szereti éreztetni, ami ellenszenvet vált ki .
Az egyenlőre pozitívum hogy csak nyakon verné a nőt ha visszapofázik, Bálintka viszont fejszét baszna a delikvens fejébe :)
Nem tudom hogy van ennek a menete, ha jobban csökken a sárgák létszáma akkor átkerül valaki a pirosaktól...nem tudom de a kiszavazásnál is lesz konflikt ha ez így megy.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.03. 15:47:25

Stohlbucis Survivort láttam anno, de nem rémlik semmi sem abból.

Diótörő46 2017.09.03. 16:04:57

Én nem értem, hogy egyeseknek mitől olyan szimpatikus a sárga csapat. Miben emelkednek a többiek vagy a másik csapat fölé? Mitől különb a másik embert kutyázó Klaudia a kommandós Feritől? Vagy a kutyázás az szimpi? Mitől szimpatikus Anita, aki nem túl eszes, ámbár annak képzeli magát? Vagy Szemüveges Gergely annyira szimpi, esetleg a két kigyúrt? De miért? Mert kigyúrtak? Mert egyébként az égvilágon semmit nem tesznek hozzá a műsorhoz.
De fordítva is feltehetném a kérdést. Szandra pl. kinek ártott a másik csapatból? Vagy csak azért ellenszenves, mert Ferivel társult? Ő miért annyira antipatikus? Vagy miért kevésbé szimpatikus, mint a másik embert kutyázó szőke?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.03. 16:19:10

@Diótörő46:

Szandrát azért nem szeretik mert oda csapódott Ferihez, és így ketten elég erősnek tűnnek...számomra sem antipatik, de többet kellene vegyülnie a csapattársaival nem csak Ferkóval, bár az is igaz hogy napi 50 perces összefoglalóba nem fér bele minden....szóval manipulálhatja így az RTL hogy Szandra csak Ferizik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.03. 16:20:58

És a bevert fejű Klaudiát én már lestoppoltam, olyan lagzi lesz hogy mindenki lemegy kutyába :P

Sanda.Ipse 2017.09.03. 17:18:43

@kisbutters:
De igen, pontosan ilyen apróságokon dől el egy párbaj.

Hasfelmetsző Jackó 2017.09.03. 17:44:54

@szociál: Ehhez azér' nekem is lesz egy-két szavam. Talán akcióm is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.03. 17:53:30

@PeniValdes:

Akkora horpadás van Klaudia homlokán mint ha egy kamionnal talizott volna frontálisan, de ettől még a babám ;)
Nem ezzel az operaház fantomja fejjel is bejön :LOVE

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.03. 17:54:21

@Hasfelmetsző Jackó:

Enyimé Klau, próbálkozz be Szandikánál vagy Dr.néninél :P

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.03. 18:48:06

@PeniValdes:

Szőke a csaj, és a sárga csapatban küldi, úgy biztos jobban betudod mérni a GPS-el :)

Berborosz 2017.09.03. 19:25:44

@szociál: Na igen. Klau elölről, Szandika hátulról. DrAnita? Nem is tudom...

kisbutters 2017.09.03. 22:45:59

@Sanda.Ipse: Persze de most nem azon ment el.

kisbutters 2017.09.03. 22:52:44

@Diótörő46: Erre írtam, hogy szerintem nem jól válogatták össze a csapatot. Az emberek nem a sárgáknak drukkolnak hanem a pirosak ellen. Az, hogy a pirosak erősebbek, számomra egyértelmű rtl-es csalás. Így duplán drukkolok a sárgáknak, hogy pofára essen az rtl is. :)
Lehet előítélet de egy férfitól sokkal szégyenletesebbnek tartom ha a máikat nem veszi emberszámba mint fordítva. Erős férfi azzal nem védekezik, hogy a másik embert lealázza.

Cimili 2017.09.04. 19:32:08

@tvbuzi: lekésted. :) Má itt többen lestopizták maguknak.

Sanda.Ipse 2017.09.04. 20:18:36

Jött egy kotona a sárgákhoz is. Kiegyenlítődnek az erőviszonyok:)

HufnágelSteve 2017.09.04. 20:24:50

Hmm... Gergely kiszavazása várható volt. Az előzetesben megjelenő izmos pacák megjelenése viszont kevésbé. Úgy véltem majd Zoli kiesése után az erőviszonyok változni fognak, de szerintem ez lesz majd a jövő zenéje a következő vereség után, hiába az erősítés. Anitában engem csak az zavar, hogy eszméletlenül emlékeztet a HR-esre a Munkaügyek-IrReality Show-ból, de én sem rugdosnám le az ágyamról.

Diótörő46 2017.09.04. 20:44:56

Na jó, innentől kezdve ez vicc kategória. Klaudia kutyázza a másikat, Bálint lepatkányozza. A kiesett játékos helyére pedig érkezik egy izomkolosszus, aki ereje teljében van, míg a többiek több mint 10 napja éheznek. Aztán az előzetes szerint a következő játékban malomköveket kell felforgatni. Vajon ki fog nyerni? Lerágom a körmeimet.... :D Kabaré magyar módra. Vagy inkább szégyen?

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.04. 21:23:13

ennek a Bálintnak tökre földművelő feje van

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.09.04. 21:25:44

csajszik felejtősek,de biztos jol főzik a rizst

kisbutters 2017.09.04. 22:14:05

@Diótörő46: Azért ne vedd biztosra a sárgák győzelmét. A bemutató szerint a tuja gyerek akinek a nevét sem bírtam még megjegyezni, pedig hétvégén újranéztem, rossz irányba forgatja, a Bence szól rá.

malevil2050 2017.09.04. 22:32:41

Csukoltatok mindenkit ! Mivel messzi földön vok , kéne egy kis segiccség. Hun lehet nézni élő egyenesben? Mer a rötölö ideág nem ér el. Köszönöm. Jajjj megigértem má h normálisan írok,,,,,nahhh majd hónaptul. hihi

beacska 2017.09.04. 22:47:00

nnna, végre egy érdekes fordulat. Bence, ugye, azt mondta, h "XY erősíti a csapatot"...vagyis nem csapattag, csak erősítésnek jött be?
amúgy meg qurvára untam, h egyszemélyi demokrácia kontra liberálisokat kell néznem....

most végre van egy kis bizonytalansági faktor....

Sanda.Ipse 2017.09.05. 16:26:38

@PeniValdes:
Ne sértegesd a földművelőket:)
süti beállítások módosítása