Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x04 - Mentális és fizikális csúcsok

2017. szeptember 01. 11:42 - Hoppancs

Az ibonok tűzbe bámulós tanulságlevonásával indítunk, amelynek lényege, hogy „mentálisan sikerült leszívni egymás agyát”, Nóriért meg nem kár. Az okleveles szörvájvörológus Gergely a csapatnak és a kamerának is a külön nekik kifejlesztett arcát mutatja, druszája szerint meg ideje lenne összeállni, mint hat kicsi legó, hogy tényleg kialakulhasson valami törzsféle. Szandrát az anyukája helyett a pókszázlábú Fülöp-szigeteki kiadása ébresztette, Adrinak meg (anti?)jósálma volt a következő fényes győzelemről. Szandra elvesztette Krisztiánt, Bianka meg Szandrát, aki gyors elemzése szerint helytelenül döntött az - egyelőre még csak verbálisan – bántalmazó Feri mellett. Krisztián szívesen lenne utóbbi helyett vezérhím, sajnálja, hogy nem stoppolta le magának a pozíciót. Nyíltan persze nem mondja ki, inkább Feri tiszteletlen természetéről nyekereg a lányoknak.

bscap0000.jpg

bscap0001.jpg

bscap0002.jpg

bscap0003.jpg

Klaudia és Anita egyetért abban, hogy Nóri távozásával nyugalom és világbéke szállt az ibon táborra, botoxra sem kell már gyűjteniük, annyira kisimult minden ráncuk. Beni megnyeri a „ki tud a legunottabban levelet felolvasni” vetélkedőt. A következő zsákmányszerzésen a csajok vívnak majd meg egymással, és bár a fiúknak még gőze sincs, mi lesz a feladat, már most kiosztanak pár „megkellnyernit”. És miért ne tehetnék, amikor most a törzs annyira egyben van MENTÁLISAN, mint hosszú pályafutásuk során még soha. Önbizalomból a buwayáknál sincs hiány, bár az okoz némi zavart, hogy náluk négy lány van, a megmérettetésre azonban csak három mehet. Némi hőbörgés után a harci kedvre bízzák a dolgot, és mivel Barbara diszkréten elfelejt jelentkezni, ő marad ki a buliból. Iliász aggódik, mert az ő lányaik FIZIKÁLISAN nem elég erősek, na meg persze így ő nem szerepelhet. Szandi és Feri közt tombol az összhang.

bscap0008.jpg

 

bscap0009.jpg

bscap0010.jpg

A párnákért és takarókért teljesítendő kihívás előtt van egy kis összefoglaló Bencével, aminek során főleg Szandi és Feri szimbiotikus kapcsolat taglalják. A játék lényege, hogy a versenyzők vállukra vesznek egy-egy tízkilós rudat, az egyes versenyzőkre jutó terhelést pedig az ellenfél határozza meg. Az ibonok Adrit pakolják meg először a legdurvábban, szegény akkor is hamar összeesne, ha Bence nem kommentálná idegesítően a gyengülését, így meg pláne. Azok kedvéért, akiknek ez nem esett volna le, a készséges műsorvezető párszor elismétli, hogy ez most a nők harca. Bianka is elesik, úgyhogy Szandinak egyedül kell bizonyítania a három sárga ellen. Anita is eldobja a maga hetven kilóját, aztán Klaudia is távozik. A végén Szandi száz, Lilla kilencven kilóval áll. Utóbbi munkáját némileg nehezíti a fiúk biztatásnak szánt duruzsolása, úgyhogy kussot hirdet és elkezdi szavalni Wass Albert Az Otthon-fa című versét (jól van, na, kigugliztam). Ez, meg a tízzel kevesebb kiló végül megnyeri a csatát az ibonoknak. Szandi sajnálkozik, Lilla meg… öööö… lenyom pár fekvőtámaszt. MENTÁLISAN ugyan kérdéses a helyzet, de el kell ismernem, hogy FIZIKÁLISAN igencsak ott van a nő.

bscap0011.jpg

bscap0014.jpg

bscap0017.jpg

bscap0025_1.jpg

bscap0021_1.jpg

bscap0023.jpg

bscap0024_1.jpg

bscap0026.jpg

A lelkesedés nélküli Bence elköszön, a sárgák viszik a takarókat, majd fényezik kicsit magukat és egymást. A pirosak csak Szandit fényezik, aki most aztán jól megmutatta. Barbara meg Ferire néz másképpen, hiszen kiderült, hogy van neki lelke. Egyre valószínűbb, hogy Szandi és Feri tényleg egy ember, aki most mentálisan és fizikálisan is bizonyított. Feri száját annyi bölcsesség hagyja el, hogy lehetetlen összeszámolni, talán ez a legütősebb:

Ezt a játékot nem Szandra veszítette el, hanem a másik két lány nem nyerte meg.

bscap0028_2.jpg

Roppantul értékeli, hogy Adri belátta a hibáját, Bianka viszont nem teszi oda magát szerinte, amiből bajok lesznek. Aztán folytatja okosságait:

Ez egy csata volt, nem a háború.

Én nem akarom nagyon futtatni magam...de eddig amelyik kihívásban benne voltam ott oroszlánrészbe' vittem a dolgokat..  Itt nem azér' veszítettünk, mer'  én hiányoztam, hanem valaki hiányzott nekik, aki utat mutasson.

(Na, de ki lenne az a valaki, ha nem ő?)

Ibonéknál nőfogdosás, pontosabban masszírozás kezdődik, aztán hirtelen már nem is a fáradt izmokról van szó, hanem az idősebb nők előnyeiről. Ezeket Gergő taglalja, aki már meg is találta a neki való tapasztalt amazont, Anitát.

bscap0030_1.jpg

bscap0031_1.jpg

bscap0032_1.jpg

Szemüveges Gergő és Zoli konspirál egy sort, szeretnék szétszedni a másik klikket, és megmutatni, hogy nem csak az erő számít, legalábbis fizikálisan.

Próbálunk egy olyan éket ütni egy olyan biztos pontba, ami elég nehéz lesz.

 Az ibon lányok is ezt a gondolatot viszik tovább, nem is akárhogyan:

Nagyon erősek vagyunk, nem feltétlenül az erőnk miatt hanem a mentális erőnk miatt.

Az esti fehér rizs mellett pedig kiderül: minden jó, ha a vége happy camp.

Címkék: survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

patburnsred 2017.09.01. 12:15:52

Feri még mindig kegyetlenül uralja ezt a műsort, hihetetlen dumákat húz :D

Barbara meg amennyire kijelentette, hogy mekkora bizonyítási vágya van, annyira nem csinál szart se. Igaz, hozzátette, most nem másoknak, hanem magának akar bizonyítani.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.01. 12:25:42

" Szandrát az anyukája helyett a pókszázlábú Fülöp-szigeteki kiadása ébresztette "

:)))

Klaudiát feleségül veszem ahogy végzett a szigettel :)

Respektálom a lányok kitartását, abban a rohadt melegben, éhesen ezt így lenyomni, ügyik voltak !
Szakálmaki hemüveg 40 kilótól eldőlt volna.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.01. 12:28:52

Rambo Coelho lett ez a Feri, nélküle a Nap se kel fel bmg :))

commentes nikk 2017.09.01. 13:23:57

Az utolsó 25-30-ét csíptem el, hát egy merő dögunalom volt, ahogy sejtettem, full nyivákolás az egész, érdektelen, eléggé ostoba emberek semmitmondó beszélgetései. Ezzel nehéz lesz nagyot dobni, egyszerűen szar.

kelemen12 2017.09.01. 13:32:18

@patburnsred: " annyira nem csinál szart se. "

arra célzol, hogy 24 órából láttál 20 perc tábori életet, amiben _azt mutatták_, hogy nem csinál semmi, és arra következtetsz, hogy nem csinál semmit? a valóságshow-producerek álomnézője vagy.

patburnsred 2017.09.01. 13:36:19

@kelemen12: mivel ennyit mutattak belőle, így nos igen, mit kéne mást látnom benne?:D eddig 2 dolgot csinált, kijelentette, hogy nincs annyi kitartása, mint a többieknek és kijelentette, hogy Feri Rambónak van emberi oldala is, bravó! Biztos vagyok benne, hogy majd ő is előtérbe fog kerülni, de 4 rész után a nagy bizonyítási vágy hegyibeszéde üres bemutatkozásnak bizonyult. sajnálom, ha te bírod ennyiből a karaktert, vagy csak az én jelenlegi álláspontommal nem értesz egyet, de amíg ennyit produkál, addig nem tudok mást mondani róla.

Akasa27 2017.09.01. 13:58:48

ha még egyszer meghallom valakitől, hogy "fizikális" rituális öngyilkosságot követek el, majd felrakom a jutúbra.:D
utána néztem, valóban van ilyen kifejezés, de megőrülök tőle, kb. annyira, mint az "úgymond"-tól.
hajrá sárgák.

É2I 2017.09.01. 14:20:11

Ha ennyire az elejét sem nyomják meg, mi lesz a vége fele? Pörgetni kellene őket, hogy izzadjanak rendesen.
Vagy ez csak annyira kihívás, hogy napi egy feladat, meg belepusztulhatsz az állandó rizs evésébe?
Esetleg a rambócoelho végeláthatatlan bölcsességei miatt ugranak le valamelyik szikláról? Ha ez a f@szi nem lenne mit vágnának össze? A maradék ananászt?

Dr. Fokföldy Ibolya 2017.09.01. 15:03:56

@Akasa27: És fizikálisan követsz el öngyilkosságot, vagy csak úgymond jutúbi-módra?

Laura Ingalls 2017.09.01. 15:15:27

Szerintetek (Czene) Adri nem Czene Attilának a húga/rokona? Mondta is, hogy sportolók vannak a családban. Vagy csak én látom olyan hasonlónak őket?
Bajszos Bálint biztos szerepelt valamiben - talán egy VV-s beszavazóban, mert már az első másodpercben tudtam, hogy láttam azt az arcberendezést, de nem tudok rájönni milyen műsorban...
Feri pedig egy nettó p.cs. Ha nem vesz vissza az arcából, nem fogja megélni a merge-öt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.01. 15:21:42

@Akasa27:

Én úgymond-om hogy fizikális, csak azért is !
De átkeresztelhetjük Fizikuálisra, úgy olyan úgymond tudományos.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.09.01. 15:26:27

@Laura Ingalls:

Én úgy tudom van egy csoport akik mindenre jelentkeznek VV, survivor, mesterszakács, anikósó, anyámkínja stb...és ezek közül válogatnak, vagyis felhívják a figyelmüket hogy van esélyük bekerülni.
Szóval ezeknek mindegy hogy egy szigeten kell lengetni a heréjüket, vagy egy villában , csak legyenek a tévében.

enzo23 2017.09.01. 18:23:10

Na, a hogyvolt alapján visszanéztem részeket a műsorból, mert amúgy kimaradt tegnap:
ez a verselés Lillától rohadtul epikus lett :O és utána nekiáll fekvőzni, bírom :DDD
Meg a "Gergő és az idős nők" c. műsor is adta :D
Ja és marha zavaró, hogy Szandrát mindenki Szandrának hívja, Istenes meg Alexandrának (és emiatt sose tudom, kiről van szó)....

Chuck Νorris 2017.09.01. 19:11:52

ezek a csajok szimpibbek mint az eden hoteles luvnyák, föleg a sárga csapat csajhármasa tetszik. Lilla verse dramaturgiailag nagyon szép volt, bár valoszinüleg utolag vették fel üres ruddal :) a müsor további része viszont unalmas picsogásbol állt.

Cimili 2017.09.01. 20:39:46

Nem láttam a mait, de elhiszem nektek, h uncsi vót, Azé hajrá sárgák! Fizikálisan meg úgymondosan. :DDDD

özv. Baldóver Béláné 2017.09.01. 21:11:19

Ez az Istenmencs Bence mintha a pirossaknak drukolna. Nem szép.

HufnágelSteve 2017.09.02. 00:07:01

@Akasa27: Mit szeretnél helyette, erőnléti, nehezen végrehajtható feladatot? Esetleg fiskálist, fizimiskát, fifikázást, fizikai fájdalmat, fikázást, fintorgást és ezeket filodendronnal díszítve ;)? Ebben a részben a többség volt. Amúgy meg már mindkét csapatnál belecsináltak páran a ventillátorba. @özv. Baldóver Béláné: Úgy tűnik, vagy csak Degecen született. Amúgy meg Istentelen Bence poénkodására, hogy "Esztek ti rendesen?" simán felelhették volna: "Egyem a szíved, jól kisütve sóval és borssal" :)
süti beállítások módosítása