Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 3x03 - Almost happy camp

2017. augusztus 31. 09:00 - Dzsudibí

Előrebocsájtanám, én az a típusú ember vagyok, akinek az arcmemóriájánál csak a a névmemóriája szarabb, vagy fordítva, mert még ezt sem tudom megjegyezni soha. Ebből a szempontból én itten igencsak megvagyok baszva, hogy finoman szemléltessem mit érzek, amikor most hajnali fél ötkor nekiállok Survivort nézni, oszt egy rakat ugyanúgy kinéző, a tengerparton bizonytalanul tébláboló paraszt taktikázik itten a felkelő nap első sugaraiban fürösztve. A VV-nél legalább egyenként vagy kiscsoportosan engedték be a jónépet, időt hagyva az ilyen genetikailag selejtes egyedeknek is a történénések processzálására, mint jómagam. Jó, meg van a FERI, a Ferit azt tudom. Szóval így indulunk neki, Őzikeszemű sutyorog a kerületi Moby hasonmásverseny harmadik helyezettjével, hogy tegnap kicsit elöntötték az agyát a hormonok, emiatt nehogy őt küldjék mán haza. Itt jegyezném meg, hogy a lakatlan szigeten való túléléshez elengedhetetlen, hogy ki legyen festve az embernek a körme. 

1.png

Moby egyébként egyetért Nórival (Nóri! ez az. köszi Moby), hogy a tegnapi balhé után neki van a legnagyobb sansza hazahúzni, egyetlen esélye, ha megtalálja a szigeten nagy valószínűséggel elrejtett dzsolidzsóker védettségi amulettet. Nóri két pálmalevél alá is benéz, majd a nagy keresésben megfáradva a könnyebb utat választja végül, és kamu-amulettet csinál (annyira jó ennek a szónak a hangzása, hogy sikerül is nyitott szájjal kicsit rábambulnom a témára, hiába, kurva korán van még). 

2.png

2a.png

Ugrunk a pirosakhoz, Bianka álmélkodik, hogy mekkora királyság mán itten ez a szigetenlakósdi, vagyis

"Azt szerintem, hogy ez a lakóhelyünk, még most sem fogtam fel, így.... vagyunk."

4.png

Tetkós csaj egyedül horgászik, csak túl nagy a horog, Bálint - a mérnökfizika szakos koravén ifjonc, aki addig borotválta kitartóan a hormonbajuszt 12 éves kora óta, amíg végül nem lett belőle valami közepesen elfogadható csimbók az orra alatt - Biankával tolná ugyanezt, kevés sikerrel, mivel Bianka nem ismerős a Nagy Horgász Kézikönyv első és egyben legfontosabb szabályával, azaz ne zavard el azt a kurva halat pancsikolással bazdmeg, Bálint meg nem szól neki, mert ő nem az a fajta. 

5.png

3.png

6.png

Vissza a sárgákhoz, a villa dzsungeltündér levelet küldött, melyben a szigeten elrejtett, védettséget jelentő amulettek jelentőségéről hallhatunk egy rövid összefoglalót, Nóri meg vigyorog, mint a halloween tök, mert ő tudja mi az a pókerarc. A többieknek is feltűnik a hirtelen támadt jókedv, és persze le is vonják a megfelelő következtetést, miszerint Nóri megtalálta már az amulettet, vagy nem is, csak színészkedik. Mindenesetre reszt ov sárga csapat félrevonul azon puffogni, hogy mekkkora geci mán ez a Nóri, mert vagy A., azzal töltötte a reggelét, hogy az amulettet kereste, tehát nem azzal foglalkozott, hogy legyen mit enni, vagy B., nem így történt, de mivel most ezt nekik meg kell tárgyalniuk, ezért ŐK nem tudnak az élelelem felkutatásával törődni, tehát mindent egybevetve mindenképp Nóri hibája, ha ők most éhesek. Gyönyörű okfejtés, nem tudok belekötni. 

8.png

9.png

Zoltán haknizik egy kicsit Nóri érdekeit képviselve, de arra ősem tud igazán semmmi ütőset mondani, hogy még csak harmadik napja vannak a szigeten, Nóri máris éhezik és szenved, ami a csapat szempontjából nem feltétlenül jelent előnyt, bár who knows, csóválja a fejét gondterhelten Zoltán. A végeredmény mindenesetre az, hogy a reszt ov sárgák inkább hajlamosak elhinni a kamu-amulett történetét, mint nem. 

11.png

Pirosaknál Bianka és Bálint nem sok sikerrel járt horgászat ügyében, cserébe kegyetlenül  sokat szopnak a hajó partra húzásával. A helyzet feszültségét oldandó Feri, a szegény ember idősödő Dominic Purcell-je üvölti az ukázt a partról, hogy márpediglen a csónakot azonnal és kurvára hozzák ki a partra, majd nettó 3 és fél másodperc alatt bassza fel magát annyira idegileg, hogy maga indul a csónak megmentésére, pont amikor már amúgyis majdnem kiértek a szerencsétlenek. A parton aztán élménybeszámoló - És, sikerült valamit fognotok? - Igen, egy ráját, de elúszott. 

"Vagy együtt döglötök meg, vagy nem döglik meg senki." (Feri, ki más)

12.png

13.png

Bianka és Feri üvöltöznek egy kicsit, mert Bianka előre úszott hátrahagyva Bálintot, de mivel senki nem köpi le a másikat vagy emlegeti fel  a másik egyenesági felmenőit, ezért nem pazarolnék több karaktert erre, Feri úgyis összefoglalta helyettem is, hogy mi történt itten:

"Én próbálok a többiekre is tekintettel lenni, de kijön belőlem az állat néha. Ez még egy kis állat." 

14.png

Feri, aki egyébként ennél már kevesebbért is rúgott fel nőt, mindössze nevelő célzattal basztatja Biankát, mert ha most nem ő gyilkolja, akkor majd a természet fogja (sic!). Legyen bárhogy is, Feri Bianka hulláját vizionálja mindenhová, a többiek meg röhögnek, mert még mindig nem esett le nekik, hogy egy pszichopatával vannak összezárva egy kibaszott szigeten, akinél bármikor pattanhat a cérna, és kezdheti el sorjában lemészárolni a csapat tagjait, csakhogy neki legyen a végén igaza. 

15.png

Bencus érkezik Rambonak öltözve - Játszunk egy játékot - mondja, - mindenki mond egy nevet, hogy ki a leggyengébb szerinte. Azért a biztonság kedvéért még kétszer elismétli a feladatot, látott ő már közelről valóságsó játékosokat korábban, jobb az elején tisztázni, hogy most mindenkinek a saját véleményét kell kinyilvánítania, nem a neki jobbkéz felől ülő játékosét. Szandra 3 szavazattal nyer, de Feri is kap kettőt, aki magasról fosik a szavazatokra, mert ha őt kiszavazzák a törzsi tanácson, akkor bosszúból haza fog menni a picsába, vele ugyan ki nem basznak. 

16.png

17.png

18.png

Sárgáéknál eközben továbbra is megy a kavarás, Moby kisakkozza, hogyha a többiek nem Nórira teszik a jelüket, akkor van rá esély, hogy eselteg ő megy haza, ezért mindenkit egyenként félrehívva lerántja a leplet Nóri kamu-amulett történetéről. Zoltán ellenben nem fél, mert sorban ő a negyedik legerősebb, amit nem részletez, hogy hogyan számolt ki, mindenesetre őt emiatt nem küldhetik haza.

11.png

Jön a törzsi tanács, előtte még kisinterjúk, Anita szerint mindenki a saját kis harcait vívja csapatépítés helyett, Gergely a happy camp elméletét módosítja almost happy camp-re, Benedek meg szarik a farmra, nem akar ő főnök lenni, mert kurvára nem érdekli, hogy kinek mi a hasfájása, márpedig a főnöknek ezt is kezelnie kell. Szavazás, mindenki felírja kispapírra, hogy kit akar hazaküldeni, ahogyan azt megszokhattuk, a szavazás titkos, így a játékosok nem tudhatják biztosan, ki kire tette a voksát, csak mi, nézők. Bencus felteszi a nagy kérdést, van-e valakinél amulett, Nóri lapít, mint szar a fűben, a többiek meg diadalittasan vigyorognak. 

30.png

21.png

22.png

6 szavazat Nórira, 2 Lillára (aki csak engem emlékeztet olyan nagyon VV Ágira?), ami azt jelenti, hogy Moby is rá szavazott. Nóri szerint ő nem hibás abban, hogy most ő esett ki, mert ugye miért is lenne, Anita ármánykodása és a kurva körülmények, amik közre játszottak abban, hogy ő az első kieső. 

20.png

24.png

25.png

27.png

26.png

28.png

29.png

Címkék: rtl klub survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.08.31. 09:16:13

Engem Lilla nem VV Ágira emlékeztet, hanem arcra teljesen a Balázs Showból Pszicho Erzsike.

Zoli meg azon a próba-kiszavazáson, mint Gayman, a meleg szuperhős... #facepalm :) ...

takacs 2017.08.31. 09:38:01

Lilla engem egy rosszul sminkelt, kancsal transzvesztitára emlékeztet....

Jimbo75 2017.08.31. 10:19:08

Nem lehetne, hogy legalább a becenevek ugyanazok lennének a 3 szerzőnél? Így picit zavaró lesz....

Post Modern Prometheus 2017.08.31. 12:35:18

@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Az szerintem inkább Krisztián, mert Zoli a sárgáknál van, de oly mindegy :D

É2I 2017.08.31. 12:52:00

Feri a tipikus TSZ-s f@szkalap, aki azzal, hogy sikerült neki katonának, rendőrnek, meg egyéb erőszak-szervezetnek bepucsítani már szarja is a spanyolviaszt. A többi egybites meg béget. Holott, ha beleállna Ferikének eldurranna az agya és menne szépen haza - vagy így vagy úgy. (Mondjuk lehet, hogy valamelyik bátornak a metszőfoga bánná :)

Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye) 2017.08.31. 12:57:53

@Post Modern Prometheus:
Aha... na ezért kéne egységesíteni a neveket, különben összezavarodok :) !
Már az is bekavar nálam, hogy van Gergely meg Gergő, ugyanabban a csapatban, és a szereplők következetesen mindkettőt Gerinek hívják :-) ...

Akasa27 2017.08.31. 13:18:26

üdvözlet a tisztelt (ápolt)kollégáknak.
ferinél csak a seggébe bújt kis picsa idegesít jobban. bennem is van némi nőstényi alázat, de kiakasztanak azok a nők, akik adják a lovat az agresszív őstulkok alá, hogy micsoda férfiak. gyakorta az első pofon sem téríti őket észhez.....stockholm szindróma.....ehhh

beacska 2017.08.31. 13:19:23

egyrészt Ferinek (kivételesen) tökre igaza volt. nem csak azért, mert a tengerben nem hagyunk hátra társat, hanem mert nem hagyunk hátra HAJÓT HORGÁSZFELSZERELÉSSEL! Jó, nem volt vihar, meg ilyenek, de akkor is...nem kapnak újat, ha elviszi az ár...és ezt a fürcsikézést nem is minősítem

érdekes volt, h kik szavaztak Ferire (megérdemelték volna, h név szerint legyenek említve), plusz, h kik Szandrára

Köpönyegforgató Geri ne legyen meglepve, ha köv. alkalommal ő megy haza. ha szerencséje van, legközelebb a pirosak mennek haza, és lesz alkalma bizonyítani, h nem egy szarkupac. Nórinak nagyra kerekedhetett a szeme, amikor megtudta, ki miatt küldték őt haza...

úgy néz ki, Bálint lesz a kedvencem...csak szólok...akik ismernek, tudják, h jó hangosan tudok szurkolni :D

beacska 2017.08.31. 13:20:47

@beacska: bocs: jav: legközelebb a pirosak közül megy vki haza...így helyes a mondat :D

beacska 2017.08.31. 13:25:26

@beacska: és igen, megint hülye voltam (így jár, aki munkaidőben...) BENEDEK a kedvencem...bocs...

2017.08.31. 13:44:04

@beacska: ezen fel is nevettem, mert előző posztban még a térképeden se volt bálint, pár óra múlva meg már kedvenc lett, már majdnem összezavartál!
xD

beacska 2017.08.31. 13:48:15

@Biriksz_Krokiksz!: jaja, valszeg, engem is ez zavart össze :D ;)

Pácsó Ármándó 2017.08.31. 15:03:36

Nóri nem helyi lakos volt?

@beacska: Van még ott Bence-Barbara-Bianka, ha esetleg ... :-)

Puncylla 2017.08.31. 15:12:43

@Pácsó Ármándó: De, ő filippina volt.
Egyébként sziasztok! Nem túl nagy itt a tolongás.

katemoss 2017.08.31. 15:53:35

basszus, tudtam, hogy valami VV-sre hasonlít az a lópofi, de nem ugrott be! köszi. :) amúgy nem néztetek utána? nem a huga, unokahuga vagy ilyesmi?
Zoltán is nagyon ismerős... vagy csak 100-ból 1??

Baaden 2017.08.31. 15:56:35

Szerintem Feri azzal szúrja el (tipikus hiba), hogy kb. az első pillanattól hangoztatja, hogy őt tisztelni kell, meg felnézni rá, mert nélküle elvesznének blabla. Hahó, hagyjunk időt a játékostársaknak, ha tiszteletet érdemelsz, meg fogod kapni tőlük, és akkor nem tűnsz egy nagyképű kihaénnem s.ggfejnek már 3 nap után. Azért 50 évesen erre már rájöhetett volna, ja, hogy nem ismer mást.
Nórikának amúgy szvsz igaza volt Lillával kapcsolatban, elég sunyi a lány, tényleg ide-oda táncikál, kíváncsi vagyok, kinek tűnik fel legközelebb. Mondjuk őt legalább tudom ki, a vörös csapatban néhány csajt minden adásban először látok. :D
Én egyébként marhára örülök, hogy nem az előző két magyar Survivor-vonalon indultak el, hanem az amerikain, én azt a verziót imádtam, eddig ez is oké.

PeniValdes · http://asikerutjain.blog.hu/ 2017.08.31. 16:05:21

En eddog csak ferit tudtam megkulonboztetni mett neki morci pofija van

2017.08.31. 17:40:55

@beacska: a köpönyegforgatós sztem még marad egy darabig, inkább fotós zolit fogják elküldeni, tippre. pirosaknál pedig mondjuk feri egyszemélyes pomponlányát, szandrát.

Pácsó Ármándó 2017.08.31. 17:59:15

@Puncylla: Köszi! A filip részt nem sejtettem :-)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.08.31. 18:12:42

Azért Klaudiáról pakolhatnátok fel képeket, ha nem is történik körülötte semmi akkor is ;)
Fotós Zoli a kövi kieső, konkrétan kivágta a fát a segge alol, ezzel a összekatsintós mindenkit hintábarakós cselszövős hülyeséggel, ráadásul duda orrú , hess :P

Feri (alias Farm Attila alias Viszkisrabló) gyűjti az ellenséget csapaton belül is, nem rossz stratéga, meg fizikuma is van a játékhoz, de ha nagyon basztatja a többieket akkor kiszavazzák még ha ő a legerősebb is.....igaz a nyertes meccset neki is köszönhetik.

Tusán 2017.08.31. 18:35:46

Én csak azon vagyok kiakadva, hogy mi a faszért csicskultak be ennyire Ferinek. Egy ostoba, hímsoviniszta, valószínűleg kis farok szindrómában szenvedő véglény, aki megpofozná Biankát, ha nem ott lennének (ő mondta). Hát gratulálok, baszki. Krisztiánban bízom, nála már kezd pislákolni valami ellene. Húzza magával Iliászt és már elkezdődhet valamire végre.

,, 2017.08.31. 18:53:56

tök jó a műsor meg minden. DE. Legjobban az érdekel, hogy akkor most kaptak borotvát v mi a f??
És ezen bosszankodom, hogy titokban luxiznak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.08.31. 19:06:46

@Tusán:

Nyilván azért válogatták be Rambó Ferkót mert kell a feszültség a műsorba.
Egyébként jól csinálja a dolgát, ha nem lenne paréj a többiekkel a végére oda érhet, de érik neki a kiszavazós :)

Cimili 2017.08.31. 19:07:16

Sziasztok! :) Má megint bajban vagyok a nevekkel, pont úgy, mint a Farmnál.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.08.31. 19:08:08

@,,:

Egyik csaj ujjain műkörmöket láttam, nem kis kontraszt bmg, szopsz egy szigeten a kajáért, közben meg arra vigyázol hogy ne tröjön le a műkörmöd.
Lehet van műkörmös meg sminkes is a stábban :P

Cimili 2017.08.31. 19:08:30

@szociál: Feri szerintem is köll oda, de valszeg hamar ki fogják paterolni.

2017.08.31. 19:09:20

@szociál: fodrász meg kozmetikus játékos az van.

Cimili 2017.08.31. 19:09:22

@szociál: úgy hallottam igen, de a műszempillák is jáccanak, figyuzd csak meg!

Cimili 2017.08.31. 19:09:48

Sziaaaaaaaa Kroki! :)

,, 2017.08.31. 19:18:37

@Cimili: jaja doktoranitánál kifigyeltem:) bár az ő arca néha sminkgyanús is

Tusán 2017.08.31. 19:22:50

@szociál: A játékosokat nem kell érdekelje, hogy Ferit miért válogatták be. Az legyen a szerkesztők dolga.

Lynette21 2017.08.31. 19:48:03

@szociál: Szerintem is Feri tisztara Farm Attila!

2017.08.31. 20:03:34

Feri :))))))))))) "ki miatt veszítettünk?! nem akarom nagyon futtatni magam, DE amelyik kihívásban ÉN benn voltam, ott oroszlánrészben vittem a dolgokat! nem voltam most benne, és borultak a dolgok! ... vki hiányzik nekik, aki utat mutasson!)

xD xD
(kihalok)

2017.08.31. 20:08:22

(Vyzymentő-joghallgató Gergő az kedvencem, rajongok, figyelem)

2017.08.31. 20:42:28

@Lynette21: egyre jobban veszíti el a fejét, ahogy telnek a napok.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.08.31. 21:18:30

@Biriksz_Krokiksz!: @Cimili:

Az oké hogy műkörmös az életben, de a játéknak pont az a lényege hogy kibillenjenek a komfortzónájukból , látunk napi 1 órás összefoglalót, lehet 4 órán keresztül sminkelnek, 2 óra alvás, utána kajálás, kis horgászás, kihívás....aztán megint 2 óra smink és műköröm :)

Feri most először sajnálja hogy nem nő, tartotta volna egy tál rízsért 2 napig a 200 kilót, csak hogy ő legyen a champion :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.08.31. 21:19:32

@Lynette21:

Szerintem ez a Farm Attila csak lenyírták a haját :)
Éppen olyan tulok ez a Ferkó.

Puncylla 2017.08.31. 21:33:23

@,,: Lehet, hogy még angol WC is van valahol a susnyásban.

2017.08.31. 21:54:29

@szociál: még nem kopott le róluk, na. epillálás hosszú ideig tart, ahogy ezek a beépített műpillák és tartós sminkek is.

@Puncylla: ahh no igen, ezen korábban is gondolkoztam már, h kapnak egy álcahálóval lefedett tojtojt, vagy intézik a susnyásban gödröt ásva levelekkel törülközve, vagy bemennek a vízbe és ott-e.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.08.31. 22:18:46

@Biriksz_Krokiksz!: @Puncylla:

Szerintem is van toalett, ha nem is lehúzhatós, de még sem a földön kuporognak, nyilván az összefoglalóban nem fog feltűnni, az ilyen részek nem kerülhetnek be.
Dokik vannak ha gond lenne, meg valamennyire adnak a higiéniára, elvégre nők és ha jön a menstri akkor a vérre jön minden :jajj :)
Várom azt a pillanatot mikor a búvár ráteszi a horogra a hekket, mikor már nagyon éhesek, hogy legyen hepijend :))

2017.08.31. 22:22:07

@szociál: dokik mmkk vannak, ez tudott. Hekkk :))) már egyből paprikás lisztbe fullasztva, jóhogy!

,, 2017.08.31. 22:22:47

nah megnéztem a maiban, totál sima hónalj a csajoknál.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.08.31. 22:35:56

@Biriksz_Krokiksz!:

Feri akkor is pocsolyából inna ha ezek kapnák napi szinten az ásványvizet, mert kemény, és ami nem öl meg az......megnyomorít :))

2017.08.31. 22:43:44

@szociál: holnap lesz kajafeszkó! *-*

HufnágelSteve 2017.08.31. 23:25:40

Néztem utólag a 2., majd 3. részt. Rácsodálkoztam a szép környékre, és a tevékenységekre. Itt is szekálják egymást. Mondjuk itt részben jogos, hisz kevés a kaja, így egymás torkának könnyebb ugrani és máson rágódni. Nem szurkolok még, hisz már egy helyes kis lánykát kiraktak, de teljesen érthető okokból. Egy ilyen Feri típus kell ezekbe a műsorokba. Ő mindenképp ad némi feszültséget és teremti a légkört, mint a sunyin eleresztett galambok, de én olyan vagyok, mint aki eregeti, csak vigyorgok és élvezem ;)

enzo23 2017.09.01. 00:01:12

Jaj, a mait még nem is láttam, de azért a 3.részről egy gyors vélemény:
- Feri teljesen elmebeteg. Nemtom minek basztatta Bálintékat, semmiféle bajban nem voltak.
- A kamuidol bemutatása a csapat másik felének előre, hát az érdekes ötlet volt, de bejött. Mondjuk kinti Survivor 35.évadjában nem jönne be, de itthon, egy kvázi-első évadban, első kiszavazásnál simán vannak annyira amatőrök, hogy ez bejöjjön.
- Gergely nagy franc, szépen beárulta a kamulettet, és hogy tuti legyen, Nórira is szavazott. Adom a csávót :D
- A pirosak pótcselekvése a tribal helyett, hát ez ilyen tipikusan magyarra sikerült, örülök hogy nincs ilyen random feszültségkeltős szegmens az eredetiben.
- Nóri vajon miért nem lőtte el a kamulettet a tribalon?

Rozsgyi 2017.09.01. 00:37:41

@enzo23: "- Nóri vajon miért nem lőtte el a kamulettet a tribalon?"

Szavazás után kérdezte a műsorvezető, akkor meg már minek.

enzo23 2017.09.01. 01:19:21

@Rozsgyi: ja, végülis jobban meggondolva jogos
inkább akkor vicces, ha valaki megtalál egy kamut, azt hiszi hogy igazi, és tribalon derül ki, hogy nem :D

2017.09.01. 01:38:27

@Rozsgyi: @enzo23: volt már kamulett, akkor direkt annak csinálták, akit direkt meg akartak vele szívatni, és ki is játszotta.
Szavazás után megkérdezni azért jó, mert mindenki bekaphathatja aki rám szavazott, az megy aki a rajtam kívül a legtöbb szavazatot kapott. (mondjuk pl pont az, aki ellen én szervezkedek) Finom!

Chuck Νorris 2017.09.01. 01:52:21

@beacska: bálint lesz a kedvenced, engem meg leszoltál hogy mit csinált eddig amiért a kedvencem lett? :)

Chuck Νorris 2017.09.01. 02:06:32

@Chuck Νorris: közbe továbbolvastam és láttam téves volt :)
Lilla picit olyan arcra és fogazatra mint az ÉH3 ban a masszázszalon-recepcios csaj volt, nem szép, de aki egyszer látja annak beleég a retinájába egy idöre.
Doktoranita aki nagyon bejön, kicsit hideg, de én mohová tenném az ágyékát hamar.
a fiuknál nem különsösebben érdekel senki, arcra igy legalább 5 hasonlo van, feri bá, bálint a vidéki válalkozo, meg az aputestü bölcsész gyerek, akit igy megismernék elsö látás után a tömegükben.
annyira nem kaptam méág ráa müsorra, a mait konkrétan elfelejtettem hogy van, de dranita miatt mindenképpen visszanézem hátha villant egyet.

Chuck Νorris 2017.09.01. 02:12:11

sztem csajok nem kapnak sminket, viszont krémeket a nap ellen igen, talán az tünik 'sminknek' néha.

Jimbo75 2017.09.01. 08:54:50

@beacska: Szerintem meg pont nem volt igaza, megint túldramatizálta (szokása szerint).
Simán kiúsztak volna mindketten a ahajóval együtt, csak ez a hibbant játszotta a Baywatchot. Remélem kiszórják hamar, rohadt idegesítő a faszi...

HufnágelSteve 2017.09.01. 12:52:43

@Gugyerák Alalyos: Ej-ej, humoros beszólásnak jó, de hát a mondás is úgy tartja "Válogatós f..nak kutyában a helye". Sötétben és hátulról már nem zavarna, főleg ha verset suttogna közben. A másik csapat volt szépségkirálynőjének arca is eléggé egy Beatrice számra emlékeztet ("Lángosképű állat a babám"), mégis "tolnád, mint a lopott biciklit", vagy nem ;)?

Pietrosz Abroszbatosz 2017.09.01. 18:13:50

@PeniValdes: Alalyos csak idézett egy régi-régi kabaréból.
süti beállítások módosítása