Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 6x08 - A kezdet vége

2018. augusztus 31. 10:00 - hektor_

Félévadzárónál tartunk, ezt hallva egymást sürgetve menetelnek a hangyák a földön felejtett fél szendvicsmaradékért egy olyan kiváló muzsikára, amit még az oldszkúl Chip&Dale, Donald Duck és egyéb ötpercesekben is megirigyelnének. Sam békésen rajzolgat, miközben odakint Alexandriát ellepi tízezer zombi, Deannát megharapják és Maggie is nagy szarban van, mutatom:

w1.jpg

Rickék bemenekülnek Jessieékhez, így Samet rövid úton kipenderítik a saját szobájából, hogy a Deannát legyen hova fektetni. Glenn a falakon kívül kiszámolja hogy mivel a Keleti kapunál mennek be a járkálók, a Nyugati kapun ő is be tud osonni anélkül hogy csekkolnák, érvényes-e még a karszalagja hogy megnézhesse a Zombifesztivál utolsó fellépőit. Enid továbbra is picsa idegesítő, Ázsia fenegyereke szerencsére nem tűri az önsajnálatát és az idétlenkedését, hanem egy osztás után otthagyja, menjen ha akar.

w2.jpg

Carol Morgannel múlatja az időt valami garázsban, sanszos agyrázkódással, nem tudom, a feka ütötte-e le mikor kérdezősködött, vagy csak elesett a lépcsőn lefelé menet, rosszul néz ki mindenesetre. A minden értelemben beteg W-s srácra a pinyóban Denise vigyáz, a csaj nem volt jó választás őrnek, szerintem az első alkalommal amikor közelebb lép a srác élve fogja felfalni. Samék házában végre Rickék is észreveszik a harapást, Deanna Michonne társaságában marad, lelkiznek, találdmegmagad, találdkimitakarsz. Carl végre tekintettel van ránk és eldugta a haját a seriffsapka alá, majd találkozik Ronnal a garázsban, aki zrikálni kezdi, úgyis megdöglünk, apád csak ehhez ért, apád egy gyilkos, mondja, Carlnak szeme se rebben és csípőből visszaolt: a tied is az volt, szóval. Ron nem hagyja annyiban, tovább ugat a mindmeghalunk szellemében, majd magukra csukja a garázst, ezt követően pisztoly-dulakodás-szekrényborogatás-zombik kiszúrják-zombik a házban a sorrend. Rickék kimentik őket, Carl meg kamuzik róla hogy hogyvolt, aztán Ron után rongyolva az emeleten lefegyverzi a srácot, szép.

w5.jpg

Fentről gyereksírás, Rick is felszalad, Deanna már a kiságy felett lóg mire a seriff kettéválasztaná a homloküregét egy baltával, de a nő még épp időben üvölt: MÉG ÉN VAGYOK! Búcsúlevelek, Alexandria reformja, vigyázz a fiamra, istenhozzádok vannak terítéken. Rositaéknál hasonlóképp áll a széna hangulatügyileg, de Eugenenél van egy törikönyv, ha minden kötél szakadna. A zombik áttörik a barikádot a Királynál, úgyhogy jobb ötlet híján az emeletre fut mindenki, és járkálónak öltözik az elvegyülés érdekében, egyszer már bejött ugye. (Gabriel Atya, a Gyenge majdnem odadobja a prémet a belezés láttán, ami sok az sok, de végül van tartása)

w7.jpg

Carol kiszökik Morgan őrizetéből, de a férfi tudja, hová akar menni, így hamar utoléri a pincében, ahol a W-s fogoly ül. Carol eléggé be van rágva, kinyírlak baszki, mondja, de a feka nem engedi a férfi közelébe, csak megy a szokásos bullshit, megbánjamég a bűneit, adjunk esélyt neki, satöbbi. A dolog odáig fajul, hogy ezt követően össze is verekszenek, aminek az a vége hogy Morgan kiüti Carolt, a W-s csávó meg Morgant, épp befutnak Rositáék, mikor bezárul az ördögi kör és az egész túszdrámába torkollik, így:

w11.jpg

w12.jpg

Mindeközben a serifféknél mindenki készen áll, így kezdetét veszi a II. Területi Járkáló Farsang, a fiataloknak felebarátaik alvadt vérében parádézva úgy néz ki, sikerül kiosonniuk a házból, na ekkor kezd el Sam egyre hangosabban kezd anya,anya,ANYÁZNI..

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: 18+ twd
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása