Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 2x03 - Pumpedné híres, nem mezei lófaszjóska (18+)

2017. augusztus 30. 13:00 - sixx

vlcsnap-00001_29.png

Az van, hogy Pumped és Pumpedné hiába nincs együtt, azza nem járnak, mármint el, közösen, de dugni dugnak, legalábbis Pumped ezt szeretné, de nagyon, mert 21 éves és tulajdonképpen a nap 24 órájában csak a dugásra gondol. Pumpedné egy fokkal összetettebb szerkezet, neki ez így nem pálya, mondja is Pumednek, akit Gábornak hív folyamatosan (én meg a hajnali félkómámban elsőre mindig azt hiszem, hogy valami harmadik emberről van szó), hogy az nem működik, hogy amikor Pumped dugni akar, ő álljon készen, egyébként meg a közértbe nem viszi le magával. Pumped láthatóan rutinos és edzett fülekkel hallgatja a nyígást csak alszunk, jó?), majd egy ponton csak felkönyörgi magát Pumpednéhez, ahol először kapunk egy farokvillantást és az abból levont következtetést:

- Megint meg van borotválva a farkad.
- Nem is, tiszta borosta.
- Ez azt jelenti, nemrég szexeltél.

Pumped nem tagad, és ugrik az ágyba azzal a kisfiús vigyorral a fején, ami, gondolom, annyi pinát megnyitott előtte, de nem szexet kapunk, hanem párkapcsolati kibeszélőt. Hogy az nem kapcsolat, hogy Pumped feljár kúrni, oszt kalap, és lemegy a Balatonra a csaja nélkül három hónapra. Mert van olyan, ezt elismeri Pumpedné is, de úgy, hogy már öt éve együtt vagytok, a faszi lemegy Balatonra, megkúr mindenkit, majd hazajön, és s szerelmével van. Ezzel szemben Pumped hol kúr félre? Hát Budapesten, ahol Pumpednét ismerik, és így megalázva van. Mert ha Pumped Siófokon szopat le három ribancot egy este alatt, azzal semmi baj nincs. Csak én nem értek valamit???

Főleg Magyarországon, főleg úgy, hogy te is, én is híresek vagyunk, nem mezei szaremberek. (Pumpedné)

vlcsnap-00002_25.png

Csak úgy röpködnek az idézetek:

Éjszaka előveszel a zokniból, feljössz, megbaszol, lelépsz. Ez nem kapcsolat. (Pumpedné)

Pumpedné kezdi belelovallni magát a dologba, egy éve nem vittél sehová, de amikor igen, azt kapom meg, hogy mit koslatsz utánam, és már böködi is Pumpedet, remélem pofon is lesz.

Kullancs vagyok, geci, mi? Vagy cinknek tartod, hogy én vagyok a barátnőd?

Pumpedné az összes elhanyagolt barátnő sirámait közvetíti, velem nem ittál, engem nem vittél, nem basztunk be, hogy felszínre jöhessenek azok a dolgok, amik fontosak, csak megdugtál. Erről tuti van valami popnóta valahol. Pumpednek az a baja, hogy 21 éves, és azt mondja, sose volt úgy barátnője, mint Pumpedné, és milyen szarul nézett már ki, amikor megismerkedtek. Pumpedné erre aszongya, leszarja a testet, akkor jobban szerette.

Mi egy olyan érdekes páros vagyunk.

vlcsnap-00004_26.png

Pumpedné aztán azzal a reménnyel veszi be a szájába Pumpedet, hogy reggel nem egyedül ébred, hiszen csak ragadt valami a hegyi beszédből. Szüpríz: De. Mondjuk az ébredés is megér egy misét, Pumpedné pólóban aludt el, fekete neglizsében ébred, ráadásul úgy, hogy a kamera az ágy szélé, bekapcsolt állapotban várja, örökakku rulez bazdmeg.

Ez a fasz már megint lelépett.

Ez az epizód nem a párkapcsolati kínokról szó majd, legalábbis egy szinten tuti nem, hanem arról, hogy Pumped és Soma a balatoni kocsmába keres felszolgálót, amihez persze castingot rendeznek, ami persze fullkamu, mármint nem a saját ötletük, az tuti. Az álláshirdetés tulajdonképpen egy videó, amiben Pumpedné a csöcsét mutogatja, Pumped és Soma meg Chippendale-fiúnak vetkőzve lövi be az esetleges érdeklődők számára színvonalat. Pumpedné sík ideg, van tapasztalata, ért a dologhoz, miért nem veszi be Pumped a bizniszbe? MERT SZÉT AKARJA KÚRNI AZ AGYÁT BALATONON, DE NEM ELŐTTED, AZÉRT. Remélem, most mér érthető.

vlcsnap-00008_33.png

CASTING

A castingot Lunácska bonyolítja le, emaileket szedett sorba és nyomtatott, hálából a helyszínre megérkezve Pumped egy 16 kilós súlyzót nyom a kezébe, a csak meg kis híján seggre esik az utcán, és ez ebben a kultúrkörben kibaszott viccesnek számít. Felmennek egy lakásba, Soma ragasztgatna tacepaót a lépcsőházba, de a cellux vs. magyar lépcsőházfestés csatát utóbbi nyeri, meglehetős fölénnyel. Az állásinterjúknak csak egy részét látjuk, hálistennek, a legfontosabb figurákkal akik közül két pasi is habozás nélkül levetkőzik Luna előtt egy szál faszra, az egyik belefekszik a kádba, a másik zuhanyzik. Maga a csating nem olyan érdekes, pedig vannak jobb fazonok, de valahogy ezzel a szituval Pumped nem tud mit kezdeni, és Soma is elég béna. A faszik között van izmos, félbolod, Fradista, iszákos, bratyizós, csak éppen szimpatikus nem nagyon akad. Az egyikre Pumped haragudott is, mert az terjengett róla, hogy lefeküdt Pumpednével, de áááá, tesó, nem, az excsajom így baszott ki velem. Egy másik meg aztg meséli el, hogy nyalta ki a seggét egy csajnak előző este, mármint szó szerint, "fel a homlokáig." A színvonalat be lehet lőni, ugye?

A csajok esetében a kritérium kimondatlanul a promiszkuitás, Pumped a jelentkezőket folyamatosan abajgatja, hadd fogjam csak meg a csöcsöd, milyen jó bulád van már, satöbbi.

Azok a nők festik vörösre a szájukat, akik szeretnek szopni. (Pumped egy jelentkezőnek. Vörös a szája.)

Aztán:

Szereted a seggbekapitányt?

És még:

Be vagy hízva, baszol te eleget?

Az egész hacacáré megjátszott persze, mármint abban az értelemben mindenképpen, hogy a jelentkezőkkel tuti aláírattak valami papírt, hogy akkor sem perelnek, ha a kezükbe faszt adnak. A válogatás végén megvan a hatfős brigád, csajilag egy széjjelvarrt kiscsaj, aki nem szereti az anált, egy sajt bevallása szerint lusta és főnökeit meglopó szőke, meg egy fekete, aki engedte, hogy a mellét fogják alkotja, pasiilag meg három jellegtelen fazon, az egyik az, akit megvádoltak Pumpedné abajgatásával.

Soma: Te ilyen gyöngyösi vagy?
Jelentkező: Nigériai vagyok.

DRÁMA

Az van, hogy Pumpedné nem szed gyógyszert és a tegnapi kuresztől be van szarvam de nagyon. Mert mi van, ha baba lesz? Az nem jó neki most, két-három pasi között lebeg, csak nem lehet háziversenyt kiírni, ugye, szóval nem. Ráadásul volt korábban, 18 évesen, egy abortusza, amiről csak kevesen tudtak hétfő estéig, de most már mindenki. A pasi munkanélküli volt, meg drogos, nem volt kérdés, mondja Pumpedné, aki egyedül csinálta végig a küretet, és ez eléggé odaverte a bizalomrészleget illetően. Elmegy a dokihoz Sznezsivel, aki, amióta nem laknak együtt, megint országos havernő. Vizsgálat, minden rendben, se gomba, se más baj, Pumpedné fellélegez.

Kajálnak egyet Sznezsivel, és kiderül közben, hogy a rúdtáncos Éden hotel-szereplő Pumpedné egykori faszijával, Dominikkel él együtt, illetve közösen bérelnek lakást, még illetvebb a faszi fizet, Sznezsi szegény, cserébe Dominik ott alszik néha. Ennek nem nagyon van értelme szerintem, Pumpedné szerint sem kóser a dolog, és idegbeteg lesz, faszért kell az exfaszimmal kavarni??? Hazaérve Pumpedné azért csak megcsinál egy terhességi tesztet, egy csík, megúszta.

Címkék: 18+ pumpedék
14 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lynette21 2017.08.30. 13:57:38

Miert nem lehet visszanezni az rtlmost-on? Vagy csak en nem talalom?

cibezz 2017.08.30. 15:08:48

@Lynette21: próbáld az rtl spikeon

paveway 2017.08.30. 16:08:58

"faszért kell az exfaszimmal kavarni???" Azért, mert sokkal több van, mint akihez nem volt közöd. Amúgy meg a terhességi teszt másnap nem fog mutatni semmit, nyugika.

M1nd3gy 2017.08.30. 23:24:51

Hihetetlen hogy ebbe a hulladék fosba ennyi energiát invesztálnak, hogy felveszik, közreadják és még írnak is róla... egyébként a képek alapján a csaj öt év múlva valamelyik kórházban fog takarítani. Az esze már most megvan hozzá :)

kvadrillio 2017.08.31. 09:01:18

abc..........kb ennyike. :)

alprazolam 2017.08.31. 09:14:37

terhességet nem lehet 24 órán belül kimutatni.

haXXor 2017.08.31. 14:01:07

Valahol irigyelem őket, hogy egy párkapcsolat mélységéből csak ennyit képesek felfogni mint amennyit itt mutatnak.

Petian 2017.08.31. 15:16:29

Te vagy már hülye, hogy erre a fosra ennyi időt pazarolsz... Semmittevés helyett inkább menj el dolgozni!! Ilyen egy fos erkölcstelen és züllött társadalmat mint a magyar nagyítóval kell keresni!
Szégyen ez a magyar média! Ezzel a korccsal az élen, még egy marék mazsolának több az esze, ezeket kell mutogatni, életében nem dolgozott, nem tanult, ezért az agybutító fosért kapja a lóvét!
Idióták gyülekezete!

cibezz 2017.08.31. 20:46:41

@Lynette21: az első két részt én a honlapjukon néztem meg

Bicepsz Elek 2017.09.04. 13:14:39

"Főleg Magyarországon, főleg úgy, hogy te is, én is híresek vagyunk, nem mezei szaremberek. (Pumpedné)"
Nem. Nem mezei, hanem hires szaremberek!!

Bicepsz Elek 2017.09.04. 13:15:57

"Főleg Magyarországon, főleg úgy, hogy te is, én is híresek vagyunk, nem mezei szaremberek. (Pumpedné)"
Nem. Nem mezei, hanem hires szaremberek!!

Snk. 2017.09.05. 15:35:07

általában nem vagyok nyelvtan náci, de bazdmeg
" nincs együtt, azza nem járnak"
"Maga a csating nem "
"van izmos, félbolod,"
"másik meg aztg meséli el,"

most komolyan nem olvassa át senki ezeket mielőtt kikerülnek?
vagy ezzel is népszerüsitjük a pumped féle, legyünk müveletlen buta szarok életérzést? mert akkor ok.
süti beállítások módosítása