Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8511-8512. rész

2017. augusztus 30. 12:00 - Gillotte

Sajnos a Barátok közt nem ment el nyári szünetre, én viszont igen, de visszatértem, úgyhogy folytatódjanak a Mátyás király tér kalandjai! Miki, Nóra és Laci összejönnek, és persze továbbra is vitáznak, de szeretnék kiengesztelni Vilit. Azt a zseniális ötletet találják ki, hogy vesznek egy rekesz sört Vilinek. Igen ám, csak ki viszi át? Dönt a gyufa, aki a rövidebbet húzza, az viszi át a sört. ,,Hogy én hogy utálom az ilyet” – mondja Miki a húzás előtt, és jók a megérzései, mert ő az, akinek át kell vonulnia Vilihez. Hiába a sör, az öreg nem bocsát meg. A küldött visszatér hát a bázisra, úgyhogy új ötletet találnak ki: tollaslabda-versenyt rendeznek pont úgy, mint rég, hadd örüljön Vili. Miki nincs elragadtatva az ötlettől, de mit van mit tenni. Az ötlet egyből meglágyítja az öreg szívét, mindenki tollasozik, még a statiszták is szerencsétlenkednek, jól fog kinézni az életrajzukban, hogy a nagy Berényi Miklóssal tollasoztak. A végére persze kiderül, hogy Vili csak eljátszotta ezt az egész haragszom rádot, hogy összefogjanak érte a ,,gyerekek”.

bk_augusztus1_1_1.png

Peti rábeszéli magát, hogy Hanna miatta jött vissza, úgyhogy folyton rajta van a kangörcs, de Hannát jobban érdekli, hogy hol van Ottó. A szex persze elkerülhetetlen, de utána Hanna első dolga, hogy felhívja Ottót, és üzenetet hagyjon, miszerint azonnali visszahívást kér. Lassan ez meg is történik, így Hanna jelzi Ottónak, hogy bárhol van, azonnal menjen haza, mert nagy gáz van az anyjával.

bk_augusztus1_2_1.png

Flash, a hekker nem találja Liza telefonjának a jeleit, hiába ajánl Ági több pénzt. Arra tippel, hogy megsemmisítették a telefont, és jófej, nem fogadja el Ági pénzét, mivel nem tudott segíteni. Herrné eléggé maga alatt van, maga elé bámulva megy haza Attiláékhoz, és Attila látja, hogy valami nem stimmel a húgával. Elkezdi mesélni neki, hogy megtalálta egy fickó szüleit a munkája során, milyen jó, és Ági csak úgy mellékesen, a sírás határán megkérdezi, hogy hogy lehet megtalálni egy embert. Attila rájön, hogy húga titkol valamit, és Ági nem bírja sokáig, összetörik, és elmondja neki, hogy a Herr elrabolta Lizát, és azzal fenyegeti, hogy megöli.

bk_augusztus1_3_1.png

Piros és Alíz egy műszakban vannak, és Piros nem tud lejönni azon témáról, hogy milyen Alíz szerelmi élete. Javasolja a lánynak, hogy jöjjön össze Krisztiánnal, mert ha neki nem lenne ,,a Feri” akkor rárepülne a srácra, mint gyöngytyúk a takonyra. Alíz figyelmezteti Krisztiánt, hogy Piros sanszosan csapni fogja a szelet, ne legyen meglepve, és egyúttal féltékeny is, Piros csak ne vizelje körbe az ő területét.

bk_augusztus1_4.png

Natasa Peti után az anyjával is kibékül, végre minden olyan, mint régen, ölelés, puszik, sütizés, öröm, jó volt ez így a végére!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása