Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 6x07 - Fejeket fel

2018. augusztus 30. 10:00 - hektor_

Glenn Menekülés Perceivel nyitunk: persze, hogy nem halt meg, míg a járkálók a Nicholas teteméből való falatozásra fordították figyelmüket, ázsiai barátunk kecsesen kicsusszant a halott alól és befészkelte magát a kuka alá. Másnap reggelre a zombihorda elhordta magát, így Glenn előjön a rejtekéből, persze hogy a kinn kóborló Enidet épp oda vetette a sors, így ledob neki egy üveg vizet, Glenn meg bemászik az emeleti ablakon. Enid odabent bújócskát játszik, a férfi kérdéseire épphogy válaszolgatva, majd mikor Glenn rátér a lényegre, oszt a csajom él-e még, akkor a kis liba válasz nélkül lelép.

w1.jpg

Rick Király birodalma határait vizslatja, Maggie már tűkön ül, így tervet szőnek rá, hogyan kellene a kapu elől elcsalni a zombikat, akkor nem kellene senkinek tétlenül várakozni, míg a felderítők visszatérnek. Glenn eközben megtalálja a kaput ahol Michonneék átszöktek, így a levelet is melyet az egyik alexandriai írt a feleségének, ő maga egyébként ott térdel a kerítés előtt, immár zombiként. Gabriel Atya, A Haszontalan, papírosokat ragasztgat a városkában, melyben közös imádságra invitálja a polgárokat - a Király fél perccel később azonban leszaggatja a plakátjait, útban oda ahol ő, Carl és Carl Haja lőni tanítják Ront.

w2.jpgw3.jpg

Hazafelé Rick elkapja Morgant, gyerecsak öregem, beszédem van veled. A kihallgatáskor regél neki a kellemetlen hazaútjáról a lakókocsival meg a W-s támadókkal, Carol azt mondta, látott téged, nem akartad őket megölni, el is engedted valamelyiket? Ja, mindenkit, minden élet értékes, nem akarok ezzel az elvvel felhagyni. Pedig kellene, mondja Michonne és Rick is támogatja ebben, de Morgan egyelőre csak a vállát vonogatja. A Király később Michonnenak tárja fel a terveit: a mi embereinkkel elcsaljuk a zombikat, aztán lesz ami lesz. A mi embereink?Ja. Michonne ellent mond az uralkodónak, vagy mindenki benne van, vagy cseszhetjük, úgyhogy így állj hozzá, miszter - ekkor Deanna befut az Új Széchenyi Terv papírosát lobogtatva. Rosita Lefejezés Órát tart az arra érdemes polgároknak, Eugene viszont nem figyel, meg már megint fél, úgyhogy az oktató helyreigazítja, ahogy azt kell (az egyik hátsó sorban álló csajt holtbiztos, hogy láttam már zombiként).

Enid egy ex étteremből leselkedik a veszélyekre, amikor Glenn fülön csípi: hazaviszlek oszt jónapot, akárhogy kapálózol, Maggie tuti nem hagyna a sorsodra, így én sem foglak. A buta kis fruska erre előránt egy fegyvert, amit a srác először szép szóval kér el tőle, majd mikor az nem használ, simán kiveszi a kezéből - ilyen könnyű lefegyverzés után nem tudom a kis tyúk mit hitt különben. Seggfej vagy, mondja, mire Glenn replikázik: te fogsz rám pisztolyt, és még én vagyok a seggfej?! Na mutasd az utat hazafelé.

w5.jpgw6.jpg

Elindulnak, út közben megtalálják a Sasháéknak kihelyezett léggömböket, nekiállnak fújni még párat a bokorban - nagy bulira számítok, ha egyszer hazaérnek, az viszont egyelőre nem lesz egyszerű, a kábé ezer kapuk alatt álldogáló élőhalottra tekintve. Rickék eközben a kerítést javítják otthon, Ron pedig a felelőst kijátszva beszökik a raktárba és töltényt lop a Királytól kapott üres pisztolyba. Spencer, A Barom a kerítésről kifeszített zsinóron próbál kijutni Alexandriából, a kötél nyilván elszakad, de az idióta majmot még épp időben észreveszik, majd fel is húzzák Rickék, így a horda üres kézzel bodysurföli tovább a levegőt a falak alatt.

w7.jpgw8.jpg

Morgan gyógyszert akar kunyerálni, így belerángatja Deniset a titokban fogva tartott W-s ügyébe, de Carol mindig résen van, így kiszúrja őket és a kis Judithot gyorsan lepasszolva utánuk ered. Mindeközben Michonne a Széchenyi tervet lapozgatja, Ronnak már nagy a mellénye pisztollyal a farában, úgyhogy stikában Carl után ered, Rick Tarával trécsel, Deanna meg mindenkinek megköszöni hogy megmentették a fiát, Spencert. Maggie az eget kémleli, ekkor néhány háztömbnyire felszállnak a léggömbök, sipirc a kapuhoz, ez tuti Glenn lesz - ekkor azonban a korábbi templomtorony megadja magát és feldől, beszakítva a kerítést és maga alá temetve mindent, Hát, legalább már nem lesz kérdés, hogyan engedik majd be őket.. vagy bárkit.

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása