Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 6x06 - Mindig felelős

2018. augusztus 29. 10:00 - hektor_

Eddig az évad egy nagy felvezetés, mintha csak most kezdtünk volna, szükségesnek ítélt háttérinfókra vannak építve a részek a szereplőkről, így hiába tartunk az évad közel felénél, még mindig csak T+3 napról beszélhetünk. Na így mondjuk könnyebb befogadni azt a timelinet.

A Daryl-Abraham-Sasha trió békésen űzi a juhász mesterséget a zombinyáj felett, amikor egy falun áthaladva a helyiek lövöldözéssel üdvözlik, majd üldözőbe veszik őket. Az autónak annyi, az üldözők arra viszont nem számítottak hogy Abrahamék a járműből kiszállva két kurva nagy gépfegyverrel indítják a bemutatkozást. Darylnek sikerül meglógnia, az erdőben leheveredik a motorról kipihenni az izgalmakat, húsz centire egy másik motorostól, aki a szó legszorosabb értelmében szénné égve fekszik a földön.

w1.jpg

Az avar helyét további szenes tetemek töltik ki az erdőben, Daryl sikertelenül próbálja hazatolni a biciklit. A nyílpuskát magához véve útnak ered, épp rátalál két csajra amikor leütik. Reggel egy arcába meredő pisztolyra ébred és egy szőke csávóra, aki valószínűleg összekeveri Darylt valakivel és azt hiszi, azokhoz tartozik akik Darylt magát is üldözték, roppant idegesítő hogy a műsoridő következő tíz percében sem derül ki, hogy nem így van. A szőkéék keresik a negyedik társukat, akit végül nem találnak meg, közben meséli, hogy ők csinálták a zombiégetést, még a legelején. A Tina nevű csaj egyszer csak elájul, ekkor Daryl fogja a táskájukat és elszelel – azonban mikor kinyitja, kiderül hogy semmi értékes nincs benne, szőkéék társaságának viszont igen: inzulin, gondolom Tináé.

w2.jpgw3.jpg

Sashaék eközben tanakodnak, mi legyen, aminek az a vége hogy beülnek egy irodába üdülni, hátha majd Daryl ott rájuk talál. Az épületnek saját Állatkertje is van, az egyik üvegfalú teremben egy zombi fújtatva sétál, de hiába böködi az üveget, kijönni nem tud. Abraham szívesen elintézné, Sasha azonban nem hagyja, ezen vitatkoznak kicsit, majd egyik őrködni, másik aludni megy.

w4.jpg

Mindeközben Daryl megkeresi korábbi fogvatartóit, visszahoztam az inzulint, mondja, de túl sokat basztattatok hogy csak úgy odaadjam, szóval virítsátok, mitek van cserébe? Semmink. Hát amit farigcsáltál? Szőke elővesz egy fa Krisztust, vagy mi a tököm az, nem tudom, Daryl se, de elfogadja. Meglépne, de ekkor egy dzsip érkezik az erdőbe, és az inzulintolvajoktól követeli vissza a jussát, úgyhogy Daryl atyaian oltalmazva a korábban még rá fegyvert rántó brigátot, segít nekik elrejtőzni. Az üldözőjüket megharapja egy zombi, így hamar sikerül lerázni, szőkének meg végre leesik hogy Daryl nem velük van.

Abraham a tetőn sündörög, aminek a szélén egy járkáló van felnyársalva. Talál 3 gránátvetőt, mellette egy doboz szivart, ez nekem gyanús lenne, de Abraham rágyújt és boldogan pöfékel mikor a zombi lezuhan a nyársról, viszont a hátán lévő gránátvető fennakad, így azt is megszerzi. Odalent aztán csapni kezdi a szelet Sashának, itt vannak falak, sör meg légkondi, minden adott egy jó estéhez élethez – még a zombi is hátrarántott szemöldökkel figyeli a semmiből tornádóként lecsapó udvarlást.

w6.jpg

Szőke közben hogyvoltozik Darylnek az utánuk szaglászó emberekről, igen, ismerjük őket, együtt pörgettük egy darabig, de végül elszabadult a pokol, ezzel pedig előjött az igazi énjük. Odaérnek egy házból maradt vázhoz, az olvadt üveg alatt 2 hulla fekszik, Tina odamegy piszkálni őket, ezekre a lányokra gyerekkorukban vigyáztunk, mondja, ekkor az üveg összetörik a két lány pedig azzal hálálja meg az évtizeddel ezelőtti gondoskodást, hogy egy másodpercen belül ötöt harap Tina nyakába. A sírásás közben Daryl elérkezettnek látja az időt a három kérdésre: hány járkálót öltél meg?Sokat. Hány embert? Zéró. Miért? Miért nem öltem meg senkit?Mert akkor nincs visszaút. Daryl erre meghívja szőkét és párját Alexandriába.

w7.jpgw5.jpg

Megtalálják a bokorral letakart motort, amikor a szőke kételkedni kezd: de honnan tudod hogy még élnek a barátaid? Nem tudom. Szőke ekkor rászegezi a fegyverét, na ide a nyílpuskával, Daryl elkezdi basztatni, visszamentek a biztonságba, behódolni? Ekkor a feje mellé lő egyet, de Daryl kemény legény, szeme se rezzen. A nyílpuskát odaadja, a pár felszáll a motorjára és egy „sajnáljuk” dumával lelép. Fogjátok, az tuti.

Daryl visszabotorkál a helyre ahol eldőlt az elején, és a földön leporolva egy táblát talál, pár méterrel arrébb pedig egy irtó jól álcázott kamiont, amelynek sofőrjét fejen szúrja és már megy is a helyre ahol Abrahamék várnak rá, mert ő már csak ilyen okos fiú, hogy kitalálta, hol vannak. Ismét működik a rádió, így a hazaúton Ricket szólongatják, a recsegésből azonban csak ennyit lehet kivenni: SEGÍTSÉG!

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása