Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8509-8510. rész

2017. augusztus 19. 10:00 - Gillotte

A Herr nem árulja el Áginak, hogy hol van Liza, helyette játékosra veszi a figurát, és feladványokon keresztül juthat el Ági a lányához. Na, ez izgi lesz! Bosszú ez a javából, a Herr továbbra sem tudja úgy látni, hogy Liza ártatlan a kiss Herr megölése ügyében, és Ági elég szemét volt mikor a Herr bénultan ült a tolószékében. A Herr kiköti az egyetlen szabályt: Ági senkinek, még Attilának sem mondhatja el, hogy mi van Lizával, különben a lánynak kampó. A Herr el, Ági később hívja Lizát, a hívásra természetesen a férj válaszol, de azért megengedi Lizának, hogy kétségbeesve kérje az anyját, hogy segítsen neki. Ági Ruditól kéri el Flash, a hekker gyerek számát, mert folyton cserélgeti a srác, kéne az új szám, mert egy telefont kéne megtalálni. Milyen kár, hogy közben a Herr kidobja a sim kártyát egy kukába, a telefont pedig széttapossa. Korábban kell felkelned Ági, ha túl akarsz járni a volt férjed eszén…

bk_julius31_1.png

Feszült a légkör Hanna hazaköltözése után, Peti nem érti a hirtelen hazaköltözést, s Hanna állítja, hogy nem bírta elviselni, hogy Petivel ilyen távol vannak egymástól, és folyton balhéznak, úgyhogy felmondott a német újságnál, mert Peti fontosabb a németországi karriernél. Milyen romantikus, tuti nem igaz Hanna sztorija, és érdekes módon, Peti is nehezen hiszi el, hogy a barátnője miatta hagyta ott a nagy karriert. Nem is hagyta abba, belenéz a kis vacak gépébe, megnézi Mayer Judit ügyét, és a ,,betegségsége” mappát. Ááá, szóval Ottó anyjával van valami!

bk_julius31_2.png

Vilit továbbra is bántja, hogy Miki, Laci és Nóra nincsenek jóban, úgyhogy Bözsi kitalálja, hogy békítsék ki őket. Vili áthívja a Gizi nélkül konzerveken tengődő Lacit egy töltött káposztára, és Mikit is áthívja, őt azért, mert elszúrta Bandival a dolgot, és szeretné Mikit kiengesztelni egy házi koszttal. Közben Bözsi Nórát hívja át, egy szerződést kéne átnézni nagyon sürgősen, úgyhogy minden elő van készítve, kezdődhet a békítés. Természetesen mindenki szid mindenkit, Nováknak sír a szája, amiért nem lett meghívva Berényiék nedvének a megnyitójára, Miki emiatt haragszik Lacira, Nórára meg a per elvesztése miatt. A béke nem köttetik meg, Vili sértődötten elvonul.

bk_julius31_3.png

Piros dolgozik a Rózsában, egy műszakban van Alízzal, és mint egy régi barátnőtől, rögtön megkérdezi Alíztól, hogy van-e valakije. Alíz rámondja, hogy nincs, amin Piros meglepődik, hisz meg volt róla győződve, hogy Krisztiánnal vannak együtt. (De ha meg vagy róla győződve, miért kérdezted?) Na mindegy, ezután Piros összebalhézik egy vendéggel, mert úgy vitte el maradék kaját, hogy a vendég még ette volna, és még Pirosnak állt feljebb, úgyhogy Krisztián elbeszélget vele, hogy pincérként sok mindent le kell nyelni, úgyhogy nem bunkózzuk le a vendéget, és nem zavarjuk el, ha fel mer szólalni, még akkor sem, ha azt nem úri módon teszi. ,,Nincs önérzet, kiszolgálás van” – fogalmazza meg Krisztián a mondatot, amiért egykor én is felhagytam a pincéri munkával anno.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása