Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8503-8504. rész

2017. augusztus 16. 10:00 - Gillotte

Milán várja Lucát a KisSzékben a leszervezett bandával, de Luca Alíz tanácsára ,,bosszul” és nem megy el. Bözsi szerint ez baromság, a srác megbánta, ezért szervez Lucának valamit, tessék elmenni. Mire Luca odaér, már besötétedik, és a banda is rég elment, de ennek ellenére nagyon romantikusnak tartja, hogy Milán odaszervezte nekik őket. Rudi szerint semmi akadálya az élőzenének, úgyhogy fogja a gitárt, Milán pedig énekel. Nagyon nyomják ezt a Rudi gitározik, Milán énekel témát, pár héten belül már másodszorra. Ennek a srácnak is egyengetni kell az X faktoros karrierjét, mint annak idején Alíz tesójának, vagy mi?

bk_julius26_1_1.png

Emília szomorkodik, és Félix ott felejtett karóráját nézegeti. Irma azt tanácsolja lányának, hogy kezdjen magával valamit, írhatna akár egy könyvet! Végülis tényleg, már boldog-boldogtalan könyvet ír, egy börtönpszichológus miért ne tehetné! Natasa eközben ,,egyáltalán nem feltűnően” követi Félixet, a férfi nyilván perceken belül kiszúrja, és rákérdez a követés okára. Natasa előáll azzal, hogy biztos valami rosszban sántikál Félix, és ne tegye, mert Emília és ő, Natasa is végig bízott benne. Félixet ez megérinti, hisz nem szolgált rá semmiféle bizalomra. Félix ezután hívja a vevőt, hogy a kép mégsem eladó, ajánlhat akármennyit. Félix azt tanácsolja Natasának, hogy béküljön ki Emíliával, hamár ő nem tud, de Natasa szerint Félixnek is így kéne tennie, kezdetnek egy gesztus is elég hozzá. Félix egy utcai kukába dobja a festményt, és már gyújtja is a gyufát, de Natasa itt megállítja: ez volt a gesztus, elégetni nem szabad ilyen remekművet. Úgy határoznak, hogy Natasa egy múzeumnak ajándékozza, mint kukában talált műtárgyat.

bk_julius26_2_1.png

Peti az anyját keresi az irodában, ugyanis újravágta a PR filmet, de mint Mikitől megtudja, Juli pont nincs bent. Miki a PR film hallatán csak annyit kérdez, hogy ,,mégis te csinálod?” mire Peti belemegy a kérdésbe, és megtudja Mikitől, hogy Juli elétett valami szerződést a film újravágásáról. Peti rendesen kiakad, milyen már az anyja, hogy kér valamit, és azzal, hogy Petinek nincs annyira ideje egy büdös szó nélkül átadja másnak a dolgot, meg se kérdezve, hogy Peti dolgozik-e rajta. Jó nagy balhé is lesz belőle, Juli nem érti gyermeke problémáját, hiszen annyi gondja van a céggel, mert Miki Bandival foglalkozik állandóan.

bk_julius26_3_1.png

Ádám rendesen leissza magát amiatt, hogy Tóbiással még fokozódott a helyzet, és ilyenkor találja meg Sári, és hamar kiderül, hogy mindketten ismerik Kristófot. Alíz az első adandó alkalommal figyelmezteti Ádámot, hogy a nő veszélyes, de részeg embernek mondhatsz bármit, és Sári már célba is vette Ádifiút…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása