Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8501-8502. rész

2017. augusztus 15. 10:00 - Gillotte

Ádám meglátogatja Gigit a szanatóriumban, hát nem mondom, hogy nem furcsa látni a nőcit smink nélkül, tréninggatyában. Sokkal zavartabbnak tűnik, mint a bevonulása előtt, nem is hagyja Ádámnak, hogy többször menjen hozzá, szerinte egyedül kell kigyógyulnia a diliből, úgyhogy Ádifiú, hiába vagy magányos Te is, nincs rád igény. Mikor Ádám hazaér, Krisztián már várja, hogy ezennel nyíltan beszéljenek Alízék házasságáról, és hogy miért is akkora titok ez és felvázolja, hogy jó lenne, ha Tóbiás és Ádám közt nem pattanna ki olyan vita, ami miatt Ádám elkezdi terjeszteni ezt a házasság dolgot. Krisztián ezután Tóbiáshoz megy, és próbálja értésére adni, hogy ideje elásni a csatabárdot Ádámmal, mert szívás lesz a vége. Tóbiás erőt vesz magán, a béke megköttetik, egészen addig, míg Ádám fel nem hozzá, hogy csak Gigit sem fair hibáztatni, mert az idegei mondták fel a szolgálatot, de már gyógyul a szanatóriumban. Tóbiásnak ennél a pontnál borul el az agya, mi az, hogy te mocsadék látogatod azt a nőt?! Kezdődik hát minden elölről…

bk_julius25_1_1.png

Luca anyjától kér segítséget, mi a teendő ilyenkor, ha a fiú késik a randevúról, mert fontosabb dolga van. Alíz felnyitja a ,,lexikont”, ami egy nem túl vaskos magazin heti kiadása, ami azt boncolgatja, mi a randik 10 szabálya, el kell-e menni ilyenkor a következőre. Milán eközben kárpótolni akarja Lucát, amiért késve ment el az igen jól megszervezett randijukra, úgyhogy megkéri Rudit, hogy ugorjon be helyette a KisSzékbe, hogy ő meglephesse a lányt. Megvan a szabad délután, elmegy hát a kisboltba venni tíz nyalókát. Szerencsére Emília ott van, és azt javasolja, találjanak ki valami mást, amivel ki lehet engesztelni a lányt, mert lássuk be, tíz nyalóka legfeljebb egy ovisnak elég. Emília tanácsára így Milán elhívja a KisSzékbe azt a noname bandát, akinek a koncertjére Luca jegyet vett, és amiről Milán lekésett. Hú…esetemben nagy baj lenne hasonló helyzetben, Paul McCartneyt gondolom, nem olyan könnyű megszerezni…

bk_julius25_2_1.png

Félix bejelentkezik Emíliához, hogy elvigye a maradék holmiját, és ez nyilván nem érinti jól egyik félt sem. Natasa hazamegy pár könyvért, látja, hogy anyja nincs jól, és megesik rajta a szíve, békülni kéne – gondolja, de még azért elhúzódik pár részig a dolog. Félixnek innentől semmi motivációja nincs, hogy a becsületes emberek életét élje, úgyhogy elmegy Rudihoz a Fittlaborba érdeklődni, hogy jó helyen van-e a festmény, amit Rudi végül lenyúlt tőle, talán a sütőben van, vagy az ágy alatt? Rudi lenyugtatja Félixet, egy vázában van a festmény, amit senki nem használ. Rudi, bírlak, de néha olyan hülye tudsz lenni… Félix nyilván bemegy a lakásba (hogy hogy jut be, arról nem tudunk) és meglép a festménnyel. Natasa viszont pont otthon van, meglátja a férfit, és amint elmegy, nekiáll követni.

bk_julius25_3_1.png

Juli aláíratja Mikivel a szerződést a filmesekkel, akik majd újravágják Peti PR filmjét. Lesz ebből még baj, de Julinak gondolnia sincs ideje ilyenekre, ugyanis annyit dolgozik, hogy megkéri titkárát, Tóbiást, hogy hozza már el Mátét az iskolából. Hú…ez már gáz azért szerintem, de Tóbiás gond nélkül belemegy, sőt, hazaérve játszik Mátéval, és még főz is neki. Attila csak kicsit van meglepve, amikor hazaérkezve Tóbiást pillantja meg Juli kötényében a konyhában tüsténkedni.

bk_julius25_4_1.png

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása