Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8499-8500. rész

2017. augusztus 13. 10:00 - Gillotte

Ádám leissza magát, hiszen bánatos, amiért aki eddig a barátja volt, most mind ellene fordult a Gigis ügy miatt – kivéve Petit. Kristóf próbálja rábírni Tóbiást, hogy bocsásson meg Ádámnak, de semmi értelme, Tóbiás hajthatatlan. Másnap, amikor Ádám kijózanodik és leballag a postáért, a postaláda tetején egy banki levelet pillant meg, ami Asztalosné Fekete Alíznak jött. Ádám nyilván rákérdez Alíznál, aki nekiáll kamuzni, hogy biztos összekeverték, de Ádám szerint egy bank sem lehet ennyire hülye. (Mert nem az én bankomnál vagy, Ádikám...) Szóval Alíz nem tud mit csinálni, titoktartásra esketi Ádámot, és elmondja neki, hogy ők ketten házasok Kristóffal. (Most nézem, az Alíz ezek szerint rövid i?!)

bk_julius24_1.png

Piros próbálja lenyugtatni az őrjöngő Novákot, persze, hülyén veszi ki magát, hogy egész Budapesten pont a Rózsában talált munkát, de mindezt Stella miatt csinálja, úgyhogy nem kell drámázni. Novák ezután Krisztiánhoz megy balhézni, amiért felvette Pirost, de csak leesik neki, hogy Krisztián direkt mondta Pirosnak, hogy csak akkor veszi fel, ha Laci beleegyezik, nem tudhatta, hogy a nő rámondja, hogy Laci rábólintott. Végül minden jól alakul, Juli és Vili segítségével Laci belátja, hogy túlreagálta, úgyhogy kibékülnek Pirossal, és még Gizi szappanoperáját is együtt nézik – ugyanis Laci feladatba kapta, hogy nézze a szappant, míg Gizi távol van, és számoljon be a fejleményekből. Milyen kár, hogy a 21. században még nem lehet felvenni az epizódokat…

bk_julius24_2.png

Milán és Luca immáron szájra puszival köszöntik egymást, oh, de cukik – vagy nem is tudom. Luca meglepetés-randit szervez Milánnak, másnap 10 órára hívja az udvarra, és nem mondja el, mi a meglepetés, de nagy durranást ígér. Milán a randi napján izgatottan készülődik, de látja, hogy Emília sírdogál bánatában, és még a polca is leszakadt. Megesik rajta Milán szíve, hívja Lucát, hogy ne haragudjon, de késni fog a randiról, mert Emília nagyon maga alatt van, sütizik vele egyet, és a polcot is megszereli neki, de késve odaér a randira, ahol megtudja, hogy Luca egy együttes koncertjére vitte volna.

bk_julius24_3.png

A Herr és Ági is a villában vannak, mindkettőjüknek van fegyvere, a Herr rá is fogja a háttal álló Ágira, de inkább elbújik, mégsem lövi le – ki érti. Miután Ági elmegy, a Herr elpakolja a fegyverét egy dobozba, és visszatér Mátyás király téri lakosztályába. Tóbiás nem sokkal érkezése után szállítja le neki az újabb adag kaját, és a Herr örömmel újságolja neki, hogy hamarosan lelép. Jaj, ne, végre hozott egy kis színt ebbe a vergődésbe!

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása