Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8497-8498. rész

2017. augusztus 12. 10:00 - Gillotte

Tóbiás hisztizik amiatt, hogy Krisztián Ádámra bízta a Rózsát, míg elvoltak, elvégre Ádám miatt vesztette el a kisfiát. Nyilván sokan nem értenek ezzel egyet, igazából senki sem, úgyhogy Krisztán ad Ádámnak egy köszönet whiskeyt a helyettesítésért. Hamár alkalom van, Ádám elmondja Krisztiánnak, hogy Stella anyja érdeklődik egy pincéri állás iránt, úgyhogy meg is ejtik gyorsan az interjút. Krisztián jófej, börtön ide, vagy oda, ha Laci rámondja az áment, szívesen látja Pirost a Rózsában, mint munkaerő. Ahogy várható, Novák nem engedi, mert az már tényleg nem fér bele, hogy Piros folyton Stella körül legyen, mert még a végén elveszi tőlük a gyereket. Piros szerint ez baromság, ő nem játszani megy a lányával, hanem dolgozni. Novákot nem érdekli semmi, nem enged. Nem értem, Stella öt hétig Londonban van, miért kell drámázni, Piros dolgozik öt hétig, visszajön Gizi is dolgozni, átveszi a Rózsában Piros munkáit és el van intézve. Na mindegy, hiába Novák nemleges válasza, Piros akkor is nekiáll a Rózsában gályázni, mert ha egyszer be akar szállni Stella tanfolyamába, akkor be is fog.

bk_julius21_1_1.png

Liza szívesen megy a tihanyi zenés táborba, de megvallja, hogy aggódik az anyjáért, hogy mi van, ha veszély van, csak el akarja őt távolítani, és addig nem hajlandó elmenni, míg meg nem bizonyosodik róla, hogy az anyja biztonságban van, amíg ő távol lesz. Attila megnyugtatja Lizát, hogy az anyjával minden rendben. Eközben a ,,rendben lévő” Ági a villában szurikáta-mód leselkedik a fotel mögül, és próbálja a pózokat, ahogy majd lelőheti a Herrt. Hát azzal a kis szar pisztollyal kötve hiszem, hogy sikerül, azzal a vacakkal kb. csak a nyakához szorítva menne, de azért persze, csak pozitívan! Ági úgy elmerül a nézelődésben, hogy egy dolgot nem vesz észre: a hátsó szobákból őt vizslató Herrt. Az azért érdekelne, hogy a Herrnek honnan volt kulcsa.

bk_julius21_2_1.png

Tóbiás teljesen belehergeli magát az Ádám elleni utálatba, úgyhogy amikor Ádám az ajándék whiskeyét Tóbiásékkal inná meg, utálatos választ kap, és mivel Kristóf és Alízék nem tudják, hogy reagáljanak – hiszen Tóbiás elvárja, hogy mindenki más is utálja Ádámot – így nekik sincs idejük whiskeyzni. Szegény Ádámnak egyedül kell innia, de ettől az elutasítástól olyan lelkiállapotba kerül, hogy nem is fog nehezére esni a lerészegedés.

bk_julius21_3_1.png

Irma összejövetelt tervez estére, amire levest főz, és áthívja Nórát, Bözsit, és Natasát, ebből az utóbbi nem megy, mert még mindig be van rágva az anyjára. Emíliának nem sok kedve van az egészhez így Natasa nélkül, de a többiek jól elnevetgélnek, és miután Bözsi elmegy, legalább ellelkizhetnek ketten Nórával.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása