Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8495-8496. rész

2017. augusztus 11. 10:00 - Gillotte

Ági talál egy Komolyzenesziget nevű zenés tábort (ópárdon, workshopot) Tihanyban, ahová elküldené zenekedvelő lányát, hadd zongorázzon, és így legalább távol van a Herrtől. Közben Ági továbbra is tanulja a lövést, és jól nyomja, az összes lövése mellen találja az előre nyomtatott papírembert. Ági érdeklődik a tanártól, hogy nem tudna-e szerezni neki egy fegyvert, mire a tanár afféle társadalmi célú közlemény keretein belül kijelenti, hogy ,,Magyarországon nagyon szigorú szabályai vannak a fegyvertartásnak”, egyszóval nem. Még jó, hogy a másik pályán épp lő valami rossz arcú, aki meghallja, mik Ági szándékai, és nem kevés pénzért segít neki fegyverhez jutni már a mai epizódban.

bk_julius20_1_1.png

Alíz el van ragadtatva Krisztián rögtönzésétől, hogy Sári előtt azt vallja, hogy meleg, és együtt vannak Tóbiással, de Kristóf nincs annyira odáig, csak még jobban összekutyulódott minden, és elege van már a hazugságokból. Most nem azért Kristóf, de ezt az egészet miattad csinálják, úgyhogy kár nyűglődni. Sári már húzna haza a fenébe a hotelből, szerinte el kell fogadni, Alíz és Kristóf szerelmesek, ez van. A nő férje másképp vélekedik, szerinte kamu ez az egész, amit levágtak nekik, úgyhogy Sári bedobja Kristófnál  a nagyágyút: oh Kristóf, régebben olyan jó testvérek voltunk, hiányzik a bratyóm. Kristóf nem ugrik be, Sári, én nős vagyok, és Alízt szeretem, pont. Nem tudom, egyébként miért kell ezen lovagolni, ha Kristóf vinné a gyárat, Sárinak úgy jönne belőle jutalék, hogy egy szalmaszálat nem kell keresztbe tennie, én úgy belemennék, mint az állat.

bk_julius20_2_1.png

Lacit eszi a fene egyedül, pedig Gizi és Stella öt hétig ellesznek, úgyhogy ki kell bírni valahogy. Szerencsére lesznek történések, amik majd úgy felcseszik az agyát, hogy ne tudjon törődni szerettei hiányával, ugyanis ugyebár Piros ragaszkodik hozzá, hogy beszálljon Stella költségeibe, de szembesülnie kell vele, hogy csak a londoni nyelvtanfolyam 200 ezernél kezdődik, nem beszélve az utazási költségekről, és az étkeztetésről. Pirosnak így kiegészítő munkát kell keresnie, elsőként Julinál érdeklődik, hátha van valami munka a Berényi Víznél, de legfeljebb a gyárban lenne, ami kint van egy mezőn, úgyhogy ingázáshoz nem ideális, Pesten pedig nincs munka náluk. Még jó, hogy ott van a Rózsa, ahol éppen nincs elég ember, úgyhogy a következő részben nincs más teendő, mint megkérdezni Krisztiánt, felvenné-e Pirost az egyedül helytálló Ádám mellé. Hogy fog ennek Novák örülni!

bk_julius20_3_1.png

Nóra és Emília panaszkodik egymásnak a nyomorról, amiben épp vannak: Natasa nem áll szóba Emíliával, hiába bármilyen békülési szándék, Nórát pedig mindenki utálja, amiért Bandi rácsok mögé került. Irma szeretné felvidítani a lányokat, úgyhogy főz nekik egy pho levest – érdekes, eddig ha főzésről volt szó, mindig ezt a levest készítette.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása