Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8493-8494. rész

2017. augusztus 10. 10:00 - Gillotte

Krisztián és Tóbiás egyszercsak mit sem sejtve belépnek a hotelbe, nem gondolták nyilván, hogy Alízék épp ott kajálnak. Sáriéknak ez kapóra jön, kicsit azért gyanús, hogy egy napig sem bírják ki a tanúk az ifjú pár nélkül. Másnap tanúja vagyunk a beszélgetésnek, ami Sári és a férje közt zajlik, és látjuk, hogy Sári kezd elbizonytalanodni, talán Kristóf mégsem meleg, és szerelmes Alízba, de a férje uszítja, nem engedi, hogy neje elbizonytalanodjon. Sári ezek után Tóbiást környékezi meg, aki lelkesen mesél arról, hogy az előző kapcsolatából van egy kisfia is, sőt, blogot is írt róla. Gratulálok Tóbiás, amint Sári rákeres, már látni is fogja a közös képeket Kristóffal! Így is van, Sári a következő adandó alkalommal felszólítja a feleket, hogy hagyják abba a színjátékot, a blogon ott van, hogy Kristóf és Tóbiás együtt vannak. ,,Csak voltak!” – javít bele Krisztián - ,,ugyanis Tóbiás már velem jár”. Hát nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek. Ja, de…

bk_julius19_1_1.png

Natasa rendesen összecsinálja magát, miután a vendég beígéri, hogy rájuk hívja az ellenőröket a nagy tömeg miatt, úgyhogy mit van mit tenni, elküldik a fogyasztókat. Másnap feltakarítanak, és épp időben, mert már jön is az ellenőr, de nem sétálnak bele a csapdába, tagadják, hogy náluk alkoholt lehet kapni, hiszen ők egy fitneszterem! Natasa örül, hogy ilyen gördülékenyen sikerült együttműködniük Petivel, de ettől még Peti szeretné kerülni a lányt a biztonság kedvéért – vagy ki tudja, miért.

bk_julius19_2_1.png

Nóra áthívja Ábelt és bocsánatot kér, amiért elfordult tőle, és kéri, legyenek újra együtt. Wow, Balogh Nóra könyörög egy férfinek? Mi a szösz! Ábel azt mondja, hogy bár szereti Nórát, nem akarja folytatni a kapcsolatot, mert nagyon bántó volt Nórától, ahogy róla beszélt, meg a köztük lévő helyzetről. Hát Nóra, akkor még teperjél, nyilván ez egy fickó sem egy szent, de eléggé felüdülésnek tűnik az utóbbi évek termései után.

bk_julius19_3_1.png

Juli újra akarja csináltatni Petivel a Berényi Vizes filmet, hiszen ha egyszer bevállal valamit, az legyen jó, és csinálja meg időre, de fájdalom, Petinek saját filmje is van, úgyhogy Juli tépjen sorszámot. Attila próbálja Julit jobb belátásra bírni, hiszen Petinek nagyon fontos a saját filmje, többek közt azért is, hogy Juli büszke legyen rá, így az anya odamegy fiához, hogy büszke ám rá, de azért csinálja meg a PR filmet. Peti nyilvánvalóan kiakad, úgyhogy Juli tárcsázza egy hivatásos filmes cég számát, hogy vágják újra Peti felvételeit. Ezt csak így lehet, más felvételeihez hozzányúlni? Jogdíj, meg hasonlók, mert ha Peti akkora filmes, amekkorának képzeli magát, biztos kér jogdíjat.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása