Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8491-8492. rész

2017. augusztus 09. 10:00 - Gillotte

A KisSzék tetőteraszánál másfél év után végre előjött, aminek már rég elő kellett volna: szakad az eső, úgyhogy mindenki lemegy a Fittlabor-részbe bulizni. Natasa aggódik, ebből baj lesz, tuti nem szabályos, hogy ennyi ember van ilyen kis helyen. El is borul az egyik vendég agya a sok ember láttán, jaj, miért van itt ennyi, és különben is, ráadásul még sörrel is leöntik véletlenül a nyomorultat, úgyhogy azzal viharzik ki, hogy feljelenti Natasáékat, és zárhatják be a kócerájukat. Hát gondolom, azt nem várják meg, hisz mi lenne a sorozattal KisSzék nélkül…

bk_julius18_1_1.png

Telik a nászút, a Sári férjét alakító úr nagyon ripacskodik, legalábbis nekem rettenetes az a rossz színészi hangsúly, ahogy beszél – de ezt persze nem tudom átadni. A terv az, hogy vacsora alatt leitatják őket, főleg Alízt, aztán csicsereghet. Sári utal Alízéknak arra, hogy mennyire várja már az unokaöccsöt vagy húgot, jaj, de jó lesz! Nem értem, mit célozgat, tudtommal nekik sincsen gyerekük! Közben az otthon maradt Tóbiás és Krisztián bevágják a durcát, amiért Alíz és Kristóf jól elvan nélkülük a nászúton, amikor Alíz telefonál, hogy otthon hagyta a fogamzásgátlóját, úgyhogy jó lenne, ha Krisztián utána vinné, mert ha kimarad egy szem, az egész hónapra keresztet lehet vetni, és oda a kényelmes szexuális élet. Krisztián nem szívesen viszi le, nagy a lebukás esélye, de Alíz meggyőzi, hogy hamar átveszi a bogyókat, és már mehet is.

bk_julius18_2_1.png

Juli egy normális honlapot akar a Berényi Víznek, mert nagyon gáz, úgyhogy megkéri Petit, hogy csinálja meg normálisra, és lehetőleg webshopot is szőjön bele. Peti egyelőre azt tudja ajánlani, hogy a megnyitón készített videóját teszi fel PR filmnek. Ez jó ötlet, kár, hogy Julinak nem tetszik a videó, mert nagyjából arról szól az úgynevezett PR film, hogy a vendégek pogácsát esznek, és pezsgőt isznak, de a Berényi Víz logója, vagy maga a víz még véletlenül sem látszik, úgyhogy ezt vághatod újra Petikém!

bk_julius18_3_1.png

Nórának nem volt szüksége még erre a rúgásra, hogy Miki Gedeont kérte fel Bandi képviseletére. Természetseen elmasírozik Mikihez, aki annyira be van rágva Nórára, hogy nem érdekli a rinya. Nóra Julihoz megy vigaszért, de megintcsak rossz helyen kopogtat, ugyanis Juli szerint itt tényleg Gedeonra van szükség. Minek az embernek ellenség, ha ilyenek a barátai – bár legalább megmondják neki az igazat, hogy ezt most igencsak benézte.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása