Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Snatch 1x10 - A Family Affair

2017. augusztus 08. 13:00 - Scott Pilgrim

Egy hajón kezdünk, egy rakás francia maffiózó van rajta. Az egyikőjük tengeri beteg, három óra múlva fognak kikötni. A főmaffiózó elővesz egy nagyonbüdös sajtot, amit az apja érlelt, a tengeribeteg fickó a szagától elmegy hányni, a főmaffiózó utána és lelövi. Ezután azt mondja, az apja mindig azt mondta, sose bízzon olyanban, akinek nincs gyomra a büdös sajtjához, úgyhogy az emberei kényszeredetten letolnak egy-egy szelettel. Ugrunk oda, ahol abbahagytuk, Alberték követik az autót, benne a lassan magához térő apjával, aki nem veszi fel a telefont, hiába hívják. Felhívja az anyját elmondani, mi van. A francia főmaffiózóról kiderül, hogy Petrunak hívják, Ajaccioból jön, és ő veszi meg majd az aranyat a rendőröktől. Közben Windrush-nak feltűnik a visszapillantóban, hogy követi őket valaki. Lily és a csajok hallva az infót, öltöznek, felrobbantják a raktárat, ahol meghúzták magukat, és elindulnak teljesíteni tovább a tervet. Út közben kiderítik, hova fog valószínűleg érkezni Petru. Közben Albert rájön, hogy mivel egy rendőr, Bob képezte ki a kutyát, Scootert, aki mostmár Charlie-é, és ezért követ minden utasítást, akár még jól is jöhet az akcióban. Charlie közben rájön arra is, hogy Bob lenyúlt telefonja hozzá van kötve a megfigyelőkameráihoz a lakásában, már csak a jelszóra kéne rájönni.

vlcsnap-error032.png

Közben Hate ’Em is követi motorral a Flying Squadot. Amikor megállnak tankolni, mögéjük lopódzik és egy fejszével nekimegy az autó csomagterének kiszabadítani Vic-et, ráküldik Windrush-t és tovább mennek. Windrush-t hosszú bunyó után már majdnem legyőzi, amikor az belevág egy pillangókést a lábfejébe és elmenekül. Közben Charlie-éknak már egy lehetőségük van a jelszóra, kipróbálják a Scootert, és elfogadja. Közben Hate ’Em utoléri Windrush-t, de ezúttal Windrush áll majdnem győzelemre. Lelocsolja benzinnel a benzinkúton. Hate ’Em menekülőre fogja, de csak egy padig jut, ahol utoléri Windrush. Meggyőzi, hogy még egy utolsó cigit had szívhasson el, tüzet kér, de amint odahajol Windrush, kilöki az útra, és elcsapja az éppen akkor megérkező autó, amit Lily vezet. Beültetik a sebesült Hate ’Emet és mennek tovább. Albert megkapja az anyjától a hajó érkezésének pontos koordinátáit, amit kiderítettek közben, Charlie pedig megtalálta a felvételt Bob kivégzéséről. Fellövi a felvételt a netre. Közben Vic végre válaszol egy üzenetre. Üzenetben elküldi az új tervet. Megérkezik mindenki az átadás helyére. Egy raktárépületben találkoznak a felek, az egészen Albert megfigyeli. Kinyitják az autó rakterét, meglátják Vic-et, le akarják lőni, de akkor begurul egy teniszlabda, majd utánaszalad Scooter.

vlcsnap-error140.png

A Flying Squad vezére rá akar lőni, de feltűnik Dwyernek, hogy a kutyán gránátok vannak, ellöki, és Petru egy emberét sikerül lábon lőnie véletlenül. Feltűnik nekik, hogy a kutyán levő gránátok végén madzag is van, majd a madzag végével besétál Albert is. Közli, hogy ő csak az apját akarja, megtarthatják az aranyat. Vic odamegy a fia mellé. Albert mondja neki, hogy bízzon benne, közben látjuk, hogy már úton vannak a helyszínre a rendőrök. Al eldob egy füstgránátot. Lövöldözés alakul ki a franciák és a Flying Squad között. Megérkeznek a rendőrök, kitör a káosz. Mindenki lő mindenkire. Közben Alberték ráakasztanak egy kampót a franciák pénzére, ami egy nagyon nagy szekérben van, a kampó végén Charlie és Billy húzzák kifele a helyszínről a pénzt az autóból, de a kijáratnál megakad, oda kell rohanjanak segíteni rajta. Manuálisan kitolják, majd elkezdik belőle a pénzt átrakodni az autójukba. Charlie indítaná az autót, de nem indul. Úgy döntenek, ellopnak egy rendőrautót és azzal menekítik majd a pénzt. Bevárjál Albertéket, miután bepakoltak, de mivel a sok pénz miatt nem fér el kettőnél több ember az autóban, megbeszélnek egy helyet futtában, hogy hol fognak találkozni. Al is Vic gyalog menekülnek, nyomukban rendőrök.

vlcsnap-error345.png

A franciák közben azon vannak, hogy lenyúlják az aranyat a tűzharcban. Charlie-ék nyomába ered egy másik rendőrautó közben. Vic és Al talál egy markolóautót és azzal menekülnek tovább. Az egyik francia le is lépett közben egy csónakhoz az arannyal, de Dwyer ott terem és lelövi. Charlie-ékat bekeríti a rendőrautó és csapdába esnek. De ott teremnek Vic-ék a markolóautóval, kilövik a másik rendőrautó kerekeit, a markolóval felemelik Charlie-ék autóját és elhajtanak vele. Dwyer visszamegy szólni a főnökének, hogy a parton van az arany. Mire odaérnek, Petru próbálná menekíteni, de lelövik. De odaér egy rendőr és rájuk fogja a fegyvert. Dwyert pajzsként használja a főnöke, meghal Dwyer, meghal a rendőr, a főparancsnok lelépne az arannyal. Közben Lotti lop egy hajót, megkapja Lily a jelet Altól és elindulnak egy megbeszélt kikötőhöz a hajóval. Vic közben látja a víz szélén az aranyat a csónakba pakoló főparancsnokot, úgyhogy rádob egy gránátot menet közben, ha az övé nem lehet az arany, akkor senkié se legyen. Megérkeznek a hajóhoz, meg a hajó is a kikötőhöz, lerakják a rendőrautót és elkezdik róla átpakolni a pénzt. Mindenki boldog, mindenki nevet, még a káoszban hagyott Scooter is megjelenik. A főparancsnok túlélte a robbanást, de letartóztatják. Charlie és Chloe smárolnak. Elindulnak hajóval Spanyolországba. Minden jó, ha jó a vége. Köszi az egész évados figyelmet, buh-bye!

Címkék: blöff snatch
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2017.08.08. 16:00:12

Köszi a hogyvóótot!
süti beállítások módosítása