Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8485-8486. rész

2017. augusztus 07. 10:00 - Gillotte

Nóra tanúnak akarja beidézni Vilit Bandi tárgyalására, hogy segítse a gyerek ügyét, mégpedig úgy, hogy Vili bevallja a bíróságon, hogy ő hergelte fel Bandit, és úgyszólván megérdemelte azt a pofont. Oh, Nóra, az álszent prédikátor, aki folyton arról papol, hogy mi szabályos, és mi nem, de meghurcolni egy öregembert az bizonyára belefér. Megbeszéli hát Vilivel, hogy másnap, a tárgyalás előtt találkoznak, és felkészíti a lehetséges kérdésekre, és az arra adandó válaszokra. Vili nyugodtabb lenne már este megtárgyalni a dolgot, de hagyja, bizonyára készül Nórika a tárgyalásra. Ja, ki se látszik a munkából…

bk_julius13_1_1.png

Mindenki készül a nászútra, de Krisztián rettenetesen el van havazva a Rózsában Gizi nélkül, és Tóbiás is kénytelen volt elvállalni Juliéknál a munkát, úgyhogy mindketten lemondják a nászutat, ami igazából talán jobbat is tesz Kristófék ügyének. Tóbiás nem elég, hogy nem látszik ki a Berényis munkából, még Miki is cseszegeti, amiért Kristóf pont ott van, amikor belép, hiszen magánéletet nem a munkahelyen kell élni. Bagoly mondja. Közben Alíz és Krisztián kettesben vannak otthon, nekivetkőznek hát egy kicsit, de csönget Sári bemutatni a férjét, úgyhogy gyorsan szét kell ugrani.

bk_julius13_2_1.png

Natasa még mindig haragszik az anyjára, ezek szerint tényleg a legjobb családban is történnek komolyabb viták. Még jó, hogy Rudi felvidítja. Eliszogatnak, eldumálgatnak, szavamra, ebből lesz valami, kár, hogy Ádám is becsatlakozik az ivászatba.

bk_julius13_3_1.png

Miki éppen nem részegen bemegy egy kicsit játszani az eszét az irodába, de Juli elég keményen elküldi a jó büdös francba máshol okoskodni, ugyanis elege van abból, hogy a sógor hónapok óta tojik mindenre, úgyhogy, hogy Julit idézzem: ,,Miklós, takarodj!”

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása