Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Snatch 1x09 - Creepers

2017. augusztus 01. 07:21 - Scott Pilgrim

Ezúttal is a múltban indítunk, de most csak a rablást látjuk másik szemszögből: Dwyer telefonál a sofőrnek, aki szállítja az aranyat, hogy minden rendben megy-e, azt válaszolja, hogy igen, majd kirabolják az autót a srácok. Ugrunk a jelenbe, Dwyerék elviszik az aranyat, beszélnek arról is, hogy hova, Charlie pedig hallja. Amint kiteszik a lábukat a lakásból, Charlie kiszedi a halott Bob zsebéből a kulcsot és kiszabadítja magát, és ha már árván maradt, viszi a kutyát is. Közben a csipet-csapat és a nagycsalád összegyűl Normannél, Vic és Al ordítozni kezd egymással, majd Lily lecseszi őket, végül ágyba parancsol mindenkit, mondván, ma mindenki ott marad Normannél. Vic bemegy beszélni Lily-hez, megkérdezve, hogy boldogabb lett volna-e, ha rabló helyett rendes civil állása lett volna. Lily mondja, hogy tudta már az elején, mit vállal, inkább Alberthez menjen békülni, mert neki szüksége lenne egy apára, aki bízik benne. Alhez odamegy Hate ’Em és arról kezd beszélni, hogy az apja mindig egy focis sztoriját mesélte, hogy mennyire büszke volt, amikor belőtt egy gólt. Al azt mondja, ő nem hitte, hogy be fogja lőni, Hate ’Em szerint Vic viszont tudta és egy percig sem kételkedett benne. Közben Charlie hazamegy aludni egyet, mielőtt felkeresné a srácokat.

vlcsnap-error510.png

Másnap betoppan Normanhez Charlie, elmeséli a srácoknak, mi történt vele, és arra jutnak, hogy akkor még visszaszerezhetik végül is az aranyat. Lily szeretné, ha hagynák a francba, de Vic és Albert inkább kidolgoznak egy tervet arra, hogyan fogják visszaszerezni. Elmennek Vic régi raktárához, ahol egy rakás fegyver és kütyü van, meg maszkok, lenyomozzák azt, akinek továbbadják, akiről Dwyerék beszéltek, Billy megszereli Vic régi rablótragacsát, összeszednek minden régi rablócuccot. A terv az, hogy kiderítik, hol kerül átadásra a pénz, lecsapnak, majd meglépnek vele. Csinálnak kamuútleveleket is. Kezdődik az akció, be is parkolnak annak a háznak a közelébe, ahol Dwyer őrzi a pénzt néhány fegyveressel és Windrush-sal. Hate ’Em kikémleli, hány ember jár és hol. Billy egy hangosakat puffanó motorral eltereli az őrök figyelmét, közben Charlie és Norman betör a lakásba. Belopódznak és bepoloskázzák a lakást. Pechjükre amikor távozni próbálnak, az egyik fegyveres bemegy a kamrába, ahol elbújnak, úgyhogy torkon vágják és kloroformmal elaltatják. Csakhogy ahogy Charlie becsukja a kamra ajtaját, kiesik belőle a kilincs. Csak úgy tudnak kijönni a kamrából, ha kirúgják az ajtót, szóval bent ragadnak egy megkötözött fogollyal. Közben lehallgatja a csapat többi része, hogy Ajaccio-ból jön majd egy hajó a liverpooli kikötőbe reggel, és ott kerül majd átadásra a cucc. Viszont bemondja az unalmast az autó. Hate ’Em közben unalmában elkezdett olvasni a fán, amin megfigyel, aztán egy hirtelen neszre leejti a könyvet, ami pont Windrush közelében landol, aki erre gyanút fog. Közben valakinek feltűnik, hogy eltűnt egy ember.

vlcsnap-error491.png

Elindul megkeresni, látja a kiesett kilincset, Normanék közben jelzik, hogy gáz van, be kéne jönni kiszabadítani őket. Vic és Albert fognak két hatalmas géppuskát és elindulnak be szabadítani. Billy erőlködik az autó beindításán, kevés sikerrel, autóval így nem igazán fognak tudni meglépni. Közben a fickó visszateszi a kilincset a helyére nagyon lassan fordítja is el fegyverrel a kezében, az ajtó másik oldalán Norman és Charlie vár feszülten, előbbinek szintén fegyver a kezében. Közben Hate ’Em is becélozza távcsövessel Windrush-t, biztos ami biztos. Kinyitja a fickó az ajtót, Norman lelövi, de őt is eltalálja egy golyó. Hate ’Em pont lelőné Windrush-t, de elhibázza és mást lő le helyette. Vic és Al beérnek Charlie-ékhoz, Al megmenti az apját a még nem teljesen halott fickótól, aki már éppen lőne, amikor Al leszedi a puskával. Kimentik a lakásból. Dwyer közben siettetni kezdi az embereit, hogy menekítsék gyorsan az aranyat. Billy-nek sikerül beindítani az autót. Hate ’Em és Windrush lövöldözik egymásra vakon, hiába. Norman haldoklik. Annyi ereje van viszont még, hogy mikor Windrush észreveszi őket és rálőne Vic-re, akkor a golyó elé veti magát, megmentve Vic-et, Vic rohan, de mivel nem tud hova, Dwyerék furgonjába ugrik be fedezékbe, ahol az aranyat pakolták. Dwyerék figyelmetlenül rázárják a furgont, Windrush-nak se tűnik fel, hogy odabújt, és elhajtanak vele. Billy követni kezdi az autót motorral, a többiek követik az autójukkal. Egy kanyarnál Vic nekirepül a furgon oldalának, az ütéstől eszméletét veszti. Ezzel pedig vége.

Címkék: blöff snatch
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása