Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8471-8472. rész

2017. július 27. 10:00 - Gillotte

Peti Esztergomban forgat, s habár már Pál találkozott élete régi szerelmével, Peti mégis megkéri őket, hogy játsszák el, hogy most találkoznak. Hát ingyé’ tényleg nem jutnak színészek végülis. Már nekem kínos a dolog, úgyhogy még jó, hogy megérkezik Natasa, hogy még kínosabbá tegye ezt az egészet. Persze először elkezd hadoválni arról, hogy a KisSzék miatt jött, de aztán csak kinyögi, hogy szerelmes Petibe.

bk_julius4_1_1.png

Bedöglött a nyugger-járgány, Vilinek meg kéne emelnie, hogy meg tudja szerelni, megkéri hát az arra járó Bandit, még egy sört is ígér neki, de a srác bunkón visszautasítja, nem ér rá. Mire Bandi hazaér, egy volt osztálytársával találja szemben magát, akit Miki hozott fel Keszthelyről, hogy Bandi mellett tanúskodhasson. Bandi tudja jól, hogy ez a Lali gyerek nem láthatott semmit, úgyhogy hamis tanú, és mivel történetesen ugyanúgy utálta a gimiben azt a Norbi gyereket akinek balhéja volt Bandival, így nem esik nehezére bekamuzni, hogy mit látott. Bandi elmegy átgondolni a dolgot, és Lali gyerek már át is veszi az első húszezrest Mikitől a szolgálataiért. Lehet, hogy egyetlen tanú nem lesz elég, ugyanis eközben Ábel ügyvéd felkeresi Vilit, hogy elbeszélgessen vele a Banditól kapott pofonról.

bk_julius4_2_1.png

Ági teljesen összecsinálja magát a lift mellett látott sakkfigura és az Ulm-os kép láttán, de persze mire Attila lemegy megnézni, már nincs ott. Attila nem tud hinni Áginak, szerinte csak a stressz az oka, és képzeleg, de Liza és Ági tudják, hogy a Herr él. Azt rebesgetik, hogy az Ágit játszó Gubík Ágnes kevesebbet lesz a sorozatban, lehet, hogy egy időre a diliházban fog kikötni.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása