Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8467-8468. rész

2017. július 25. 10:00 - Gillotte

Kristóf és Alíz győzködi Tóbiást, hogy márpedig nekik kell Zsófi lakása, hogy Kristóf húga elhiggye, hogy csak ketten élnek szerelemben. Tóbiás ugyebár a Herr miatt nem tudja odaadni a lakást, úgyhogy csak azt tudja mondani, hogy az egy lakás, nem színház, oldják meg máshogy. Laci előtt is magyarázkodhat, ugyanis a Herr bevásárló listája alapján nézelődik a kisboltban, így vesz whiskeyt, szalonnát, és mindenféle olyat, amiről Laci jól tudja, hogy nem Tóbiás ízlése. Tóbikám, azért lehetett volna annyi eszed, hogy egy sarokkal arrébb mész vásárolni a Herrnek. Tóbiás annyira nem bírja a nyomást, hogy végül elmondja Kristófnak, hogy valójában a Herr miatt nem tudja odaadni nekik a lakást. Eközben a Herr rendíthetetlenül tervez, s sakkbábukkal üzen nekünk: a királyé s a királynő hamarosan újra együtt lesznek!

bk_junius30_1_1.png

Alíz nagyon megadja a módját a bankba menésnek, jól kiöltözik, hátha úgy nagyobb eséllyel kapnak hitelt Kristóffal. Krisztiánnál kezd betelni a hócipő ezzel a kamu házassággal, sőt, az sem teljesen tetszetős neki, hogy Alíz nevén lesz Zsolt lakása.

bk_junius30_2_1.png

Emília nagyon maga alá kerül a Félixszel való szakítás miatt, és Natasa vigasztalását is bántásnak veszi. Másnap Natasa azt hiszi, hogy ő bántotta meg az anyját, Emília azt hiszi, ő bántotta meg a lányát, úgyhogy mennek pár felesleges kört, de vesznek egymásnak parfümöt, és kibékülnek, mint mindig.

bk_junius30_3_1.png

Juli nem bírja egyedül a sok munkát így, hogy Miki egy szó nélkül elhúzott, úgyhogy keres maga mellé egy titkárt. Az első interjúalany egy többdiplomás kislány, aki túl sokat okoskodik, úgyhogy nem ő a nyerő. A második jelölt jelentkezik némi építőipari tapasztalattal targoncázás terén, de a titkári munkára ő sem ideális. A harmadik jelölt egy fiatal srác, igen ígéretes jelölt, éppen ezért nem tetszik Attilának, mert nehogymár Juli itt rámozduljon a fiatalra, arról nem is beszélve, hogy a srác motivációs levelében van egy halom helyesírási hiba. Juli elsiklana efölött, de Attila inkább azt javasolja, hogy lehetne ő Juli titkára.

bk_junius30_4_1.png

Ági és Liza retteg attól, hogy rájuk bukkan a Herr, úgyhogy Ági bejelenti a rendőrségen, hogy a volt férje él, de mivel előzőleg azonosította a hullaházban, így holtakkal nem áll módjukban foglalkozni. Ott a pont.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása