Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8465-8466. rész

2017. július 21. 11:47 - Gillotte

A Herr nagyon be van pöccenve Tóbiásra, amiért hamisan tanúzott Ági javára, úgyhogy Tóbiásnak most szépen át kell mennie csicskába, és teljesíteni a Herr összes óhaját, különben hamar a börtönben találhatja magát hamis tanúzás miatt. S hogy mi a teendő? A Herr Zsófi lakásában szándékozik lakni, és egyáltalán nem érdekli, hogy Kristóf és Alíz oda akar költözni, hogy egy párnak tűnjön, Tóbiás így találhat ki mindenféle kamut nekik.

bk_junius29_1_1.png

Hiába a kemény vallatás, Brigitta tagadja, hogy a Herr élne, vagy hogy mérgezte volna Ágit. Mit van mit tenni, elengedik a nőt, és Attila megvallja Áginak, hogy ő azért nincs róla meggyőződve, hogy Liza tényleg látta a Herrt. A lány azonban állítja, hogy nem hülye, és tudja, kit látott, úgyhogy Ági hisz neki, Attila pedig azzal biztatja őket, hogy náluk a Mátyás király téren biztonságban vannak. Brigitta közben a Herr kezébe nyomja a maradék mérget, mondván, ő kiszáll, de azt még elmondja, hogy Ágiék átcuccoltak a Mátyás király térre, ami épp kapóra jön a Herrnek. Mit tud tenni, kifizeti Brigittának az egész megbeszélt összeget, hiába szállt ki a meló felénél, ugyanis Brigitta tenne róla fél összeg esetén, hogy Ági tudjon mindenről.

bk_junius29_2_1.png

Novák végez Bandi kiosztásával a kisboltban, de Ábel ügyvéd még látja, amint Laci berak az egyik fiókba egy memóriakártyát, amit mutogatott Bandinak, ugyanis azon van a felvétel amin felpofozza Vilit. Ábel szép almák ürügyén megszabadul Lacitól, és gyorsan kilopja a fiókból a memóriakártyát, elmegy vele – feltételezhetően lemásolni – majd visszacsempészi a fiókba, míg Laci a raktárban van.

bk_junius29_3_1.png

Félix nehezményezi, hogy négy festményből csak három lett meg, és tudni véli, hogy Rudinál maradt a negyedik. Természetesen a ház udvarának közepén beszélik meg ezt, meg nosztalgiáznak a szerbiai csempész-sztoriról, feketepiaci vásárlásokról, arról, hogy Milán is belekeveredett, és ezt Emília nyilván meghallja, úgyhogy szakít Félixszel, mert már sokszor hazudott neki.

bk_junius29_4.png

Tóbiás érthetően nincs jó kedvében, a nászút sem izgatja, bár ez a téma többeknek böki a csőrét, így Krisztiánnak is, akinek elege van már ebből a férj-feleség dologból. Nyugi, ez is lemegy majd, aztán mindenki elfelejt – beleértve minket is.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RTB 2017.07.24. 23:17:46

Elég lemondó hangulatban ért véget a poszt :(

Gillotte 2017.07.25. 09:16:40

@RTB: Bocsi, csak kaptam olyan észrevételt, hogy felesleges részeket is beleírok, úgyhogy gondoltam, legyen neki gyereknap, rövidre fogtam.
süti beállítások módosítása