Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8461-8462. rész

2017. július 17. 10:00 - Gillotte

Bandi rettentően duzzog, de Miki unszolására bocsánatot kér Vilitől, amiért megpofozta, majd elrohan dühöngeni. Amint lehetősége van rá, számon is kéri Mikit, amiért ilyen kínos helyzetbe hozta, pláne, hogy csak Mikit próbálta védeni, hiszen Vilibá osztotta az észt arról, hogy Miki milyen részeg. Ráadásul ugye pár hete Zsuzsát is szidta, úgyhogy ezt nem lehetett annyiban hagyni. Miki most érti meg, hogy Bandinak komoly gondjai vannak, ha hetekig érlel ilyeneket. Elmondja Nórának az észrevételét, úgyhogy megállapodnak abban, hogy nem terjesztik a pofon hírét, mert ha erre rámegy Ábel ügyvéd, Bandi hiába pofozkodik. Miki továbbra is azon a véleményen van, hogy Bandi ügyét csak egy hamis tanú oldhatja meg, úgyhogy valószínűleg ebben az ügyben el is húz, és Julira hagyja a Berényi Kft-t dolgait amíg ő távol van.

bk_junius27_1_1.png

Milán teljesen kétségbe esik, amiért Luca most még jobban haragszik rá, és most már Rudira is. Rudi kitalálja, hogy adjanak szerenádot, ő gitározik, Milán pedig énekel, mégpedig így ,,egy szép nyári éjszakán, zörgünk Luca ablakán, ajtód előtt áll Milán, gyerünk Luca, nézz ki rám!” Egész jól tolja Milán, de Lucának ez nem elég a megbocsátáshoz – de azért csak mi, nézők látjuk rajta, hogy cukinak tartja a szerenádot. Rudi másnap átmegy a lányhoz bocsánatkéréssel próbálkozni, ami sikerül is, és még arra is sikerül rávenni a lányt, hogy beszéljen Milánnal. Ez a beszélgetés pedig olyan jól sikerül, hogy még össze is csókolóznak!

bk_junius27_2_1.png

Attila megmutatja Áginak a nyomkövető appot, amivel a tableten lehet nézegetni, hogy merre jár épp Brigitta. Ági követi, és nézi amint Brigitta olvasgat egy padon. Semmi nem történik, úgyhogy nem bírja türelemmel Ági, inkább elmegy. Még jó, hogy Liza követi az anyját, úgyhogy látja, ami az után történik, hogy Ági elmegy: Brigittához odalép egy kalapos, lila sálas, botos férfi: régi barátunk, a Herr.

bk_junius27_3_1.png

Petire hatnak Natasa szavai, úgyhogy előadja Hannának, hogy elég fontos neki a filmje, úgyhogy annak ellenére, hogy a lány itt van, ő inkább törődne a filmjével. Szerencséjére Hanna megérti, és nem haragszik rá.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása