Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8457-8458. rész

2017. július 16. 10:00 - Gillotte

Felvirradt a nagy nap, Alíz és Kristóf esküvője, és a Berényi Víz megnyitója is ma van, te jó ég, hogy fog ennyi minden beleférni egy részbe! Már eldőlt, hogy ki megy hova, Bözsi az esküvőre, Vili a megnyitóra, Novákék pedig otthon nézik köntösben a sorozatot, egészen addig, míg Tóbiás értük nem megy, és el nem rángatja őket az esküvőre, hisz márpedig oda tömeg kell! Berényiéknél mindenki Mikit várja, hogy indulhassanak Pusztaszemerére a megnyitóra, de Miki totál részegen dülöngél otthon, a nyomorult fel sem fogja Attila sms-ét. Nem várnak tovább, úgyhogy Petivel, a kameramannal kiegészülve útnak indulnak, és hamar odaérnek a megnyitó színhelyére, közben folyamatosan hívogatják Mikit, aki semmire nem reagál. Juli elkezdi mondani a megnyitó beszédet, amikor Vilibácsi megérkezik Miki kocsijával, és kitámogatja Mikit az autóból, de rögtön látja, hogy nem alkalmas az időpont, úgyhogy hiába vitatkozik Miki (,,de hát a kft én vagyok!” – és egyebek) az ocsmány viselkedésére hivatkozva visszateszi inkább a kocsiba, majd beszélget a többiekkel. Emília látja Bandin, hogy eldurran az agya, levágja a sört az asztalra, és ökölbe szorított kézzel menetel Vili felé. ,,Nem kéne annyit kavarni, öreg, ne is tagadd, hogy szidtad az anyámat!” – mondja neki. Vili márpedig tagad, úgyhogy Bandi akkora pofont ad neki, hogy a fal adja a másikat.

bk_junius23_1.png

Alízék már az esküvő helyszínén vannak, ami végül nem a parkban lesz, mert a sógornő Sári szerint az túl snassz, úgyhogy kibérelt valami helyet. Közben lesben áll, és amint Krisztián és Alíz, vagy épp Kristóf és Tóbiás közelebb kerül egymáshoz, már látszik az arcán, hogy gondol valamit. Pedig Alíz igazán megtesz mindent a siker érdekében, még Kristóf vezetéknevét is átveszi. Kezdődik a ceremónia, Rudi húzza a talpalávalót a gitáron, elkezdi játszani a nászindulót, de Krisztián szúrós pillantása láttán belekezd inkább valami másba. Pár perccel később Asztalos Kristóf, és Asztalosné Fekete Alíz házastársak, úgyhogy váltanak egy nagyon szerencsétlen hitvesi csókot. Nem tudom, ezen a részen miért voltak úgy meglepve, hisz várható volt.

bk_junius23_2.png

Hanna sóhajtozva sorolja, hogy mi minden hiányzik neki otthonról, többek közt a lángos. Jaj, Hanna, ne játszd már az eszed, pár hetet távol vagy, és már úgy csinálsz, mint valami külföldi magyar, jó, hogy akcentusod nincs… Hanna átmegy Natasához bizonytalankodni, hogy talán jobb lenne, ha hazaköltözne, mert mi van, ha a távolság és az idő, míg Peti Magyarországon van a filmje miatt kicsinálja őket. Hát akkor ez bizony ennyit ért…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása