Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Snatch 1x07 - Coming Home To Roost

2017. július 14. 15:00 - Scott Pilgrim

Ezúttal hat nappal korábban indítunk. Egy markolóautó túrja a földet, amikor egyszer csak rábukkan az aranyrögökre, amiből azóta már kád lett. Ugrunk a jelenbe, Vic éppen dühös, mert szerinte jól rajtakapta a nejét az öreggel. Lily viszont dühös, mert hát mit keres kint és miért nem húzza le rendesen a büntetését, ki is vonul a beszélgetésből shamingelve. Az öreg elmondja neki, hogy Bob Fink utánuk kajtat, és kicsit legyen már támogatóbb a feleségével, Vic kissé agresszívan reagál, majd elmegy egy gőzkieresztő sétára. Billy közben elmegy a romákhoz, hogy alakítsák már vissza az aranykádat aranyrudakká. Azt mondják, oké, egy feltétellel, és a drámaiság kedvéért most még nem árulják el az írók, mert ugrunk is rögtön Alhez, aki hazasietett az anyjához Chloe-val. Az anyja elmondja, hogy az apja megszökött az arany miatt, de nem mondhatja el neki, hogy nála van, sőt, tüntesse el ki időre az utcáról. Al elindul, Chloe ottmarad, és Lily-től kap egy anyai szúrósan nézést, hogy vigyázzon a fiára. Charlie-t közben megtalálja a hétvégi házban az inasuk seggrészegen az asztalon fekve, mivel havi egyszer ott jár. Közben kiderül, hogy a Flying Squad tényleg Dwyer emberei, ő nagyon megszorongatná Bob tökeit, de a felettese azt mondja, hagyja, fókuszáljon Vic-re.

vlcsnap-2017-07-11-00h13m55s117.png

Charlie-t az inas megpróbálja visszavinni a városba, de részegen kiszáll egy ponton az autóból és elindul magára. Kiderül az is, mit akar Dean bá Billy-től cserébe: hogy beszélgessen el a nővel, akinek odaígérték az apját és aki miatt megölték. Billy nem túl boldog tőle.  Charlie bemegy egy kocsmába, ahol részegen eldicsekszik mindenkinek a rablásukkal, valaki még szelfizik is vele. Billy nem igazán akar beszélni az apja kvázi gyilkosával, aki éppen haldoklik amúgy, hiába győzködi Lotti. Viszont így nem fogják visszaolvasztani a kádat. Charlie beül egy csajjal egy autóba, ahol már várja pisztollyal Bob, mert ez egy csapda volt, a csaj pedig beszervezett. Al meg elmegy egy kocsmába egy kis értelmet beszélni a részeg apja fejébe, de aztán az apja csak mégjobban felhúzza, ezért faképnél hagyná, de amint kiérne az utcára, megpillant két gyanúsan járőröző Flying Squadost. Felhívja az anyját, hogy ki kell juttatniuk a kocsmából az öreg Vic-et. Chloe és Lily részeg prostinak álcázva magukat lefoglalják a rendőröket, Vic közben a hátsó kijáraton próbálja menekíteni az apjáékat, amikor a toronyból altatólövedékeket kapnak, mármint csak Hate ’Em és Vic. Vic kiszúrja, hogy aki lő, az egy Eddie nevű fickó, szóval valószínű Al keze van a dologban, Al lazán berakja egy furgonba az elkábuló apját. Al elhajt, viszont Hate ’Em ottmarad, dülöngél, a két Flying Squadosnak feltűnik, látják az elhajtó fúrgont, kiugranak az autóból, utána rohannak, de késő, közben Hate ’Em beleesik egy kukába.

vlcsnap-2017-07-11-00h14m11s761.png

Visszamegy a két nyomozó az autóhoz, de látják, hogy ki vannak szúrva a kerekei. Vic egy sufniban tér magához zsákkal a fején, Al lekapja a zsákot, Vic dühös, de Lily mégdühösebb. Közli vele, hogy ott marad megkötözve, amíg nem növeszt agyat vagy lelkiismeretet. Billy végül ráveszi magát, hogy beszéljen az asszsonnyal, aki elmondja, az apja azért halt meg, mert ő nem tudott olvasni, előző este küldött neki búcsúüzenetet, hogy elhagyja, mert szereti Billy anyját, de ő nem tudta elolvasni, azt hitte, hogy megcsalja, és tévedésből ölték meg Billy apját. El akarta ezt mondani, hogy könnyítsen a lelkén. Bob az otthonában megkötözve tartja Charlie-t és fenyegeti. Dywert lecseszi a főnöke, amiért hagyták Vic-et meglépni. Norm hátramegy megitatni Vic-et, amíg Lily alszik. Vic az aranyról beszél, hogy vissza kellene szereznie, és jóvátenne mindent, Norm beveszi az önsajnáltatást és elengedi. Chloe ledealeli Nas Stone-t, aki megvenné az összes maradék aranyat és Londonba jön. Al örül, aztán megtudja, hogy meglépett az apja, és dühös lesz. Közben az apja az utcán kóborol, kiszalad egy autó elé, és az autót pont Bob vezeti, ütköznek, de Vic simán felpattan. Ráfogja Bob a fegyvert, elmondja, azért dobta fel, mert nem tisztelték eléggé, a Flying Squadosok meg úgy tettek, mintha kedvelnék. Végül Bobnak leesik, hogy Vic-nek fogalma sincs, hogy a fiánál van az arany, úgyhogy elmondja neki, majd visszaül az autójába és elhajt.

Címkék: blöff snatch
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása