Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Fear The Walking Dead 3x08 - Kiborul a bili

2017. július 14. 09:01 - sixx

vlcsnap-00001_23.png

Jó, sejthető volt, hogy nem abba a mayhembe cseppenünk vissza, amivel vége lett az előző résznek, a frissen okádó és a halál szelétől megcsapott Nickkel, de akkor is erős váltás, hogy a sivatagban kóválygó, a szögesdróthatárzárkerítésen rés után kutató Oféliával kezdünk Aki a nyitójelenetben még faszán néz ki, és vize is van, de ennek hamar vége szakad, mármint az idillnek, mert lőnek rá, menekül, elesik, bújik, kést ránt, belát, eldob, a puska mindig jobb, mint a kés, ez a lényeg. A puska másik végén Jeremiah, aki csak akkor enyhül meg kissé, amikor Ofélia megszólal, és amerikainak bizonyul. Ettől még képes otthagyni a kősivatagban meghalni, mert a magafajták, mondja, a barna emberek, azok nem kellenek a farmra.

Ofélia megy tovább és elkezd szépen haldokolni, elhányja a hátizsákját, majd lefekszik a földre, és le akar vetkőzni, és a földbe belebújni, de megjelenik neki Daniel apja, és a látomás aszongya, ne vetkőzz, lányom! Ez egyébként egy pompás életvezetési tanács is az ember 14 éves lánynak, csak mondom. Ofélia a látomás után megmenekül, Walker jön lovon, és elviszi magával, lefürdeti, megeteti, és közben kedvesen néz rá. Ofélia meg befonja a haját, mert hát ez a minimum. Na, ugrunk a jelenbe, ahol Ofélia menekülne, de Madison utoléri, rátöri az ablakot, kirángatja az autóból és megveri kicsit.

Másnap van, reggel, a farmon elég szar a hangulat, a milícia tagjai ugye kevés kivétellel mind halottak, aki nem, az haldoklik, például Nick. Oféliából Madison kiverte hogy a kávéba kevert be valami port, attól lett szarul mindenki, de azt nem, hogy pontosan mit, mert nem tudja. Sebaj, Madison bebassza egy Hummerbe, és irány Walkerék. Ott kiszállás, Ofélia fejéhez fegyver fogás, mondjad gyorsan, mi baja a fiamnak, vagy megölöm. Athrax, az. Nincs ellenszer, ha erős, túlél. Madison összeomlik, de Walker respektálja, és elereszti, mert rokonlélek. Ofélia marad. Madison haza, Anthrax, imádkozzunk erősen.

vlcsnap-00013_22.png

Közjáték: Strand! Nem ették meg a zombik! Rálel a hajóra a parton! Tele zombival! Legyűri mindet, elővesz egy pezsgőt, felvesz egy fehér szmokingkabátot, és iszik, mert az úr a pokolban is az. Aztán rádiózik egy orosz kozmonautával, aki aszongya, a járvány világméretű szóval ő ott ragadt fent, Strand meg tartson ki. Ő meg erre felszerelkezik, felgyújtja a hajót, és elindul az USA felé. Gyalog.

A farmon Nick habosat okád, de nem hal meg egyelőre, sőt, jobban lesz, és el is ereszti Jake, aminek az a kézzelfogható eredménye, hogy Jake és Alicia, aki az indiánok nagy barátja lett közben, az anyjukkal beszélget egy sort, és kiderül, hogy a muter a) szarik a farmra, b) szarik az indiánokra, c) CSALÁD, d) annak idején lelőtte az apját, mert az anyját bántalmazta. És ettől a két gyerek nagyon kiakad, LELŐTTED A NAGYFATERT BAZDMEG, Nicknek meg eszébe jut valami, és felmegy a kis házába, ahol Jeremiah annak idején a földet lőtte nagy erőkkel ittasan. Felszaggatja a padlódeszkát, és talál egy koponyát, amivel az azóta megint részeg Jeremiah-hoz megy, beszéljünk, baszki.

vlcsnap-00022_18.png

Na, az van, hogy annak idején Walker apja meg nagybátyja pár indián haverjával a farmon randalírozott, Jeremiah meg a három alapító tag meg szépen lelőtte őket a gecibe. És a maradványokat eltemette a kis ház alá. Szóval ez a konfliktus lényege. A föld azé, akinek nagyobb a fegyvere, kérem szépen, az indiánok meg kapják be, kb. ennyi Jeremiah hitvallása, aki ere a részre egy igazán hitvány gyökér lett, de jól áll neki. Közben Madisonék kitalálják, hogy azzal lehet zsarolni Walkert, ha az ősei csontjait elrabolják tőle, és elmennek a benzinkútra lenyúlni az átmeneti temetőként funkcionáló lakókocsit. Sikerül.

vlcsnap-00026_14.png

Másnap Walkerék a farmhoz mennek testületileg, Madison meg tárgyal velük, mert az iskolai pályaválasztói karrier erre feljogosítja. Walker a béke akadályénak Jeremiah Ottót tekinti. Beesteledik, Madison felmegy Jeremiah házába és aszongya neki, hogy az van, hogy itt egy pisztoly, és tessen öngyilkos lenni, mert ha nem, akkor az egész farm oda, de így megúszhatjuk. Jeremiah erre nem nagyon hajlik, de mire annyit mondhatna, hogy megvásárolt utazási jogosultság vizuális megjelenítése, Nick és Alicia is megjelenik, előbbi meg szépen fejbe lövi. Mit a muter a nagyfatert, értem a motívumot. Anyu kizavarja őket a házból, a fegyvert úgy helyezi el, mintha Jeremiah öngyi lett volna, és széttárt karokkal várja Troyt és Jake-et, berúgott, lelőtte magát, nahát.

És Madison másnap hajnalban egy kis táskában elviszi Walkernek Jeremiah fejét, aki bólint, és ezzel kitör a béke. Folytatás szeptember 11, tessek visszajönni, érdemes lesz.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Important roll 2017.07.14. 10:56:18

"Ez egyébként egy pompás életvezetési tanács is az ember 14 éves lánynak, csak mondom."
De Ofelia már rég nem 14, szóval nyugodtan vetkőzzön.
süti beállítások módosítása