Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8447-8448. rész

2017. július 08. 09:00 - Gillotte

Mielőtt Zsófi lelép Rómába, elrendez mindent maga mögött, így elmegy Gigihez, és elmondja, hogy amennyiben a nő megígéri, hogy elmegy kezeltetni magát, nem jelenti fel. Gigi nyilván megígéri, aztán ki tudja. Zsófi ezután Tóbiáshoz megy, és felajánlja neki a galériapénzt amit Gigitől kapott, de Tóbiás jófej, és nem fogadja el, hisz Zsófinak nagyobb szüksége van rá. Tóbiás elbúcsúzik a fiától, hát nem mondom, hogy nem bőgtem el magam, igazi könnyekkel nyomta Tóbiás! Zsófinak már nincs más dolga, mint részt venni a búcsúbulin, amit Hanna szervez neki. Mindenkitől elbúcsúzik, elássák a csatabárdot Mikivel is, Ádámmal is, pezsgő, koccintás, könnyek, Isten veled Zsófi! Boldog élet rád csak az X faktorban vár!

bk_junius16_1_1.png

Mivel Bandi és Emília közt előkerült az András téma, Bandi róla kérdezgeti Mikit is, milyen testvérek voltak, megviselt-e a halála, és egyebek, de mint tudjuk, Mikit érzékenyen érinti a téma, úgyhogy inkább hanyagolja. Átmegy inkább Nórához, aki szerint Mikinek csak lelkiismeret furdalása van András halála miatt, de nem meri elmondani Bandinak, mert fél, hogy megutálja. Miki persze tagad, mert ő nem tehet András halálról, és hát igazából tényleg nem.

bk_junius16_2_1.png

Ági teljesen ki van ütve, alig lát, csak foltokat, azt mégis érzékeli, hogy egy botos, kalapos férfi járkál körülötte a nappaliban, de pillanatok alatt visszaájul. Nyilván a Herr az, csak nem értem, hogy ha bosszú így meg úgy, miért nem fojtja meg Ágit, vagy valami.

bk_junius16_3_1.png

Natasa teljesen összetörik annak láttán, hogy Hanna mégis megjelenik Peti buliján, nem erről volt szó. Hanna érzi, hogy Peti nincs elájulva attól, hogy ott van, de a srác kidumálja magát, mert milyen lenne már, ha megmondaná, hogy pont előtte fél órával döntött amellett, hogy Natasával szeretne lenni.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása