Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Időről időre 1x12 - Múlik az idő

2017. június 29. 11:00 - Scott Pilgrim

John reggeliben betoppan egy kocsmába. Közben látjuk a tévében, hogy megtalálták Brooke holttestét Griffiné után és nyomoznak. Danielle hozzáfér a város összes megfigyelőkamerájához és hamar bemérik a kocsmánál, ahova bement John. HGW hamar ott is terem, John menekülne, de hamar elfogják, megbilincselik és elviszik. HGW a jelenben hagyja Johnt, a kormány fogja gondját viselni egy cellában, míg HGW visszamegy a saját korába. Látszólag minden lezárult, már csak a könnyes búcsú marad hátra HGW és Jane között. Jane megjegyzi, hogy nem is randiztak. HGW mondja, hogy reggelik maradhat, Jane-nek mondjuk dolgoznia kell. De elhívja a múzeum megnyitóra, onnan meg majd lelépnek, reggel meg HGW visszamegy. Jane elmegy a fogadásra és izgul, mert a múzeum támogatói is ott lesznek a megnyitón és a fogadáson. Közben John megérkezik a helyre, ahonnan helikopterrel viszik majd a szupertitkos börtönébe. Csakhogy amikor magára hagyják az egyik őrrel, kiszabadítja magát és megöli őt, majd elintézi a helikoptervezetőt, felrúgja Danielle-t és megszökik. HGW elmegy a megnyitóra, találkoznak Jane-nel. A főtámogató szeretné megnézni megnyitó előtt még utoljára a kiállítást, Jane elmegy vele. HGW magára marad, odamegy hozzá egy szőke nő dumálni, amikor látja, hogy int neki Jane kollégája. Odamegy, érdeklődni kezd Johnról, mert bejön neki, majd elejti, hogy egy perce dumált vele, kérdezte, merre van Jane és útba igazította. HGW-ben látványosan meghűl a vér. Elrohan gyorsan, látja Jane-t, de ott terem John, aki elkapja Jane-t és hasba szúrja. Jane vérzik, HGW zokog. 

vlcsnap-2017-06-22-05h13m35s503.png

Jane halott. A rendőrök letartóztatják és a kulcsos gyilkosságokkal is megvádolják. Így már nem tudja Danielle a szupertitkos börtönbe vinni. HGW össze van törve és magát okolja. Vissza akar menni az időbe. Vanessa és Danielle próbálják lebeszélni róla, mondván, összekutyulja majd az idővonalat, de HGW hajthatatlan. Úgyhogy Danielle fegyvert fog rá. HGW-t nem hatja megy, hat órát visszamegy az időben. Viszont nem hat órával megy vissza, hanem csak egy órával, így csak egy órája maradt. Hívja Danielle-t, figyelmezteti, de hiába. John megszökik újra. HGW berohan, de a biztonságiak feltartják, hogy igazolja magát. A szőke nő pasija kimegy hátul cigizni, nyitva hagyva a hátsó bejáratot, John megöli. Jane megmutatja a kiállítást nyitás előtt újra a nőnek. HGW még mindig a biztonságiakkal vacakol. Jane kollégája segít neki, gyorsan Jane után ered. Jane kollégája utána, HGW közli, hogy Jane veszélyben van, szóljon a biztonságiaknak, valaki meg akarja ölni. Rohan Jane-ért, de megint akkor ér oda, amikor John már elfogta. HGW ismét elkésik, Jane újra meghal. HGW nekiugrik Johnnak és szétveri, majd felismeri az öltönyt rajta és rájön, kin volt. Gyorsan rohan visszamenni újra az időben, Danielle útját állja újra, mondván, hogy torzulást fedezett fel a mindenféle mérésekben, áltudományos mámbó-dzsámbó, baj lehet, ha visszamegy. Most sem sikerül meggyőznie HGW-t és visszamegy az időben. 

vlcsnap-2017-06-22-05h13m44s731.png

Kezdődik minden elölről, de Vanessa-nak feltűnik, hogy véres HGW keze, bemegy az időgéphez és látja, hogy éppen használva volt. HGW közben bejut a fogadásra, ráveszi a zakós fickót, hogy ne menjen ki cigizni. Kimegy a hátsó ajtón egy üveggel, hogy bevárja Johnt. Dulakodni kezdenek, John nyer, bemegy, bezáródik a hátsó bejárat. HGW besiet a főbejáraton, odasiet Jane-hez, pont ott, ahol meghalt, elmagyarázza neki a szituációt, és hogy le kell lépniük. Ott terem John, HGW dulakodni kezd vele, mondja Jane-nek, hogy meneküljön, de ő nem menekül, hanem végignézi a dolgot. John már éppen megszúrná HGW-t, amikor eldörren egy lövés. Vanessa az és lelőtte hátulról Johnt. HGW meggyőződik róla, hogy John halott. Vanessa mondja, hogy el kell tűnniük onnan. Kicsit később Danielle közli velük, hogy mindent elsikált már, senki nem fog rájuk gyanakodni. HGW megigéri, hogy ha visszaért, akkor szétszereli az időgépet. HGW pedig azonnal indulna is vissza, minél előbb, annál jobb. Elbúcsúzik Vanessa-tól. Jane-től nagyon könnyes búcsút vesz és elindul. Itt akár véget is érhetne, csakhogy nem a múltba érkezik meg, hanem Vanessa villájába. Éjszaka van, a villa meg teljesen üres, se bútor, se semmi sehol. Kimegy az utcára, és azzal szembesül, hogy a jövőbe érkezett. 2021: John él és virul, az Utópia-projektet sikerre vitte, kitört a harmadik világháború és John fegyvereivel harcol Amerika. Visszamegy az időgéphez, John már várja, nem halt meg, mert orvosi csoda, Vanessa halott, Jane nem, de „van, ami rosszabb a halálnál.” Szóval ez lett volna az alapállás, ha nem kaszálták volna el a sorozatot egy évad után. Viszont ezzel vége a sorozatnak.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása