Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8439-8440. rész

2017. június 29. 12:00 - Gillotte

Eldurvulnak a dolgok, Gigi az erkélyen van, és azzal fenyegetőzik, hogy kiugrik Bencével, ha Ádám nem lesz a szerető férje és a gyerek apukája. Ádám mit tud csinálni, rámondja, persze, apa leszek és férj, csak ne ugorj ki a gyerekkel! Gigi hamar lenyugszik, Bencét lefektetik aludni, úgyhogy jöhet a romantika. Míg Gigi fürdővizet enged, Ádám gyorsan küld egy sms-t Zsófinak, hogy Bence rendben van. Kár, hogy Gigi meglátja, úgyhogy újra bezárja a szobaajtót, és ráparancsol Ádámra, hogy márpedig mi egy család leszünk, ha beledöglesz, akkor is! Zsófiék dörömbölnek az ajtón, Ádám a fotelbe löki a hisztérika Gigit, beengedi Zsófiékat, Zsófi kitépi Gigi kezéből a kulcsot, és aggódó anyaként berohan Bencéhez. Kár, hogy akkor nem aggódtál, mikor utazgatni kellett.

bk_junius12_1.png

Peti beküldi Rudit a KisSzékbe, hogy Natasa ne legyen egyedül, és milyen jól teszi: valami barom megtámadja Natasát, eltöltene vele két jó percet, még jó, hogy Rudi meghallja Natasa sikítozását, és falnak vágja a bunkót. Miután Natasa megnyugszik Rudi mutat neki pár mozdulatot, amivel ki tudja védeni a bunkókat, de a végén inkább táncikálnak, és Peti ezt látván nem boldog, hogy más férfi nyúl Natasához. Felajánlja Natasának, hogy eljárhatnának ketten egy önvédelmi tanfolyamra, milyen jó lesz. Natasa persze, hogy belemegy, ketten, Petivel, bárhová!

bk_junius12_2.png

Nóra kap egy fülest, hogy a bírónő nem szereti, ha a vádlott pattog és beszól a tanúnak, úgyhogy Bandi bajban van. Megkéri Mikit, hogy győzze meg arról, hogy muszáj részleteznie mit tettek vele a fiúvécében, különben sokkal durvább dolgok fognak vele történni a börtönben. Miki hiába próbálkozik, Bandi nem hajlandó részletezni a történteket, úgyhogy Miki felvezeti Nórának a B tervet: le kell fizetni valakit, hogy tanúskodjon. Hát gratulálok, ez volt képes kijönni a kopasz fejedből?! Természetesen Nórának sem tetszik az ötlet. Miki tanácstalanul tér haza, és nyúl a whiskeyhez válaszokat remélvén, ám válaszok helyett csak András fényképét bámulja, ahogy Bandi is tette már ebben a részben. Bámuljuk hát mi is Andrást!

bk_junius12_3.png

Laci és Gizi úgy durcáznak és olyan mérgesek Bözsiékre amiért kamuznak össze-vissza, hogy Alíz átmegy, és elmondja nekik, hogy valójában összeházasodnak Kristóffal, érdekből. Elég hosszú az a rész, hogy Novákék puffognak, mindenki érdekében inkább átugrom, a lényeg az, hogy nem sikerül kibékülni, mert Novák szerint a barátok sosem hazudnak egymásnak. Laci és Alíz mióta barátok?! Krisztián szerint le kell szarni, mit mond Novák, és nagyon egyetértek vele!

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.07.04. 15:19:42

Gyerekek ha van valami számlaszámotok, küldeném rá rendesen, ha több BK hogyvolt nem lesz.
Lapozok lapozok és csak BK bmg, kicsit húzós ám.

Gillotte 2017.07.04. 21:39:27

@Dogla: Rendesek vagytok, nem mondom, hogy nem hatna rám ösztönzőleg némi juttatás -
még ha nem is így értendő. Egyébként az én saram, hogy ömlesztve van, sokat túlóráztam, úgyhogy lemaradtam vele, de kicsit tartsatok ki, aztán már tényleg csak napi egy lesz!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.07.04. 22:48:50

@Dogla:
Dobjuk össze.
@Gillotte:
Azért annyira nem erőltetted meg magad :)
Vagy tényleg 10 mondattal lelehet tudni egy részt ?
Én komolyan bele csempésznék néhány sort aminek nulla köze van a BK-hoz.
Lehet észre se veszik, és még élveznéd is.

Ötletet nem adok mert túl beteg lenne :)

Gillotte 2017.07.04. 22:52:42

@szociál: 10 mondat?! Mit akarsz, négy bekezdés! :D Pedig még a fárasztó részeket is megemlítem, mert még képesek felhozni később...
Amúgy az nem hülyeség, hogy belecsempészni nem odavaló dolgokat...Tisztára mint az Így jártam anyátokkalban mikor Robinnal felolvastat Barney nem híradóba való szövegeket, és a kutyának nem tűnik fel.
Amúgy élvezem az írását, csak nem feltétlenül akkor, mikor napi 9 óra munka után kell nekiülni, dehát csak eljön az uborkaszezon...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2017.07.04. 23:02:58

@Gillotte:

Próbáld meg, bár lehet hogy sixx kivág mint macskát :))
Ezért könnyű VV-t hogyvoltozni, mert bármit beírsz hihető, kondiszoli Gyúrós Józska aki könnybe lábadt szemmel fohászkodik egy szolibérletért...hihető ?
Nem, de megtörtént bmg :))

Pácsó Ármándó 2017.07.05. 08:25:15

200-300-an olvassák minden alkalommal, szóval nem hiába készül :-)
süti beállítások módosítása