Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8437-8438. rész

2017. június 29. 10:00 - Gillotte

Zsófi méhe összehúzódik annak tudatában, hogy egykori magzatát elrabolta a kiszámíthatatlan Gigi. Zsófi a rendőrséget hívná, ám Tóbiás megtalálja Gigi levelét, amiben azt írja Zsófinak, hogy a gyerek és a pasi is az övé, és ha szólni mer a rendőrségnek, Bencének baja eshet. Felhívják Ádámot, aki abban a hitben volt, hogy Bence Tóbiással van, úgyhogy most már ő is be van tojva, rohan a hotelbe, amit Gigivel megbeszéltek, hátha ott vannak. Ahogy Ádám reméli, Gigi már a hotelszobában van, ami nem olyan, mint a szokványos szobák, ugyanis az ágyat még egy ajtó választja el a közlekedőtől, úgyhogy amint Gigi rájön, hogy Ádámnak más tervei vannak, mint neki, bezárkózik a gyerekkel az ágyas szobába.

bk_junius9_1_1.png

A bíróságra tanú érkezik, aki Bandi ellen vall, ám Nóra nagyon felkészült. Amint a tanú vázolja, hogy kb. 20 méterről látta amint Bandi megüti a sértettet, Nóra felhozza azt, hogy információi szerint a tanú szemüveges, és amikor látta az esetet, nem volt rajta szemüveg. 5-6 méterről mutatogatja a tanúnak Timike állatos rajzait, és a tanú 5 méterről sem ismeri fel, hogy az a ló az bizony kutya, úgyhogy ha csakugyan nem viselt szemüveget a tanú az adott estén, Nórának nincs több kérdése, a bírónő pedig elrendeli a tanú látásvizsgálatát. Ábel ügyvéd még próbálkozik, kiszedi a tanúból, hogy félt Banditól, ezért nem avatkozott közbe, és Bandi ezen úgy bepöccen, hogy nekiáll kiabálni a tanúval, hogy mondja a szemébe, ha félt. Ez nem használ az ügynek, Ábel ügyvéd meg is állapítja Nórának négyszemközt, hogy Bandinak komoly indulatkezelési problémái vannak. Mindezt elfelejtve jelzi az ügyvéd Nórának, hogy ha vacsorázni támadna kedve, hívja. Hazaérve Bandi felvonul, és meghallja, amint Nóra beszámol Mikinek és Vilibácsinak a bíróságon történtekről, és Vili azt találja mondani, hogy azt hitte, Zsuzsa jó anya, erre észre sem veszi, hogy gondok vannak a fiával. Bandi nem örül a hallottaknak, láthatóan berág az öregre.

bk_junius9_2_1.png

Bözsi még mindig azon aggódik, hogy mit mondjanak Giziéknek, miért marad el az esküvő. Alíz hirtelen azt mondja nekik, hogy legyen azért, mert Krisztián még nincs túl a karibi csajon, akit majdnem elvett, azon a Yolandán. Bözsi ezt úgy adja tovább, hogy Krisztián elvette Yolandát, és még nős. Na erre mondják, hogy a szar keverése. Novákék ráadásul meg is sértődnek, amiért így kellett titkolózni, úgyhogy bedurcázva elvonulnak. Jaj, Novák és a sértődés állandóan…

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása