Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8435-8436. rész

2017. június 28. 12:00 - Gillotte

Bandi visszatér Keszthelyről, de egyből megbánja, mert szembesül vele, hogy másnap lesz a szembesítés a bíróságon. Miki az udvaron adja át az infót Nórának, hogy Bandi nem akarja elmondani az anyjának, hogy bírósági ügy van, Vilibá persze, hogy meghallja, úgyhogy be kell avatni, nyilván. A tárgyaláson az ügyvédek talárban nyomják, tiszta Harry Potter. A bírónőt Nyírő Bea játssza, ahogy tette ezt akkor is, amikor Zsófi és Tóbiás a gyereken pereskedtek. Szerencsétlen, úgy tűnik, hozzá tartozik az egész Mátyás király tér ügyes-bajos dolga.

bk_junius8_1_1.png

Gigi már úton van Horvátország felé, felhív valakit, és kérdezi, hogy nem tudnának-e két felnőtt egy gyerek részére hajóutat bérelni Marokkóba. Nem is olyan hülye ez a nő, jól kitervelte! Közben Zsófi hazatér az üres lakásba, ami váratlanul éri, hát hol van az ő Ádámja és Bencéje? Tárcsázza Ádámot, aki unott hangon közli, hogy elutazott Horvátországba Gigivel, és mivel Zsófi is csak úgy lelépett Olaszországba partizni a fotós fickóval, és még csak nem is szólt, hogy tovább marad, magyarázattal sem tartozik. Zsófi lerongyol az ideges Tóbiáshoz, ugyanis Gigi nem vitte még vissza a gyereket, és a telefont sem veszi fel. Ketten aggódnak hát, Jesszus, mi van Gigivel és a gyerekkel?! Zsófi szerint baleset érte őket, úgyhogy elmennek Gigi lakására. Nem mondom, hogy logikus lépés, de üsse kő. Kopognak az ajtón kétségbeesve, majd rájönnek, hogy nyitva van. Erre már nem is mondok inkább semmit, pedig kíváncsi lettem volna, hogy oldják meg, ha zárva van. Micsoda véletlen, Zsófi pont azt a fiókot túrja fel, ahol az a családi kép van, amin Gigi levágta Zsófit a képről, és saját magát ragasztotta helyette. Megállapítják, hogy Gigi nem normális, úgyhogy ezt már tekinthetjük hivatalosnak: elrabolta Bencét – bár tény, hogy sokkal jobban és többet törődik kiskölökkel, mint Zsófi.

bk_junius8_2_1.png

Emília sejti, hogy szar van a palacsintában, úgyhogy addig otthon, látótávolságon belül tartja Milánt, míg megjön Félix. Mivel Milán nem tud kommunikálni Félixszel, amint a férfi hazaér kénytelenek vallani: Milán ellopta Félix festményét, hogy Rudinak ne kelljen kifizetni a festményt, amit a fiai tönkretettek. Milánt kiküldi Emília a díszletből, és elmondja Félixnek, mennyire csalódott benne, újra. Félix kéri Emíliát, hogy mielőtt dönt, tartsanak egy kis szünetet, úgyhogy elköltözik egy kicsit. Bizonyára bízik a nő megenyhülésében.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása