Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8433-8434. rész

2017. június 28. 10:00 - Gillotte

Emília meglepve veszi tudomásul, hogy Félix Szegedre megy, és ott is alszik. Félix vinné, de Emíliának minőségi idő kell, nem eltöltött idő, úgyhogy ugrott a sorozatnézés, amit javasolt. Hát az tényleg minőségi, főleg, ha a Barátok köztet nézed… Kompenzálásképp Félix kirándulni vinné imádottját, de Emíliának ez nincs ínyére, nem szereti, ha egy férfi ajándékokkal teszi boldoggá. Jaj szegény, sajnállak, hogy ilyen sanyarú a sorsod! Mivel Félix már nézegetni is elkezd utakat, Emília jelzi neki, hogy ő úgy nem akar kirándulni menni, hogy az anyjának lóg a lakás árával, és Irma emiatt nem tud menni Kalkuttába. Félix veszi az adást, úgyhogy felajánlja Irmának, hogy kifizeti az utat, de az anyós kedvesen visszautasítja az ajánlatot, hisz az útról álmodozni legalább olyan jó, mint maga az utazás. 

bk_junius7_1_1.png

Brigitta beugrik Lizához a Fittlaborba egy doboz bonbonnal, hogy adja oda az anyjának, töltött bonbon, amit Ági úgy szeret. Az ok az, hogy Brigitta úgy szégyelli magát, amiért eltörte Ági poharát az előző részben, hogy inkább Lizával küldeti a töltött csokit. Lehet tippelni, mivel van töltve! Ági ráveti magát a csokira, mint gyöngytyúk a takonyra, mekkora szerencse, hogy Liza nem szereti az ilyen töltött izéket. A bonbon pillanatok alatt elfogy, és ezzel arányosan hatni is kezd, Ági kénytelen ledőlni, mert szédül, és alig lát. Kicsit el is alszik, már szürkület van, amikor ébred, és a hazaérkező Liza helyett homályosan egy kalapos, szakállas embert lát, úgyhogy teljesen bepánikol, Liza alig tudja lenyugtatni.

bk_junius7_2_1.png

Mivel a biztosító fizetett az ellopott festmények után, Félix biztosítja Rudit arról, hogy nem kell kifizetnie az elrontott festményt. Ugyanakkor nincs ki ezzel Félix a szarból, mert a Milán által ellopott képeket csak alvilági fazonoknak lehet most már eladni. Ha a rendőrség megtalálná a képeket visszanyernék az értéküket, de a biztosító nem fizetne, úgyhogy sehogy nem jó. Milán azt az utasítást kapja, hogy este csempéssze be az szakadt képet a Fittlaborba a többi közé. Emília pont rosszkor érkezik haza, persze Milánnak is a lakás kellős közepén kell összetekerni a festményt, majd jön azzal a baromsággal, hogy a suliba viszi késő este. Emília nem hülye, úgyhogy már csak egy kérdése van: Félix tud róla, hogy nálad van a festménye?

bk_junius7_3_1.png

Ádifiú nagyon rá van gerjedve Gigire, de a nő tesz is érte, vesz egy halom szexinek gondolt fehérneműt a horvátországi kiruccanásukra. Különválnak, Gigi elhozza Bencét, mert vigyázni kell rá éjszakára is, úgyhogy nyugodtan szólíthatja Tomcinak, ahogy elnevezné, úgysem hallja senki. Felhívja Ádámot, hogy menjen előre Horvátországba, autó is lett bérelve, és Gigi majd megy utána, ha elintézi a dolgát a galériában. Ádámnak fura az elképzelés, minek külön menni, de belemegy a dologba. ,,Hú, de meg fogjuk lepni Ádiaput!” – mondja Gigi Bencének izgatottan. Még egy levelet is hagy az asztalon a lakásban, aztán indulnak is.

bk_junius7_4.png

Alíz szeretne időpontot egyeztetni, hogy mikor legyen az esküvőjük Kristóffal. A dátumba Tóbiásnak és Krisztiánnak is van beleszólása, de előbbi túl elfoglalt ehhez, pedig sajnos nincs idő vacakolni, mert Kristóf húga kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot a gyárra, úgyhogy Kristófnak minél hamarabb meg kell nősülnie, hogy az övé legyen a gyár.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása