Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8429-8430. rész

2017. június 27. 10:00 - Gillotte

Gigi sajnálkozik: ,,jaj, nem kellett volna lefeküdnünk, te Zsófit szereted” és a többi, de Ádámnak nem igazán van lelkiismeret furdalása, hisz Zsófi valószínűleg pont ugyanúgy megcsalja Rómában. Ádifú nem áll meg a szexnél, elhívja Gigit Horvátországba lazulni, hogy kimaxolják a megcsalás fogalmát.

bk_junius2_1_1.png

Laci egy kisebb bulival ünnepelné Gizi sikeres vizsgáját, ami mint tudjuk meg sem történt, de Gizi lapít, mint híg fos a fűben, nem akar csalódást okozni az ő mackókájának azzal, hogy nem mert elmenni a vizsgára. Stella nem tudja mitévő legyen, Alíznak mondja el, hogy úgy tudja, Gizi el se ment a vizsgára, és milyen kínos ez az egész, hogy Laci nagy lakomát akar szervezni neki. Alíz finoman érdeklődik Gizinél, aki nyilván elszólja magát, úgyhogy elmondja, hogy szégyenszemre nem ment el vizsgázni. Laci közben kiöltözik és virágot vesz az ő sikeresen vizsgázó Gizijének, aki annyira szégyelli magát, hogy végül csak bevallja, hogy nem mert bemenni vizsgázni. Laci nem bánja, úgyhogy happy end – lenne, ha nem állítana be Stella anyja, így szétrobbantva a családi idillt.

bk_junius2_2_1.png

Juli sík ideg, mert Miki a nyakába sóz egy halom számlát, amit rendszerezni kell, de rengeteg dolga van, úgyhogy rásózza Ágira, aki lemegy a kisboltba, és Tóbiás nyakába varrja a dolgot, kínlódjon ő. Tóbiás nagyon menne, imádja a pénzügyeket meg a számlákat, de ki lesz a kisboltban? Hát Irma, nagyon szeretné kipróbálni a boltozást! Tóbiásnak már csak Bencét kell lepasszolnia Zsófinak, aki várhatóan érkezik haza, úgyhogy fel is hívja, és közli, hogy egy nappal később jön haza, mert sok rohannivalója van. Bence így feltételezhetően Gigire marad, így Tóbiás mehet számlázni.

bk_junius2_3_1.png

Attila csodálkozva említi Mikinek, hogy milyen fura, hogy odaadta Bandinak a kocsiját, hiszen a múltkor meghúzta az oldalát. Ekkor jönnek rá, hogy a kis disznó bizony meglovasította a járgányt. Szerencsére a telefont felveszi, úgyhogy kiderül, hogy lement Keszthelyre az anyjához lazítani kicsit, pár nap és visszaviszi az autót. Nóra sajnálkozva közli, hogy Ábel értesítette arról, hogy másnap szembesítés lesz a bíróságon, úgyhogy Bandi nem Hawaiiozhat, hanem vissza kell jönnie már most. Mivel nem tudják, visszajön-e, Nóra megy egy kört Ábelnél, és megkéri, hogy segítsen elnapolni a szembesítést. Mivel a férfinek rettentően tetszik Nóra, így eleget tesz a kérésének.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása