Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8427-8428. rész

2017. június 26. 12:00 - Gillotte

Ádám Gigit vigasztalja, amiért Zsófi nem vitte elé magával Rómába, de Gigi ezt is kihasználja, és elkezd hadoválni arról, hogy jobb is így, csak zavarná őket, annyira egy hullámhosszon van Zsófi a festővel. Ádámnak elég ennyi, hogy féltékeny legyen. Gigi hazamegy, és úgy dönt, elhívja magához Ádifiút borozgatni, aki először nemet mond, úgyhogy emiatt Gigi rendesen meggyötri a Zsófit alakító horrorbabáját. Ádám felhívja Zsófit, aki nagy társaságban van épp, úgyhogy nem ér rá, úgyhogy a csalódott fotós némi alkoholtartalommal vérében átmegy Gigihez, és bánatszexbe kezd a nővel.

bk_junius1_1_1.png

Máté hiába beteg, megígérte, hogy megy Stella meccsére, úgyhogy fogja magát, és meglóg. Jó tőle, ha én beteg vagyok felőlem akár Terence Hill is focizhat reverendában, akkor sem lennék képes felkelni. Attila megtalálja a parkban a köhécselő Mátét, és hazaviszi. Juli megdorgálja picit hármas számú magzatát amikor Gizi csönget be, aki az üzletvezetői vizsgáról érkezik, és megérdeklődi, hogy van Máté. Közben töredelmesen bevallja Julinak, hogy hát igazából inába szállt a bátorsága, elment a vizsga helyszínére, de be már nem ment, de ez titok, mert tudja, hogy ciki. Kár, hogy Máté meghallja, és továbbadja Stellának.

bk_junius1_2_1.png

Bandi eléggé kiborul a ténytől, hogy részleteznie kell majd a tárgyaláson, hogy miket csináltak vele a sulija vécéjében, úgyhogy mivel a továbbiakba nem szándékozik foglalkozni ezzel az egésszel, Nórát is kirúgja, majd fogja Miki kocsijának a kulcsát, és lelép.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása