Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Időről időre 1x11 - Elkésve

2017. június 22. 14:00 - Scott Pilgrim

Griffin kopogtat Brooke-nál és szabályosan beesik, mondván, hogy szarul van. Brooke azt mondja, ezek elvonási tünetek. Griffin kér még a szérumból, Brooke azt mondja, talán, de addig is megfigyeli egy zár szobába a tüneteit kamerával. Griffin elfordul a kamerától és hívja Vanessa-t és HGW-t titokban, jelzi, hogy bent van, nem bíznak benne, de legalább nem küldték el. HGW mondja, hogy el kell pusztítania az összes szérumot, mint küldetést. John közben győzködi Brooke-ot, hogy nem bízhat benne, meg kell ölnie. Brooke kiadja a szérumos embereinek, hogy tartsák szemmel Griffint, ha bármi gyanúsat csinál, akkor öljék meg. Közben Jane visszatért az unalmas múzeumi életébe, amikor kiszúrja Vanessa egyik testőrét, akihez odamegy megkérdezni, mit keres ott. Azt kapta parancsba, hogy vigyáznia kell Jane-re, úgyhogy Jane dühösen hívja Vanessa-t. Közben Griffin, aki tényleg szenved amúgy elvonási tünetektől, nem csak úgy megjátssza, kap egy keveset a szérumból, és közben John szándékosan elejti neki, hogy ma befektetők jönnek, és eladják a szérumot a legtöbbet ajánlónak. Próbára akarja tenni Griffint. Amint kimennek a szobából, Griffin gyorsan le is adja a drótot Vanessa-nak. HGW közben elmegy meglátogatni Jane-t, hogy beszéljenek, Jane belemegy, sétálni indulnak. Közben Brooke prezentálja egy gazdag befektetőnek a kísérletet, aki rögtön le is csapna rá és hívja az embereit. HGW elmondja Jane-nek, hogy hiányzik, Jane-nek is, de mivel HGW-nek idővel úgyis vissza kell mennie a saját korába, ezért úgyse működne, elbúcsúznak, mire a távozó HGW fejére egy furgon mellett zsákot húznak és elrabolják. Jane ezt látja, rohan a testőrhöz, akinek behuppan az autójába és üldözni kezdik a fekete furgont.

vlcsnap-2017-06-22-02h49m07s655.png

HGW fejéről a zsákot egy elzárt helyen húzzák le, kiderül, hogy a rablók a védelmi minisztériumtól vannak. HGW nem nagyon akar kérdésekre válaszolni, a Danielle nevű vezetőjük elküldi a többieket, hogy innentől egyedül folytatná. Kiderül, hogy Danielle asztrofizikus és kiszedi HGW-ből, hogy ő Wells. Griffin közben kap újabb adagot, a szérum súlyos függőséget okoz. Miután megtudja, ki a befektető, jelzi, hogy ő az oroszokkal és Észak-Koreával is üzletet, de Brooke-ot nem különösebben izgatja. Griffint visszakísérik a cellájába. Danielle elmondja közben HGW-nek, hogy ő fura jelenséget figyel a kormánynak, és rövid tudományos mámbó-dzsámbót kapunk arról, hogy bemérte az időugrásokat, és ideje lenne elmondani mindent, mert veszélyt jelenthet a tér-idő kontinuumra. Griffin megvárja, míg Brooke-ék eltűnnek, majd előszed zokniból egy bombát és kinyitja a cellája ajtaját vele, kiiktatja a biztonsági rendszert és beengedi Vanessa-ékat az ajtón. Közben Danielle nem tud semmit kiszedni HGW-ből, de megjelenik a testőr Carl, meg Jane, mondván fegyvert ki. Danielle mondja, hogy nagy hibát követnek el, szövetségi. Jane lazán leszereli, hogy neki nem tűnik ez túl hivatalosnak, szóval engedje szépen el HGW-t. Elengedi, lelépnek. Közben Vanessa-ék rászabadítanak egy hackert a rendszerre, miután előkerítik a szérumot, de kiderül, hogy Brooke magával vitte a laptopját, és azon is van egy rakás fontos adat. De sebaj, hívják HGW-éket, elküldik nekik Brooke-ék találkozójának a helyszínét, Jane telefonjára meg küldenek egy appot. Közel kell menniük Brooke-hoz, a hackergyerek meg távolról letörli az app segítségével Brooke laptopjáról az adatokat. Csakhogy Danielle nem szakadt le róluk és titokban követi őket.

vlcsnap-2017-06-22-04h02m47s880.png

Jane és HGW a helyszínen megpróbálnak besurranni, de útjukat állja Brooke egyik szteroidozott embere, nem is igazán bírnak vele, de megjelenik Danielle, aki beleereszt a fickóba egy tárat, és most már tényleg magyarázatot követel, megkapja. Szóval trióvá formálódnak, mint a Shygys nemrég, és együtt folytatják. El is jutnak a teremig, ahol Brooke éppen prezentációt tart a cuccról. Csakhogy hatótávon kívül vannak, úgyhogy Jane közel akciózza magát az üvegfal egy olyan részéhez, ahol nem üveg van és sikerrel letörlik az adatokat a laptopról. Broke kiakad, rögtön kapcsol, hogy HGW az épületben lehet, és közli a befektetőcsoporttal, hogy van valaki az épületben. Meg is szólalnak rögtön a szirénák. Menekülni kell. Brooke a laborba siet, mert sejti, hogy ott is gond van. John meg lelép egy előre nem tisztázott helyre. Bujkálniuk kell az épületben, szétválnak. Danielle sikerrel leüt egy biztonságit, de egy másik meglövi és vállon találja. HGW odamegy, látja a sérült Danielle-t, aki közli, hogy megmarad, keresse meg Jane-t. Jane közben belebotlik Johnba. John sarokba szorítja, és elég dühös Jane-re, meg is akarja támadni, de bedob az üvegen keresztül egy széket váratlanul HGW és bunyózni kezd Johnnal, aki úgy dönt, inkább lelép. Hívják Vanessa-t, hogy lépniük kéne, mert Brooke elindult haza sietve.

vlcsnap-2017-06-22-04h04m38s055.png

Mennének is, de Griffin mondja, hogy még mindig nincs meg a napló, de megkeresi, menjenek. Vanessa maradna vele, de Griffin mondja, hogy semmi baj, menjenek, ő meglesz. Vanessa szomorú búcsút vesz tőle és lelép. HGW Jane-nel visszamegy Danielle-ért, Jane segít ellátni a sebeit, HGW Brooke-hoz siet. Brooke Griffint találja csak otthon, aki éppen benzinnel locsolja fel a helyet. Mondja, hogy kéne a napló, különben felégeti a házat. Brooke azt mondja, oké, a széfhez sétál, a naplóra rakva van egy pisztoly is, ügyesen kiveszi mindkettőt, a nem fegyveres felét felmutatja Griffinnek, aki összecsukja az öngyújtóját, majd Brooke lelövi Griffint. HGW is megérkezik, Brooke ráfogja a fegyvert, és miközben beszédet mond, a haldokló Griffin a háttérben meggyújtja azt a tüzet, majd hátulról elkapja Brooke-ot, kiütve a fegyvert a kezéből, és szól HGW-nek, hogy fogja a naplót. HGW felveszi és tűzre dobja, amíg Brooke és Griffin dulakodnak. HGW próbálja kimenteni a tűzből Griffint, de nem sikerül neki, Brooke elmenekül. Az Utópia-projektnek vége. Ezt mindenki kimondja, John kissé dühösebben Brooke-nek, akit még mindig hajt a bosszú és újrakezdené az egészet, de John bejelenti, hogy mostantól ő parancsol és megölik HGW-t. HGW megmutatja az időgépet Danielle-nek, aki elmondja, hogy a kormány már leállította a nyomozását, mert túl légből kapottnak tartották az elméleteit, de hajlandó segíteni HGW-nek, csupa jó szándékból. Brooke közben el akarja altatni Johnt, hogy kinyerje egy új szérumhoz a DNS-ét, de John időben kapcsol, kicsavarja a fecskendőt a kezéből és beadja neki, majd megfojtja. Közben Jane elmondja, hogy újra benne van a csapatban, kalandozna tovább. Hívja őket John, közli, hogy Brooke halott és HGW jön, ezzel pedig vége.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása