Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8423-8424. rész

2017. június 22. 11:28 - Gillotte

Zsófi nagyon készül a galéria megnyitójára, Ádám pedig elhanyagoltnak érzi magát, de nem tudja megbeszélni Zsófival, mert ő folyton rohan intézni a dolgait. Most is épp rohan magára a megnyitóra, belefut Mikibe, aki szerint kár untatni a képeket mindenféle beszéddel, pia kell és kész. Zsófi végül a Gigis részt gyakorlatilag teljesen kihagyja, csak megemlíti Gigit, mint üzlettársat, és kész. Tudván, hogy Gigit mennyire meghatotta, hogy Zsófi a családtagjának tartotta, bizonyára nem érinti jól, hogy a fő rész kimaradt a beszédből.

bk_majus30_1_1.png

Félix sejti, hogy nem véletlen, hogy a több tucat értékes festménye közül pont az tűnik el többek közt, ami el volt szakítva. Félix Rudira gyanakszik, mint elkövető, de Rudi elhinti, hogy talán inkább Milánnal kéne elbeszélgetni erről. Félix így is tesz, és felvilágosítja Milánt, hogy jó nagy baromságot csinált, ugyanis mivel immáron nyilván van tartva, hogy a képeket ellopták, így csak a feketepiacon tudná őket értékesíteni, de már nem él ilyen dolgokkal. Ráadásul míg le nem zárul a nyomozás rejtegetni kell a festményeket. Szuper, már csak színt kell vallani Emíliának, akinek feltűnik, hogy hirtelen Félix és Milán elkezdtek tegeződni, ami több, mint gyanús.

bk_majus30_2_1.png

Bandi hirtelen leutazott Keszthelyre, és már vissza is ért, és szerzett valami volt osztálytárs csajt aki emlékszik rá, hogy Bandit folyamatosan cseszegették a suliban és hajlandó tanúskodni. Miki szemében a hír hallatán fellobban a remény lángja, de Bandi nem bízik sok mindenben, kit fog valami noname csaj tanúskodása érdekelni. Ábel ügyvéd elrontja Miki hangulatát, ugyanis azzal a hírrel érkezik, hogy találtak egy tanút, aki látta, amint Bandi hátulról támad, úgyhogy szivacs.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása