Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8421-8422. rész

2017. június 21. 13:00 - Gillotte

Milán Rudi intelmei ellenére ellopja Félix házának a kulcsát, és betör hozzá. Elvisz három képet rögtön a bejárati ajtó mellől, amik közt ott van a szakadt kép is. Megvárja, míg megszólal a riasztó, illedelmesen bezárja maga mögött az ajtót, és ekkor feszíti fel, hogy mégiscsak betörés látszatja legyen. De hamár fel kellett feszíteni, mi szükség volt rá, hogy ellopja Félixtől a kulcsot?!

bk_majus29_1.png

Natasa kéri Petit, hogy ne hisztizzen, továbbá sérelmezi, hogy míg Peti Hannánál, Ottó pedig Horvátországban vakációzott, ő egyedül vitte a KisSzéket, és egyikük sem köszönte meg. Hát…azért hányszor gályázott Ottó és Peti, Natasa ugyanúgy nem köszönte meg, úgyhogy ezen nem tudok osztozni. Peti ekkor elmondja, hogy elég nagy gáz van Hannával, úgy érzi, hogy Hannának eszébe sem jut, hogy van valaki Magyarországon, aki vár rá. Ugyan Natasa szíve megszakad, mégis felteszi a kérdést Petinek: miért nem költözik Hannoverbe? Peti épp elhatározza magát, és bejelenti Julinak a dolgot, amikor sms-t kap attól a Páltól, akivel forgatta a filmjét, hogy mégis akarja folytatni a forgatást. Na, most akkor Hanna, vagy a film? Ugyanott tartunk, mint hetekkel ezelőtt.

bk_majus29_2.png

Zsófit meghívja a római galériájába a norvég fotós, aki kiállít nála, úgyhogy Zsófival madarat lehetne fogatni. Giginek is elújságolja a hírt, és egyúttal rábízza Bencét, mert neki beszédet kell írnia a galériájuk megnyitójára. Felolvassa Giginek azt a részt a beszédből, ami már megvan, amiben Gigi is említésre kerül, mégpedig úgy, mint egy családtag, aki mindig Zsófi mellett állt. Gigi elviszi magához Bencét, de továbbra is Zsófi dicsérő szavai járnak a fejében, amit a beszédében fog mondani, úgyhogy a továbbiakban nem Tomcizza Bencét, ahogy csak akkor hívja, ha senki nem hallja, és az ijesztő horrorbabáit is elpakolja, és látszólag megnyugszik, mert ő is családtag.

bk_majus29_3.png

Jó hangú Ábel, az ügyvéd átmegy Nórához, és barátilag javasolja, hogy Bandi inkább tegyen vallomást, mert így elkerülhetné a börtönt, és úgymond jóvá tehetné a bűnét. Ábelt főleg a motiválja, hogy így Nórának is könnyebb legyen. Nóra előadja az ötletet Mikinek, aki ellenzi a dolgot, hogy Bandi valljon. Ábel megérti a döntést, és továbbra is lovagként udvarol és bókol Nórának, akit mintha kezdene megérinteni az ostrom szele.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása