Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 8417-8418. rész

2017. június 20. 13:00 - Gillotte

Rudi Félixnek dolgozik, mint portás-mindenes, és az a megbízatás, hogy fel legyenek hordva Félix pincéjéből bizonyos festmények. Hát ma nem jó – mondja Rudi – mert a srácait kell elhozni az iskolából. Félixet ez érthetően nem érdekli. Rudinak ettől még vigyázni kell a kölkeire, úgyhogy felbéreli Milánt, hogy segítsen. Már sejthető, hogy rossz vége lesz a dolognak, és lám! Rudi rábíz Milánra pár képet, hogy vigye fel őket a pincéből, közben elmegy mást csinálni. Milánnak nem fűlik a foga a melóhoz, úgyhogy azzal motiválja Rudi gyerekeit, hogy aki több képet felcipel adott idő alatt, az nyer. Persze a kis gyökerek a rohangálásban kiszakítják az egyik festmény vásznát, úgyhogy Rudi vérnyomása kilóg a mérhető tartományból.

bk_majus25_1_1.png

Bözsi rettentően túlagyalja Alízék házasságát, úgyhogy felmegy megkérdezni unokájától, hogy ,,hát mit mondjunk a házban?” Hát…semmit, nincs esküvő, és kész, nem kell mindent megindokolni, az Isten szerelmére! De nem, nem, Giziék nagyon készülnek, muszáj nekik mondani valamit. Alíz rámondja, hogy megtudhatják, hogy Kristóffal lesz az esküvő, kit érdekel, de Bözsi erre nehezen fanyalodik rá, egyszerűen túl gáz ez az egész ahhoz, hogy híresztelje, titkolózni meg nem akar. Alíz tanácsot kér Nórától, aki azt mondja, hogy Kristóf húga könnyedén találhat tanút arra, hogy Kristóf nem szerelemből, hanem csak az örökség miatt házasodott, úgyhogy jobb bölcsen hallgatni a dologról. Alíz átrohan a nagyanyóhoz, épp időben, mielőtt elmondja Novákéknak a híreket, és arra kéri Bözsit, mondja azt, hogy elhalasztják az esküvőt, nem tudni miért. Bözsi úgy néz Alízra, ahogy a nagymamám nézne rám, ha azt kérném, tagadja meg Orbán Viktor szent nevét.

bk_majus25_2_1.png

Brigitta elmegy Attilához, és felbéreli magánnyomozónak, ugyanis válni akar a férjétől, és magánnyomozóra van szüksége ahhoz, hogy bizonyítsa: a férje rendszeresen csalta régebben. A szakértő Attila szerint nem lesz egyszerű múltbéli dolgokat bizonyítani, de megteszi, amit tud. Átmegy Ágihoz, és kéri, hogy tanúskodjon amellett, hogy ő is szeretője volt Brigitta férjének, és Ági ezt vállalja, mert legalább Brigitta férjének orra alá pörkölhet. Az újdonsült tanú csak arra kéri Brigittát, hogy hívja oda az ügyvédjét már aznapra, hogy egyeztessék a fedősztorit.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása