Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Rólunk szól (This Is Us) 1X15 - Jack Pearson's Son

2017. június 14. 09:00 - Bruti

Valentin nappal indulunk. Pearsonék készülődnek a nagy napra, ugyanis a turné előtt még Rebeccanak lesz egy fellépése itthon. Jack meg a régi hagyományukat is szeretné folytatni, ami minden évben egy hamburgeres vacsi a kedvenc éttermükben.

vlcsnap-00001_13.jpg

A múlt részt ott hagytuk abba, hogy Kate meglátogatja a 13-as bungalót. Most be is kopog és a gondnok nyit ajtót. De a lány nem azért ment, hogy szexeljen, hanem, hogy kiossza a bukót. A srác se köpni, se nyelni nem tud, viszont kiderül, amellett, hogy gyökér, még kicsinyes is. Elmondja, hogy igazából hogy a szüleié a tábor, és kirúgatja Kate-et. Kapcsolunk Kevinre, aki egy tévé interjún van, de a riporternő egyre ellenségesebb lesz vele, és a végén otthagyja az elképedt srácot. De szerencsére ez nem a valóság, mert csöng Kevin telefonja és felébred. Sophie hívja, hogy sok sikert kívánjon a darabja ma esti premierjéhez, majd kilátásba helyez egy óvatos randit.

vlcsnap-00002_14.jpg

Randallal nagy bajok vannak. Reggeli futás közben lepörgeti, mi is történt vele mostanság és egyértelműen sok volt ez neki. Hazaérve otthon se jobb a helyzet. Az apja rosszul van, akihez nővért kell hívni mára, majd kapják a hírt, hogy anyósa eltörte a csípőjét, ráadásul a lányok is veszekednek. És akkor még nem beszéltünk a munkájáról, ahol kezd kiesni a pikszisből.
Manuel észreveszi, hogy Jacknek is gondjai vannak. Nem érti, hogy a felesége miért akar elmenni turnézni, ráadásul féltékeny Benre a zongoristára is, de nem mondhatja el neki, mert megérdemli, hogy végre a karrierjével is foglalkozzon. Ugrunk Kate-re aki megjelenik Toby-nál és közli, hogy kicsit bunkó volt vele. Meg azt is, hogy kirúgták a táborból, szóval most akár szórakozhatnak is együtt, miközben egy csomó dolgot megtudnának egymásról, ha már úgyis összeházasodnak. Kevin nagyon izgul a mai előadás miatt, ráadásul Sloane közli fele, hogy a Times-től is jön egy kritikus, így még nagyobb a tét.

vlcsnap-00003_14.jpg

Rebecca miközben készül a turnéra, megérkeznek a gyerekek és véletlen meghallja, hogy Kevin lefeküdt Sophie-val, amin Rebecca nagyon kibukik. Kate vásárolgatás közben rákérdez Toby depressziójára, meg arra, hogy a válása után fontolgatta az öngyilkosságot.
Randall rossz napja nem ért véget azzal, hogy otthon bajok vannak. A főnöke szól, hogy a holnapi negyedéves beszámoló átkerül mára, szóval próbáljon meg felkészülni rá. Erre még Kevin is megjelenik az irodában, hogy beszélgessenek kicsit az esti fellépésről, de Randallnak erre most nincs ideje. Ekkor kapja a telefont, hogy az apja elzavarta a nővért és kizárta a házból, szóval haza kell rohannia. Kezdenek összecsapni a hullámok a feje felett.

vlcsnap-00004_13.jpg

Összeül a Pearson család, hogy megvitassák Kevin felnőtté válását és az apja meg is próbál beszélni vele a szexről meg ilyenek, de Kevin már tisztában van ezekkel. Ekkor érkezik Randall, akinek láthatóan pánikrohama van a holnapi dolgozata miatt. Jack abbahagyja Kevin kioktatását, mivel a másik fiának láthatóan nagyobb szüksége van most rá. Rebecca bejelenti, hogy inkább mégse megy el, mert szükség van rá itt, de Jack hallani se akar erről.
Toby és Kate komolyabb beszélgetésbe kezdenek, a férfi mesél a depressziójáról majd ő is feltesz egy komoly kérdést: hogy halt meg Kate apja? Láthatóan a lány még nem tud erről beszélni, így abban maradnak, hogy adnak időt egymásnak. Randall rohan haza és beengedi a nővért. Kiderül, hogy nem akart az öregnek colát adni, ezen húzta fel magát William. Végül megegyeznek, hogy az öreg azt csinál, amit akar, ő meg visszamegy a melóba.

vlcsnap-00010_2.jpg

Jack és Manuel, Rebecca esti koncertjén vannak, és a jó barát ma csajozni akar. Ki is szúr magának egy feketét, Jack azt tanácsolja, hogy küldjön neki egy italt. Be is jön a tipp, mert a lány érdeklődést mutat, de a koncert közben Jack nem tudja nem észrevenni, hogy Rebecca és a zongorista nagyon egy hullámhosszon vannak. Ettől eléggé féltékeny lesz. Ugrunk a mába. Kevin az anyját keresi, mert ő biztosan meg tudja nyugtatni, de csak Manuelt találja otthon, aki beinvitálja. Miközben várnak Rebeccára, Manuel elmondja neki, hogy őt csak egy ember tudta megnyugtatni egész életében és az Jack volt. Ezért sajnálja, hogy a fia nem kedveli őt. Pedig sok van benne az apjából, így ha izgul, csak arra kell gondolnia, mit tenne most Jack. Kevint meglepi, de meg is nyugtatja a beszélgetés és úgy néz ki, hogy megfogadja Manuel tanácsát. Randall késve érkezik a megbeszélésre és mivel nem tudott felkészülni bele is sül, de a kollégája kisegíti.

vlcsnap-00005_14.jpg

Jack a koncert után összefut a Bennel,  akitől megtudja, hogy milyen szerencsés Rebeccaval. Mikor vele járt, még nem akart férjhez menni. Ez hidegzuhanyként éri Jacket, mivel nem tudott a dologról. Érkezik Rebecca és Jack úgy dönt, ma nem mennek a Valentin napi vacsorájukra. Otthon viszont Rebecca kiszedi belőle, hogy mi a baja. Persze Benről van szó, meg arról, hogy az exével megy turnézni. A féltékenységből nagy veszekedés lesz, és Jack kijelenti: nem akarja, hogy Rebecca elmenjen a turnéra. Ebből még nagyobb balhé kerekedik, ezért Jack jobbnak látja, ha lelép otthonról.
Miközben Kevinnek már csak percei maradnak a kezdésig, Randall felhívja és közli, hogy nem tud ott lenni. Kevin érzi, hogy valami nagy baj van vele, de a testvére leteszi telefont. Hívják őket a színpadra, Sloane már el is foglalja a helyét. Elkezdődik a darab, de Kevin nincs sehol. Aztán látjuk, hogy kirohan a színházból, egyenesen Randall irodájába, ahol az öccse a sarokban ül és sír. Manuelnek igaza volt, ő Jack Pearson fia és azt teszi, amit az apja is tett volna, ha itt lenne köztük, ezért leül mellé és nyugtatja a testvérét. Az utolsó képkockákon azt látjuk, hogy Jack mégis beült az étterembe és a burgere mellé kélt egy pohár italt is, ami nem túl jó jel, hiszen évek óta nem iszik.

Címkék: This Is Us
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása