Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Időről időre 1x10 - Elfeledve

2017. június 14. 15:00 - Scott Pilgrim

Másnap reggel indítunk, Vanessa-val közölték a rossz hírt Dougról, HGW szerint John valószínű előbb megtalálta az időgépet és előbb visszatért vele. Jane-nek gyanús az egész. HGW-nek még mindig remeg a keze a szérumtól, fog egy fegyvert, hogy elmenjen megállítani Johnt, Jane próbálja lebeszélni róla, azt mondja, várja meg, amíg kiürül a szervezetéből a szérum, de HGW azt feleli, meg kell halnia, és elindul egy fegyverrel. John közben azt hazudja Brooke-nak, hogy nem ő ölte meg az apját, elmondja, hogy az apja megmentette az életét és sajnálja, ami történt vele. Brooke ötvözte az apja és az ő szérumát és hozzáadta John DNS-ét, és teszteli, méghozzá a bátyján, aki nem halt még meg, lélegeztetőgépeken tartja életben. John elindul jól bosszút állni HGW-n, azt viszont nem sejti, hogy HGW a nyomában van éppen. Megérkezik közben Vanessa, és láthatólag nem idegesíti picit sem, hogy HGW meg akarja ölni Johnt, ellenben Jane-nel. HGW követi Johnt egy labirintus szerű kertbe, ahol mögé kerül. HGW fegyvert ránt rá, John magához húzza a fegyver csövét és bátorítja, hogy húzza meg a ravaszt. HGW nem tudja megtenni, John kikapja a kezéből, ráfogja, elmondja, hogy tönkre fogja tenni az örökségét és újraírja a regényeit, majd visszaadja a fegyvert és elmegy.

vlcsnap-2017-06-13-20h39m35s281.png

HGW visszamegy, elmondja, hogy kiment a szérum hatása belőle és nem tudta megtenni, és elmondja, miért haragszik rá John. Persze azt az apró részletet kihagyja, hogy otthagyta bezárva az égő épületben. Vanessa elmegy Brooke-hoz egy ajánlattal: tisztázza az apja nevét, és felajánl 100 milliót, ha lezárják. Brooke visszautasítja. Jane és HGW arra jutnak, hogy John biztos valami HGW rajongói vásáron vagy könyvklubban akar gyilkolászni, HGW lát is a neten egy nagy rendezvényt, kabátot húz, és elindul, míg Jane telefonál rajongói kluboknak, hogy legyenek óvatosak, mert veszélyben lehetnek. John pont egy irodalmi fesztiválon van, amire HGW elindult és egy Hasfelmetsző standnál veszi is egy könyvet, miután kioktatja a Hasfelmetszőnek öltözött árust. Közben hat a szérum és Griffin magához tér. John belelapozgat A láthatatlan emberbe, kap egy brossúrát az este tartott HGW filmmaratonról, majd megpillantja a megérkező HGW-t. Elbújik, és hívja HGW-t, hogy elmondja, tökreteszi, új életet kezd, a Hasfelmetszőnek vége, majd megöli a Hasfelmetszőnek öltözött fickót és eltűnik. Mivel HGW azonnal odarohan az áldozathoz, ezért azt hiszik, hogy ő tette, ezért a rendőrség letartóztatja. HGW nem túl meggyőző a kihallgatáson, úgyhogy bent tartják. Brooke egy tesztalanynak halálos, húsevő vírust ad be és a szérumot tesztként. Griffin feltápászkodik, lemegy a laborig, fog egy halom szérumot, beledöfi a tesztalanyba és elmenekül. Brooke észreveszi, de a tesztalanya rátámad, majdnem meg is folytja, de John hátulról leszúrja. John azt mondja, megy és megöli Jane-t. Közben a nyomozó talált róla képet egy másik gyilkosság helyszínén és azt gyanítja, hogy ő követte el John gyilkosságait. Csakhogy megérkezik Vanessa ügyvédje, lazán leszereli a nyomozót, és közli, ha nincs több bizonyítéka, akkor el kell engednie HGW-t, úgyhogy elengedi.

vlcsnap-2017-06-13-20h41m31s765.png

John közben elmegy a Wells-filmmaratonra. HGW hazaér, Jane eléggé haragszik rá, amiért lelépett. Hívja John, és elárulja a telefonban, hogy moziban van. Jane hamar lenyomozza, hogy melyikben, elindulnak oda, miután Jane meggyőzi, hogy neki is mennie kell, talán meg tudja győzni Johnt. John felmegy a vetítőbe, útközben megöl egy dolgozót, majd a vetítőt kezelő embert is. Vanessa beér a dolgozószobájába, ahol már Griffin várja. Elmond mindent Brooke szérumáról, azt mondja, segíteni akar, majd összeesik. HGW-ék odaérnek a mozihoz, ami látszólag zárva van. Viszont az ajtó nyitva. Bemennek, és látják, hogy a mozi összes dolgozója be van ültetve holtan a moziszékekbe. HGW felmegy a vetítőbe és mondja Jane-nek, hogy maradjon ott. A vetítő lekapcsolódik. HGW egy hullát talál csak a vetítőteremben, és kiderül, hogy John ott ül a halott személyzet közt egy kalappal álcázva magát. Hátulról becserkészi Jane-t és kést fog a nyakához, HGW elkezd rohanni le. HGW könyörög, hogy ne tegye. John elmondja Jane-nek, hogy mi történt a szigeten az égő házban, amikor megtalálta, elmondja, hogy minden ez miatt van, majd lelép, otthagyva a megalázott HGW-t és a csalódott Jane-t. John visszamegy Brooke-hoz, és látja, hogy a tesztalany, akit hátbaszúrt, él és virul, túlélte a vírust is, a szérum tehát működik. Jane viszont teljesen kikészült, elbúcsúzik HGW-t könnyek közt, és visszamegy a lakásába, meg az unalmas és hétköznapi életébe, mert túl sok halottat látott. Ezzel pedig vége.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása