Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Pumpedék 1x13 - Cuppogás és szoftpornó a kanális fölött (18+)

2017. június 13. 07:00 - sixx

screen_shot_2017-06-12_at_19_32_40.png 

Ha valakinek eddig baja lett volna esetleg Pumpedékkel, és a gyermekeinket megrontó nyugati mételynek tekintené (mint annak idején a hosszú hajat, a farmernadrágot, a bakelitlemezt és a Coca-Colát), az most ne olvasson tovább, mert ez a rész három dologról szólt: a baszásról, a szopásról és a kurvaanyázásról.

Velence, oda megyünk ebben a részben, ez ugye Pumped szülinapi ajándéka Pumpednének, aki nagyon úgy tűnik, hogy beköltözött hozzá, de legalábbis ott alszik az ágyában. Nőnapra ébredünk, azaz március 8. van, nem is olyan régen készültek ezek a felvételek. És ha már nőnap, akkor Pumped csinálja a reggelit, ami némi déligyümölcs, kolbásszal megbolondítva és tejszínhabbal ízesítve, mert miért ne. Ezzel csak az az apró kis gebasz van, hogy Pumpedné allergiás az eperre, mint kiderül, de mindegy, kicsire nem adunk, a szándék a fontos. Pumped, a romantika non plus ultrája ráadásul egy üdvözlőkártyát is ad a kedvesének, amire sajnos ír is, olyan ákombákom betűkkel, mint egy hétéves kisgyerek. Az ajándok (ha a velencei kaland nem lett volna elég), egy rózsa, amit légmentesen lezárt üvegben ad át Pumped.

Ha nem nyitod ki, 100 évig is elél.

Ja. Szerencsére nem a botanikai ismeretek terjesztése miatt nézzük ezt a műsort, hanem a gyökérségért, amiből menten kapunk is egy adagot, hiszen a bekötött szemű Pumpedné először egy falat banánt kap, majd Pumped tejszínhabos faszát, mer’ poén, höhö. És ami Velencét illeti, utazás csak akkor lesz, ha Pumpedné bevallja, mivel akarta kellemetlen helyzetbe hozni Snezi a múltkori adásba. Pumpedné terel. Snezi csak bántani akart, nem volt semmi. Pumped ettől kicsit megsértődik, faszom bazdmeg, engem mindig lebaszol ha van valami, te meg most sumákolsz, pedig

Van valami tejföl a füled mögött.

Nem akarok belemenni, nem éri meg. Pumpedné tovább terel, csak beszélgetések voltak, mondja. Oszt pinás képeket küldtél? Nem küldött. Kis veszekedés után Pumped megenyhül, repülünk. S lőn, másnap van, a reptér tele emberrel, Pumped energiaitalt iszik és KFC-t zabál, majd felszállnak, repülnek, leszállnak és megtapsolják a pilótát, ahogy azt a mozgólépcsőn is szédülő parasztoknál szokás. A városba beérve rádöbbennek, hogy a szállás kurva messze van, aminek nem tesz jót Pumpedné magassarkúja, illetve Pumpedné talpának nem tesz jót, az idegeskedés vége meg az, hogy látványosan összevesznek, mert Pumped be akarja tenni a vizét Pumpedné táskájába.

- Ez egy 500 000 forintos táska, nem fogom szétbaszni.
- Tetted volna félre a pénzt, akkor most nem itt tartanál.
- Elmész te a kurva anyádba!

vlcsnap-2017-06-12-20h11m39s116.png

Hangulatos a kis séta, na. Megérkeznek a szállásra, egy picsányi szoba, ami úgy néz ki, mint Pumpedné egyik korábbi lakása a nyóckerben. Állítólag. A kád akkora, hogy Pumped guggolva sem fért bele, a csajom meg amikor meglátta, rám nézett, és hangosan felröhögött, mert elképzelte, ahogy fürdeni igyekszem.

Van egy szappan, ezt majd hazaviszem.

Pumped fáradt, nem akar felmenni a városba, inkább henyélne, de először még veszekedni kell egy kicsit, mert otthon hagyta Pumpedné ruhatárának egy részét, azt, ami elvette volna a helyet a fehérjétől meg az aminosavaktól. Jöhet a henyélés, amit meg a lengén öltözött Pumpedné zavar meg, és inkább lesz belőle egy szopás a nyitott ablakban, amiben nem is ez a legmeglepőbb, hanem az, hogy ezt nem az ő kamerájuk veszi, leállítva a polcra, vagy mittudomén, hanem a szobában tartózkodó stáb. Mondjuk diszkréten csak oldalról mutatják az akciót, de a cuppogást egy ideig nem fogom tudni elfelejteni. Sajnos.

A városban Pumped az Assassins’s Creed című videójátékból felszedett műveltségét fitogtatja, az operatőr meg Pumpedné seggét fixírozza. Velence, mint kiderül, azért lett ilyen sikátoros, hogy a tolvajok el tudjanak menekülni a rendőrök elől. Mármint a középkorban. Ja, és Mátyás király épített egy templomot itt. Közben van szelfizés és hiszti, mert Pumpedné lába nem bírja a 34 centi magas sarkú cipőt, fasznak ilyet felvenni, bazdmeg, mindegy már. Ezt én mondom, nem Pumped, még mielőtt.

Az esti sétába belefér egy galambetetés a Szent Márk téren, majd mikor a galambok rászállnak, Pumped pestist vizionál magának, és egy vacsi is, ami elég eseménytelen, hacsak azt nem érdemes kiemeléni, hogy Pumped jó turistának megfelelően megtanítja az öreg olasz pincért a punci szóra, és elég hosszan meditál azon, hogyan kell egy rákot megenni. Hazafelé menet vesznek fasz alakú tésztát Pumpedmamónak.

Anyám meghal, hogy ehessen egy kis fasztésztát.

Este, a szállodában szerepjátékos kúrás jön, Pumpedné a TÖK SPONTÁN a bőröndbe bepakolt rendőrgöncbe csomagolva várja Pumpedet, aki jön, lát, győz, kúr. Következő adásban továbbra is Velence, remélem, kicsivel érdekesebben.

Címkék: 18+ pumpedék
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.06.13. 11:34:53

nézi ezt a szemetet bárki?

melaena 2017.06.13. 12:13:05

"nem is ez a legmeglepőbb, hanem az, hogy ezt nem az ő kamerájuk veszi, leállítva a polcra, vagy mittudomén, hanem a szobában tartózkodó stáb"
En erre a herevasalasnal figyeltem fel.
Nem az a beteg,aki elmegy kivasaltatni,hanem az,aki elotte rendel egy stabot is :D

igenember 2017.06.13. 13:05:16

@➊: sajnos igen :D
már csak egy része lesz véget érhet a szenvedésed...

AdamTheTux 2017.06.13. 13:14:10

Igazából megérne a műsor egy pszichológiai-szociológiai kutatást. Én speciel azért nézem, mert kíváncsi vagyok, hogy mi a készítők szándéka, és mert szórakoztat a szereplők... khmm... egyszerűsége.

Ken Adams79 2017.06.13. 14:39:28

@AdamTheTux:
Azért, amiért a Maunika só is.
Ezek mellett azt érezheti még a kevésbé művelt ember is, hogy uhh...ezekhez képest Einstein vagyok...

AdamTheTux 2017.06.13. 15:14:12

@Ken Adams79: Hallottam és olvastam is pár hozzászólást a műsorhoz, ami megerősítette azt a félelmemet, hogy egészségtelenül sokan vannak, akik nem veszik észre a cinizmust, és etalonként tekintenek a műsorban látottakra.

Pierr Kardán 2017.06.13. 21:52:37

P-né S. Ágika pont olyan, mint Baukó Éva. A hardver elég jó, de a szoftvert nem frissítették rajta bölcsődés kora óta :-((
süti beállítások módosítása